patlak mısırmı) hahaha
buda Nihat abinin yoshi egsozu videoda ses sönük çıkar dediydim ama yinede iyi çıkmış. Canlı dinlemenizi tavsiye ederim hiç beklenmedik şekilde iyi.
iyi kalite ses için 1080p ;)
motor %100 gitti::( alıcının kredisi çıkmış yarın teslim ediyorum. motorsuz kaldım kendimi çırılçıplak hissediyorum:(
abi hafta sonu bi aksilik olmazsa senin garaja sohbete gelecez yusufla, sana motor aldırmamız lazım aybaşı geliyo :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
hatta şimdiden gazlayalım :D
http://www.sahibinden.com/motosiklet-kawasaki-ninja-300?sorting=price_asc
tabiki nezaman isterseniz buyrun. alıcam bişeyler ama acele etmicem büyüğe izin yok küçüğe heves yok napıcam bilmiyorum. biraz duygu sömürüsü yapmam lazım eve
abi biz gelelim de kızıştırırız ortalığı az demogoji yapalım )
birileri kulagimi cinlatti foruma giriverdim:-D
haci abi sana 10 gun muhlet :-):-) ybr125 mi alirsin mv agusta f4 mu alirsin bilemeyiz artik. ama sezonu tam anlamiyla aciyoruz 15 gun sonra :-(
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
furkan allah cezani vereceeeeek:-D:-D misir degil haci fıstık yiyom
nihat abi sana durado scoter buldum ben 300tl, baya baya görütür seni alev desenleride var üstünde, istersen linki atayım :D
valla biz gazı veriyoruz, gerisi ona kalmış :D bizim tantanamızı sevdiyse almaz yoksa beynini yeriz hiç şansı yok, karar onun :D
150 mi abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
ÇAL KEKE ÇAL heheyyyy
vidodan bir kesit:
celikatli: kaybolak miii?
gnuk: oluuuuur.
:-D:-D guzel gezi olmus eyvallah.
cbf 600 bakıyor galiba :-)
köpekleri tekmelediği kesitler var da onları koymuyorum, panter emelden korkuyo diye yayınlamıyorum ama unutulmasın ki elimde şantaj için yeteri kadar delil var. tersime gelme abi :D
bravo sana sen şortla motora binmeye devam et...
arkadaşlar şu ilan sahibine çok sinir oldum yeni kasa hyoya 6bine kadar çıkarım diyor sezon bitince 3000-4000 e satacak yer ararmışız öyle diyor kendileri.Bu kadarda pişkinlik olmaz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24675335/detay
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)