Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı Desvandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaslar 2013 hyomun nazar degi bi aynasi bide fari kirildi sogorta karsilicak exper gldi farin fiyati 1250 ayna 100 tl bune ya mersedes fari sanki ya hayret bisey rapor tutturmasak odenirmi o para :/
    Geçmiş olsun arkadaşım. Benim beğendiğim renkteki Hyo'yu almışsın. Ben de 2013 Hyo almak istiyorum. Tavsiye eder misin?
    Bi de hangi şehirdesin?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    milletin bindiği motora ne karışılır ................. sakaya/karasulu'dan selam

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

param olduğunda 4 japondan birini 600 cc olmak şartı ile alırım.

Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    walla kaza kaydı açılsın öyle bi kazası belası yok fotografları mevcut kadın sürücü parkederken dokunuvermiş yan ayaktan olduğu yere düştü motor ayna far kırıldı grenajdada ufak bi cizik var bende hemen cepten çıkmasın diye tutanak tutturdm motoru öyle titiz kulalnırdımki nazar değildi satarkende bunun için kasamam almak istemeyen almaz kazası belası yok bu herkezin başına gelebilir motorun parçaları pahalı olmasa adamla aramızda hallederdikde görüyosunuz 1250 far yandaki grenajıda boyatmam ufak çizik için exper boya dedi ama çarpan kadın sürücüye 0 sını alıp değiştirtcem titizm öyle gördükçe gözümü kurçuklar tabiki cana geleceğine mala gelsin napalm teşekkürler arakdaşlar

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    İkinci el piyasası çok durgun bu aralar. Özellikle 2011-2012 hyolar satılmıyor resmen. Favorilerimdeki motorlarda hiç eksilme olmuyor sanırım yeni kasanın etkisi bu.

Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    ama yeni kasa bence çok güzel boya kalitesi ve sticker tasarımıda çok ilgi görüyo benim motoru bi kafeye koyuyorm herkez soruyo bişiler geçen garajdaydım admın biri koşutu gldi abi yeni kasa hyo değiklmi bu nasıl memnunmusun falan die bizim orası bide küçük ilçe bilen çıkıyo gene koşup geliyo 2013 hyo hyooo die :D

https://www.facebook.com/sktrrrrln 5000 TL Cİvarı 2008 model hyo alınır temiz olmadan yazmayın lütfen boşa konuşmayalım .. Acil satan nakite ihtiyacı olan hastası olan baş belası bi hatunu olan var ise bekliyorum benimde bütçem bu kadar ne yapalım kazasız belasız millet k.g

BURAK5858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nasip olursa 600rr
    Arkadaşlar bugun 2011 model siyah gt 250r aldım artık bende aranızdayım
    tt Adnan bunu beğendi.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    hayirli olsun. foruma hosgeldin

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    ama yeni kasa bence çok güzel boya kalitesi ve sticker tasarımıda çok ilgi görüyo benim motoru bi kafeye koyuyorm herkez soruyo bişiler geçen garajdaydım admın biri koşutu gldi abi yeni kasa hyo değiklmi bu nasıl memnunmusun falan die bizim orası bide küçük ilçe bilen çıkıyo gene koşup geliyo 2013 hyo hyooo die :D
    Kedi-ciğer muhabbeti olmasında Yeni kasanın kafa tasarımını özelliklede siperliğini hiç beğenmedim. Lakin boya seçenekleri ve kalitesi gerçekten güzel olmuş. Eski kasanın kırmızı-beyaz kombinasyonu, yeni kasanında kırmızı-beyaz-gri olanı çok güzeller. Bende satın alırken kırmızı-beyaz istedim ancak sade beyaz kısmet oldu

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    eski kasa arayanlar hep olacaktir. efsane oldu çünkü. :-)
    tt Adnan ve fearlesboyy bunu beğendiler.

Motosikleti
    S&T GT250R
    walla kaza kaydı açılsın öyle bi kazası belası yok fotografları mevcut kadın sürücü parkederken dokunuvermiş yan ayaktan olduğu yere düştü motor ayna far kırıldı grenajdada ufak bi cizik var bende hemen cepten çıkmasın diye tutanak tutturdm motoru öyle titiz kulalnırdımki nazar değildi satarkende bunun için kasamam almak istemeyen almaz kazası belası yok bu herkezin başına gelebilir motorun parçaları pahalı olmasa adamla aramızda hallederdikde görüyosunuz 1250 far yandaki grenajıda boyatmam ufak çizik için exper boya dedi ama çarpan kadın sürücüye 0 sını alıp değiştirtcem titizm öyle gördükçe gözümü kurçuklar tabiki cana geleceğine mala gelsin napalm teşekkürler arakdaşlar
    geçmiş olsun. bence bide bi kasko yaptır derim.
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski kasa arayanlar hep olacaktir. efsane oldu çünkü. :-)
    Ciddi anlamda şuna inanıyorum. Bizim motorun üstünde honda yazsaydı eğer bugün çok farklı olurdu. Bok atanların hepsi satın alırdı

Motosikleti
    S&T GT250R
    hayırlı olsun. allah kaza göstermesin, vermesin. benim kasa o halde şu an efsane . 2009 model 17500 km.

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ciddi anlamda şuna inanıyorum. Bizim motorun üstünde honda yazsaydı eğer bugün çok farklı olurdu. Bok atanların hepsi satın alırdı
    hacim orasi kesin zaten. bir 250 likten fazlasını sunuyor bu motor. kimse aksini soylemesin. tamam 4 silindir 100 kusur beygirlik motorlar gibi aklini almiyor gaz kolunu çevirdinde ama her halukarda tatmin ediyor. amma ve lakin japon degil bok atmalarin tek sebebi bu.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    hacim orasi kesin zaten. bir 250 likten fazlasını sunuyor bu motor. kimse aksini soylemesin. tamam 4 silindir 100 kusur beygirlik motorlar gibi aklini almiyor gaz kolunu çevirdinde ama her halukarda tatmin ediyor. amma ve lakin japon degil bok atmalarin tek sebebi bu.
    Ben motorumu sırf oturma pozisyonu yüzünden satıyorum. Yoksa oldukça memnunum. Birde artık insanlara motorun markasını açıklamaktan söylemekten sıkıldığımdan 3 ay oldu sanırsam, güzel bir birliktelik geçirdik ancak ayrılık vakti geldi Daha dik oturulan bir makine almam lazım yoksa fıtık olucam.

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    orasi oyle. ben 1.90 110 kg oldugum icin uzanamiyorum istesemde motorun ustune ama bilekler 100 km de agrimaya başlıyor. cevrenin de tadini alamiyorsun spor motorda. bundan sonra fazer 8 ya da z1000 e cikma teklif edecegim sanirsam.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    z1000 çok farklı bir makine. Herhangi bir 600lükten çok daha deli gidiyor. Kafa yerinde durmuyor devamlı havada O motorda da rüzgar manyağı oluyor insan. Fazer iyidir.
    ysfist bunu beğendi.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı tt Adnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. bence bide bi kasko yaptır derim.

kasko fıyatları bence cok ucuk cıkar malum sıgorta fıyatları ıle ıstenbul ıcın ucuk cıkıyor.bizim burda ben 70 tl yaptırmıstım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    edit: yanlış anlaşıma oldu Ahmet kusura bakma kardeş
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok önemli değil selami sözüm zaten sizlere değil. Kimse kimsenin motorunu kötüleyemez.
    sorun degıl kardeş burda herkes bır aıle sevgı ve saygısı cercevesınde lafım da sizde degıldı zaten tercıhtır herkes her motora bıner ve motor uzerınde ıstedıgı degıdıklıgı yapar. yorum yapılabılır ama yapılan bu yorum aşagılayıcı yada hakaret ıcerırse buna kızarım ve konunun muhatabıda o msj ları yazan nınja sahıbıneydı ...yorum yapması gayet dogal ama sanırım aldıgı nınja elınde patlamış olucakkı sebebsız ara ara foruma gırıp saldırganlasıyor
    sailor33 bunu beğendi.

Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Furkan,

Sanırım sende 2013 Hyo GT250R var. Ben de almak istiyorum ama almadan önce incelemem lazım.

Sen motosikletinden memnun musun? 13 modelinde vitesi boşa almak daha kolaylaşmış mı?
    Yakıt, fren vs. değerleri nasıl? Malzeme kalitesinde iyileşme var mı?

Müsait olduğun bir zamanda İstanbul'a ziyarete gelip motosikletini incelemek isterim. Bu isteğim senin için uygun mu?
    Hocam geç gördüm kusura bakma, foruma bayağı bişey yazdım motor hakkında, bu tarafa gelişin benim işime bağlı, haftasonu denk gelirsek gel bak neden olmasın.
    Az bişey özet geçeyim yine de aklında fikir olsun. Şehir içinde, şehir dışı ufak gezilerde gayet makul motor. Hem çok gidiyo, hem az yakıyo, eğlenceli falan filan. Dersen ki ben alıcam motoru sürat isterimi basınca gitsin şeklim olsun falan; şeklin olur ama motordan çok bişey beklememek lazım. Hiç bir arkadaşa tavsiye etmememle beraber 185km/h gördüm ama memnun olmadım. Yani bu motorun ortalama top speedi 165-170km falan. Alıp efendi efendi 150km yapsa falan yeter diyorsan başka motorlara hiç bakma bence.

Motorsiklet bir sevda işi, gönül meselesi. Nasıl hanımlara aşık oluyoruz, tutuluyoruz. Bazen tanıdıkça daha çok seviyoruz, bazen tanıdıkça soğuyoruz. Bende almadan buraları çok okudum çok dinledim, hatmettim diyebilirim, ama üzerine çıktığımda buradakilerin hiç birisi benim için geçerli değildi ve bir anlam ifade etmiyordu. Severek evlendik Motor alacaklara tavsiyem en makulu budur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

orasi oyle. ben 1.90 110 kg oldugum icin uzanamiyorum istesemde motorun ustune ama bilekler 100 km de agrimaya başlıyor. cevrenin de tadini alamiyorsun spor motorda. bundan sonra fazer 8 ya da z1000 e cikma teklif edecegim sanirsam.
    ben z1000 derken 3 ay önce o ne lan diyodun bana, noldu hacıııı??? :D:D: hahahah

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Alıntı leventgocukl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatından haber ver sen
    ayıptır demesi 1550 filan gibi

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    oğlum ben yine diyorum z1000 için o ne lan diye. KArıştırma orayı. SS lerden gayrı alayı için "o ne lan" geçerli bir mefhum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler