milletin bindiği motora ne karışılır ................. sakaya/karasulu'dan selam
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
param olduğunda 4 japondan birini 600 cc olmak şartı ile alırım.
walla kaza kaydı açılsın öyle bi kazası belası yok fotografları mevcut kadın sürücü parkederken dokunuvermiş yan ayaktan olduğu yere düştü motor ayna far kırıldı grenajdada ufak bi cizik var bende hemen cepten çıkmasın diye tutanak tutturdm motoru öyle titiz kulalnırdımki nazar değildi satarkende bunun için kasamam almak istemeyen almaz kazası belası yok bu herkezin başına gelebilir motorun parçaları pahalı olmasa adamla aramızda hallederdikde görüyosunuz 1250 far yandaki grenajıda boyatmam ufak çizik için exper boya dedi ama çarpan kadın sürücüye 0 sını alıp değiştirtcem titizm öyle gördükçe gözümü kurçuklar tabiki cana geleceğine mala gelsin napalm teşekkürler arakdaşlar
İkinci el piyasası çok durgun bu aralar. Özellikle 2011-2012 hyolar satılmıyor resmen. Favorilerimdeki motorlarda hiç eksilme olmuyor sanırım yeni kasanın etkisi bu.
ama yeni kasa bence çok güzel boya kalitesi ve sticker tasarımıda çok ilgi görüyo benim motoru bi kafeye koyuyorm herkez soruyo bişiler geçen garajdaydım admın biri koşutu gldi abi yeni kasa hyo değiklmi bu nasıl memnunmusun falan die bizim orası bide küçük ilçe bilen çıkıyo gene koşup geliyo 2013 hyo hyooo die :D
https://www.facebook.com/sktrrrrln 5000 TL Cİvarı 2008 model hyo alınır temiz olmadan yazmayın lütfen boşa konuşmayalım .. Acil satan nakite ihtiyacı olan hastası olan baş belası bi hatunu olan var ise bekliyorum benimde bütçem bu kadar ne yapalım kazasız belasız millet k.g
Arkadaşlar bugun 2011 model siyah gt 250r aldım artık bende aranızdayım
hayirli olsun. foruma hosgeldin
Kedi-ciğer muhabbeti olmasında Yeni kasanın kafa tasarımını özelliklede siperliğini hiç beğenmedim. Lakin boya seçenekleri ve kalitesi gerçekten güzel olmuş. Eski kasanın kırmızı-beyaz kombinasyonu, yeni kasanında kırmızı-beyaz-gri olanı çok güzeller. Bende satın alırken kırmızı-beyaz istedim ancak sade beyaz kısmet oldu
eski kasa arayanlar hep olacaktir. efsane oldu çünkü. :-)
hayırlı olsun. allah kaza göstermesin, vermesin. benim kasa o halde şu an efsane . 2009 model 17500 km.
Ben motorumu sırf oturma pozisyonu yüzünden satıyorum. Yoksa oldukça memnunum. Birde artık insanlara motorun markasını açıklamaktan söylemekten sıkıldığımdan 3 ay oldu sanırsam, güzel bir birliktelik geçirdik ancak ayrılık vakti geldi Daha dik oturulan bir makine almam lazım yoksa fıtık olucam.
orasi oyle. ben 1.90 110 kg oldugum icin uzanamiyorum istesemde motorun ustune ama bilekler 100 km de agrimaya başlıyor. cevrenin de tadini alamiyorsun spor motorda. bundan sonra fazer 8 ya da z1000 e cikma teklif edecegim sanirsam.
z1000 çok farklı bir makine. Herhangi bir 600lükten çok daha deli gidiyor. Kafa yerinde durmuyor devamlı havada O motorda da rüzgar manyağı oluyor insan. Fazer iyidir.
kasko fıyatları bence cok ucuk cıkar malum sıgorta fıyatları ıle ıstenbul ıcın ucuk cıkıyor.bizim burda ben 70 tl yaptırmıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
sorun degıl kardeş burda herkes bır aıle sevgı ve saygısı cercevesınde lafım da sizde degıldı zaten tercıhtır herkes her motora bıner ve motor uzerınde ıstedıgı degıdıklıgı yapar. yorum yapılabılır ama yapılan bu yorum aşagılayıcı yada hakaret ıcerırse buna kızarım ve konunun muhatabıda o msj ları yazan nınja sahıbıneydı ...yorum yapması gayet dogal ama sanırım aldıgı nınja elınde patlamış olucakkı sebebsız ara ara foruma gırıp saldırganlasıyor
Hocam geç gördüm kusura bakma, foruma bayağı bişey yazdım motor hakkında, bu tarafa gelişin benim işime bağlı, haftasonu denk gelirsek gel bak neden olmasın.
Az bişey özet geçeyim yine de aklında fikir olsun. Şehir içinde, şehir dışı ufak gezilerde gayet makul motor. Hem çok gidiyo, hem az yakıyo, eğlenceli falan filan. Dersen ki ben alıcam motoru sürat isterimi basınca gitsin şeklim olsun falan; şeklin olur ama motordan çok bişey beklememek lazım. Hiç bir arkadaşa tavsiye etmememle beraber 185km/h gördüm ama memnun olmadım. Yani bu motorun ortalama top speedi 165-170km falan. Alıp efendi efendi 150km yapsa falan yeter diyorsan başka motorlara hiç bakma bence.
Motorsiklet bir sevda işi, gönül meselesi. Nasıl hanımlara aşık oluyoruz, tutuluyoruz. Bazen tanıdıkça daha çok seviyoruz, bazen tanıdıkça soğuyoruz. Bende almadan buraları çok okudum çok dinledim, hatmettim diyebilirim, ama üzerine çıktığımda buradakilerin hiç birisi benim için geçerli değildi ve bir anlam ifade etmiyordu. Severek evlendik Motor alacaklara tavsiyem en makulu budur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
ben z1000 derken 3 ay önce o ne lan diyodun bana, noldu hacıııı??? :D:D: hahahah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
ayıptır demesi 1550 filan gibi
oğlum ben yine diyorum z1000 için o ne lan diye. KArıştırma orayı. SS lerden gayrı alayı için "o ne lan" geçerli bir mefhum
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)