no problem 10 veren 5 de verır 15 olsun .herkes gıbı chronix en uygunumuzdurr
biride çıkıp bir sorsun la sorsun sorsun
1 saat önce egsozları temizlemek için söktüm ve egsozsuz yıkamaya gittim.tövbe bismillahhh o nasıl sestir arkadaş, aslan kükremesi gibi mübarek. hayır insanın motoru sürdükçe süresi geliyor bide sesi duyanın aynasına bakıp yolu açmasını görünce hiç takasım gelmiyor egsozları
daha öncede undojop'un egsozunu söküp çalıştırmıştık ama bu kadar haz aldığımı hiç hatırlamıyorum. muhtemelen benim boruların içinin birinin orjinal dar sonradan eklediğimin geniş olmasından kaynaklımıdır bilinmez daha hoş geldi.boşverin siz egsozu filan mevculatı sökün gitsin . ama polis çevirir cezayı keserse karışmam he bide edilecek küfürlerde vardır
nasıl bir ses çıktığını merak edenlere 1:14'ten sonra
chronix orjinal egzoz alip bi tane cikma icini bosaltsak berbat ses mi aliriz dersin? oyle bir anlattin ki agzimiz sulandi:-D
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
4 silindir sesi kimse aramiyordur zaten.:-) bahsettigin sesi ici bos orjinal egzozla da yakalariz diye dusundum..
Tesadüf mü bilmiyorum ancak bende geçen gün egzosu söktüm benzin ile temizlemek için. Biraz ayakkabı yanığı olmuşlardı artçılarım sağolsun Gerçekten bambaşka bir ses var kükreyen bir v8 gibi, hele gazı açınca sanki emiş sesi geliyorda turbo sarja hava doluyor gibi Üstündeyken hersey mükemmel ancak uzaktan sesi dinlediğinizde patlak egzoslu cg sesine benzer bir ses var Lakin keyifli, boş vakti olanlar denesinler. Pişman olmazlar
forumda yabanci var saldirin beyler :-D o bir er6 ci artik :-D
Benim verdiğim linkte bu motor. Bunu alırsan 3-4 lirayı en az kenara koyucan yoksa evlat olur. Zaten temizide o civarlarda yani değmez. Bu motorun ederi 8-9 belki oda uğraşmayı sevene, motorunu kendi söküp takana yar olur. Yoksa ustaya para vererek bu motor adam edilmez.
Bence Hyosung un düşük devirdeki sesi çok güzel daha doğrusu bütün v-twin motorlarında aynı şekilde.Diyeceğim şu ki bizim motorlar için alt devir ses veren üst devirlerde daha az bir ses veren egzoz olsa daha iyi olur.Daha önce arabamızda Remus marka egzoz vardı yüksek devirlerde ses daha az çıkıyordu acaba motor için üretilen egzozlarda da bu şekilde yapılabilir mi?
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
vaybe çok şaşırdım bizim arkadaşa da takas teklifi göndermiş bu şahıs bence motorunu elden çıkarmak için yer arıyor
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Bu arkcilarn ayakabi yaniklaro benzinli geciyor sinir oldm bnde o lekelere ?
herkesın ıcınde gızlı kalmıs bı apaçı vardır bende chronıx ın gazına gelıp soktum egzozu gercekten soyledıgı kadar guzle bıldıgın aslan kukremesı hele patırtılarını soylemıyorum bıle tabıı merak edenler ıcın vıdeo cekmeyı ıhmal etmedım
ses vvıdeodakınden kat kat guzel
aha ses bu işte. egzoz takcam diye ne uğraşıyonuz. terse gidin egzozları sökün
Yarım saat oldu mu çekeli bismillah
hakkaten o nasil ses. turbobusa mübarek
ses bekledıgımden de hayvani olmuş bılmeyenler ıcın cok cok ıtıcı de degıl hani hıc egzoz bı motora gore.
yalnız en buyuk sorun su kı.atmosferık motorda backpressure a ıhtıyac vardır zamanlamalar arası gereklı vakum ıcın.tum susturucuları ıptal etmek bıraz sapıttırabılır makıneyı bılgınız olsun.yanı sehırıcı zevklı olabılır belkı ama performanslı kullanımda sorun yasayabılırsınız ;)
egsozları söküp bi etkinlik mi yapsak
karantinaya Alırlar bizi.:-D
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)