Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Mayıs 2013, 16:49
Kim ilgilenecek bu işle Chronix yapsın derim :D boşta ugrasacak adam var mı? Başka :D
Reklamlar
-
21 Mayıs 2013, 20:35
arkadaşlar geçen mesajımda yeterince açıklayıcı olamadım galiba tek silindir 125lik cbr de susturuculu çıkan ses benim hoşuma gitti susturucu zaten 6 alyenle takılıp çıkarılabilen parmak kadar bir aparat onu çıkarınca kıyametleri koparıyor fena bir ses çıkarıyor ses konusunda asla sizi hayal kırıklığına uğratmaz eğer gümbür lombur seslerden hoşlanıyorsanız pat pat etme mevzusu çoğu egzozdaki gibi bunda da bir miktar var LAKİN;
BU egzoz el kadar bişey ve çin malı plastiği biraz bolca susturucu takılıyken 125likte susturucu kenarlarından bir gaz kaçırma mevzusu vardı yumuşuma yaptı dedi ben de düşündüm ki bizim makinelerde erir gider karar sizin tabi chronixin dediği gibi 2 tane alıp takmak bu sorunu ortradan kaldırabilir fena da bir ses çıkar motordan xt660 misali
-
21 Mayıs 2013, 20:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25699127/detay
bu ilandaki motorun fiyatı uygun görünüyor. Sizce alınır mı? Boyanmış mı? Plakadan sorguladım, kanuni yazıyor. Model 2011, tescil tarihi mart 2013. Bu tarih, el değiştirdiği anlamına geliyor değil mi?
-
21 Mayıs 2013, 20:56
Gnuk adlı üyeden alıntı
Hadi bakalım 40 oldu, Levent'i de sayıyorum 50 diyelim biz ona
Dimi Levent??
aynen varım bende
-
21 Mayıs 2013, 21:26
Istanbuldan ilgilenen cikmazsa adanada satiliyormus gider alirim mersindeyim ben bi egOzcuyada yaptiririz o sikinti deyil bir kararlastiralim da 125lik tek silindir makineyle bizimki bir deyil yanliz onuda dusunmek lazim yani motorun ustunde gormeden bilinmez
-
21 Mayıs 2013, 22:12
sekohtc adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçen mesajımda yeterince açıklayıcı olamadım galiba tek silindir 125lik cbr de susturuculu çıkan ses benim hoşuma gitti susturucu zaten 6 alyenle takılıp çıkarılabilen parmak kadar bir aparat onu çıkarınca kıyametleri koparıyor fena bir ses çıkarıyor ses konusunda asla sizi hayal kırıklığına uğratmaz eğer gümbür lombur seslerden hoşlanıyorsanız pat pat etme mevzusu çoğu egzozdaki gibi bunda da bir miktar var LAKİN;
BU egzoz el kadar bişey ve çin malı plastiği biraz bolca susturucu takılıyken 125likte susturucu kenarlarından bir gaz kaçırma mevzusu vardı yumuşuma yaptı dedi ben de düşündüm ki bizim makinelerde erir gider karar sizin tabi chronixin dediği gibi 2 tane alıp takmak bu sorunu ortradan kaldırabilir fena da bir ses çıkar motordan xt660 misali
Aynen cift egsoz olayi da mantikli, bunun icin bi arge calisayim motor ustunde, plakalik iptali yapip egsozlari got altina yanyana koyabiliriz heralde, zaten ufak tefek bisey. Hem bambaska bi gorunum olur hemde ikisi enteresan ses cikarir dedigin gibi
-
22 Mayıs 2013, 01:51
-
22 Mayıs 2013, 13:14
Merhabalar orijinal ön sağ sinyal arıyorum çıkma veya sıfır farketmez teşşekürler
-
22 Mayıs 2013, 18:17
Gnuk adlı üyeden alıntı
Aynen cift egsoz olayi da mantikli, bunun icin bi arge calisayim motor ustunde, plakalik iptali yapip egsozlari got altina yanyana koyabiliriz heralde, zaten ufak tefek bisey. Hem bambaska bi gorunum olur hemde ikisi enteresan ses cikarir dedigin gibi
kuyruk altına dediğin gibi yap furkan bir de sana zahmet vfr800deki gibi bir egzoz çalışması yap sana zahmet biraz ayrık olsun yani
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
-
22 Mayıs 2013, 18:30
Gnuk adlı üyeden alıntı
Biraz araştırma yaptım, tamamen farklı bir boru sistemiyle plakalık iptaline gerek kalmadan motorun kıçına FZ6'lardaki gibi yanyana bu çin malı egsozlardan koyabiliyoruz, herşey kurtarıyor gibi.
Aybaşı servise gidicem birde orayla konuşayım bakim olabilitesi varmı. Eğer varsa peşinden koşacam bakalım çok enteresan bir çalışma olacağı kesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
sekohtc adlı üyeden alıntı
kuyruk altına dediğin gibi yap furkan bir de sana zahmet vfr800deki gibi bir egzoz çalışması yap sana zahmet biraz ayrık olsun yani
abi vfr 800 deki gibi bişey olacak gibi görünüyor.
Zaten bizim motorun egsoz boruları çok kalın kesin olarak değişmek lazım.
Hani biraz uzak olacak ama egsozların geliş yerleri aşağıdaki videodaki gibi olabiliyor ancak, arka ayaklıkların ordan içe dönecek daha sonra kıça doğru gidip plakalıkların yanındaki boşluklardan çıkacak tüpler. oda videonun altındaki resimde var, düzgün resim çekmeye fırsatım olmadı da eve gidince açık havada tam arkadan çekicem daha detaylı çalışabilmek için
-
22 Mayıs 2013, 21:21
BEYLER GT250R İÇİN EN İDAL BOY NEDİR..1,66 LIK BİR KİŞİ RAHAT KULANABİLİRMİ....
-
22 Mayıs 2013, 21:28
kuuki adlı üyeden alıntı
BEYLER GT250R İÇİN EN İDAL BOY NEDİR..1,66 LIK BİR KİŞİ RAHAT KULANABİLİRMİ....
Önceden racing tecrübesi varsa ve bacakları güçlü ise kullanır anca. Çünkü yarım kıç oturup bir yana kendini sarkıyınca ayak anca yere oturuyor. Düzlükte sorun olmasada dur kalk yada eğimli yerlerde kesinlikle devirir.
-
22 Mayıs 2013, 21:38
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Önceden racing tecrübesi varsa ve bacakları güçlü ise kullanır anca. Çünkü yarım kıç oturup bir yana kendini sarkıyınca ayak anca yere oturuyor. Düzlükte sorun olmasada dur kalk yada eğimli yerlerde kesinlikle devirir.
Boyum 1.80 bugn arkci vardi egimli bi yerde durdum arkci bi agrli yapto bide bi yana motor yan yatcakti nerdeyse tuttum o indi la tut dedm kaldm oyle walla. Ucuz atlattm motor agir arkdaslar hafife almayin yana kacirrsaniz devirme riski yuksek
-
23 Mayıs 2013, 00:23
motor 170 kg sürücü 90 kg olsa artçıda 90 kg olsa toplamda 350 kg yolda gidiyor
-
23 Mayıs 2013, 01:11
celikatli arkadaşımız gtr ini satmisti 2006 er6f aldi. ben getirdim motorunu er6f dusunen arkadaslara hak veriyorum cok tatli ve guclu bir makina.
-
23 Mayıs 2013, 01:21
egzoz ne oldu beyler hatırlatmazsam unutulur gıder
-
23 Mayıs 2013, 01:38
egzoz için kaç paraya ihtiyac var suan ? yahu koskoca forumdan 100 lira cıkmıyor mu
-
23 Mayıs 2013, 02:22
ysfist adlı üyeden alıntı
celikatli arkadaşımız gtr ini satmisti 2006 er6f aldi. ben getirdim motorunu er6f dusunen arkadaslara hak veriyorum cok tatli ve guclu bir makina.
Bu aralar gt250r satan er6 ya yöneliyor istisnasız Benimde aklımdaki makine er6. Sorması ayıptır bu istanbuldaki 9,250 ye 40 bindeki makineyi mi aldınız ? Detaylı resim ve yakıt tüketimlerini bekliyoruz
-
23 Mayıs 2013, 02:27
aynen o halil. ayrıca fiyatta biraz daha makul seviyeye inildi.
-
23 Mayıs 2013, 02:34
ysfist adlı üyeden alıntı
aynen o halil. ayrıca fiyatta biraz daha makul seviyeye inildi.
Bende telefonda görüştüğümde fiyatta güzellik yapacağını söylemişti ancak motoru satamadığımdan gidip alamadım. Tam fiyat gizli değilse pm alabilir miyim Şimdi ankaradaki hasarlı motora bakıyorum ancak hala motor satılmadı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler