Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mayıs 2013, 13:26
Reklamlar
-
05 Mayıs 2013, 13:55
ya gecin bu konuşmaları da iki uc hafta sonra(anca musaitim) bir sehirdisi yapalim. gelsin fikirler. safranbolu olur, canakkale olur, bursa ve civari olur... vs vsvs
hadi bakalim gorelim boylari:-):-)
-
05 Mayıs 2013, 14:12
Arkadaşlar bişey sorucaktım... Ben motoru yeni aldım 2013 model..FI lambası ile ilgili bi sorum olucaktı. Bütün ayarları yapıp kontağı açtığımda enjekson sesi geliyor FI lambası da yanıyor. FI lambası söndükten sonra çalıştırın deniyor ama o labma sönmüyor hiç.. Marşa basıp çalıştırdığımda lamba sönüyor.. Bu normal bişey midir ?
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır...
-
05 Mayıs 2013, 14:23
zinciri temizleyip yağlıyım dedim ayaklık kapandı küt motoru devirdim:( aynam kırıldı. moralim bozuldu heran ağlayabilirim
-
05 Mayıs 2013, 14:45
ysfist adlı üyeden alıntı
ya gecin bu konuşmaları da iki uc hafta sonra(anca musaitim) bir sehirdisi yapalim. gelsin fikirler. safranbolu olur, canakkale olur, bursa ve civari olur... vs vsvs
hadi bakalim gorelim boylari:-):-)
nihat abi kirik aynali motoruyla gelirse ben varim
-
05 Mayıs 2013, 14:51
valla aynam olsaydı gezerdik bugün öyle uzun gezilerde beni herzaman görürsün zaten geliyonmu diye sormaya gerek yok. çelikatlı herzaman banko.
ben 150km altına kontak açmıyorum.
-
05 Mayıs 2013, 14:55
benim 3500 bakımı geliyo, tahminen ay başı yaptıracam. 3 hafta sonra da aysonuna denk geliyo. aybaşı uyar dimi size?
-
05 Mayıs 2013, 15:02
başı maşı her tarafı uyar.
-
05 Mayıs 2013, 15:10
aybaşı süper olur. 150 km altına kontak açmayan nihat başkan, rota teklifini alalım.
-
05 Mayıs 2013, 15:23
-
05 Mayıs 2013, 15:24
:-) g.tumuz donar fazla gitmeyelim
-
05 Mayıs 2013, 15:28
Gnuk adlı üyeden alıntı
ustad yapma ya. ne olur beni kaale al. ne yaparim ben yoksa??
insanlar kendini nede umursanmis gorur
buradaki insanlar kaale alinmadi diye bu motor boklaniyo veya hala daha 100lerce defa ayni sorular soruluyor
forumunda tadi kacti pehh.
Daha 2 ay olmuş üyeliğin ne çabuk tadı kaçtı Böyle sorulardan hoşlanmıyorsan görmezden gelirsin.Buranın ağası sen misin ?
-
05 Mayıs 2013, 15:35
ağası erhan o dayısı oluyo
-
05 Mayıs 2013, 15:41
çelikatlı adlı üyeden alıntı
ağası erhan o dayısı oluyo
Abi anlamıyorum ki insanları.Bende forumda dolu istemediğim mesajlar görüyorum 1 ine bile niye böyle niye şöyle demedim, çünkü beni ilgilendirmez eğer soru ile ilgili bilgim varsa klavye elime yapışmaz cevap veririm.Kaldı ki ben bu hyosung u alacaksam araştırırım kullanıcılarına direkt sorarım.Yok önceki sayfaları okuyun tamam iyi diyorsunda o kadar sayfayı okuyacak belki zamanım yok ? Kaldı ki o sayfaların çoğunda ya muhabbet var ya resim var yada şurasına şunu yapsam şurasına bunu yapsam var.Dahada cevap vermem.
-
05 Mayıs 2013, 15:49
unique soruna cevap vereyim. alabilirsin hyodan memnun kalirsin bakimini aksatmadan yapip apaci gibi kullanmadiktan sonra bas agritan bi mal değil. . hyoyu eline alan kendi cahilliginden almıştır, motorların kronik sikintisi yok. simdiden hayrini gör.
-
05 Mayıs 2013, 16:09
uniqe adlı üyeden alıntı
Daha 2 ay olmuş üyeliğin ne çabuk tadı kaçtı
Böyle sorulardan hoşlanmıyorsan görmezden gelirsin.Buranın ağası sen misin ?
üstad üyelik tarihleriyle mi adamlık yapılıyor burada ? veya üyelik tarihiylemi insanlar bir sıfata koyuluyor? bumu senin kaliten?
Yaptığın cahillik, birşey sorarken araştırmamak mı bilgelik? Diyelim ki ağayım, bunu sormak sanamı düşer? Yani şurada boş muabbetten başka birşey dönmüyor.
Sapkın sapkın laflar, enteresan sorular, bilinçsiz bir kafa ve daha fazlası. Forumun tadı neden kaçıyor gayet belli. İstenen de; istenmeyen de.
Gereksiz laf yapan adama cevabını vermemek te yine senin kendi ayıbın. Diyorsun ya çoğunda ya muahabbet var ya resim. Al sana boş muhabbet Emeğin geçti tebrik et kendini. Bu işleri anlıyamıyor olman da gayet normal bence
-
05 Mayıs 2013, 16:18
ysfist adlı üyeden alıntı
unique soruna cevap vereyim. alabilirsin hyodan memnun kalirsin bakimini aksatmadan yapip apaci gibi kullanmadiktan sonra bas agritan bi mal değil. . hyoyu eline alan kendi cahilliginden almıştır, motorların kronik sikintisi yok. simdiden hayrini gör.
Sağolasın hocam.
Gnuk adlı üyeden alıntı
üstad üyelik tarihleriyle mi adamlık yapılıyor burada ? veya üyelik tarihiylemi insanlar bir sıfata koyuluyor? bumu senin kaliten?
Yaptığın cahillik, birşey sorarken araştırmamak mı bilgelik? Diyelim ki ağayım, bunu sormak sanamı düşer? Yani şurada boş muabbetten başka birşey dönmüyor.
Sapkın sapkın laflar, enteresan sorular, bilinçsiz bir kafa ve daha fazlası. Forumun tadı neden kaçıyor gayet belli. İstenen de; istenmeyen de.
Gereksiz laf yapan adama cevabını vermemek te yine senin kendi ayıbın. Diyorsun ya çoğunda ya muahabbet var ya resim. Al sana boş muhabbet
Emeğin geçti tebrik et kendini. Bu işleri anlıyamıyor olman da gayet normal bence
Haha lafımdan onu anladın ha ? 2 ayda bıktıysan sende sorun var ozaman demek istemiştim Peki burda soru soranlara laf söylemek sanamı düşer ? Hyoyu araştırmadık bilinçsiziz sen araştırmış almışsın bilgesin Haydi kal selametle dahada cevap yazmam diyicem aman çok umrumdaydı falan yazarsın şimdi Soru sordum kusurluyum özür dilerim
-
05 Mayıs 2013, 16:22
uniqe adlı üyeden alıntı
Sağolasın hocam.
Haha lafımdan onu anladın ha ? 2 ayda bıktıysan sende sorun var ozaman demek istemiştim
Peki burda soru soranlara laf söylemek sanamı düşer ? Hyoyu araştırmadık bilinçsiziz sen araştırmış almışsın bilgesin
Haydi kal selametle dahada cevap yazmam diyicem aman çok umrumdaydı falan yazarsın şimdi
Soru sordum kusurluyum özür dilerim
Evet; sizin gibilerin devamıyla 2 ayda sıkıldım, sorun bendeyse kabul ediyorum. Umurumda olmayacağını iyi tahmin etmişsin.
-
05 Mayıs 2013, 16:28
2 hyosung için fiyat aldık 10300 tl diyorlar tanesi için nasıl fiyat? Ve önerdiğiniz bir bayii var mı ? (ankara,istanbul)
-
05 Mayıs 2013, 16:41
uniqe adlı üyeden alıntı
2 hyosung için fiyat aldık 10300 tl diyorlar tanesi için nasıl fiyat? Ve önerdiğiniz bir bayii var mı ? (ankara,istanbul)
plaka masraflari dahilse iyi fiyat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler