Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mayıs 2013, 16:11
CEM. adlı üyeden alıntı
75 dolardan fazlamı olması gerek ? yoksa azmı ? benim alıcagım parçalar 500 dolar tutabilir
75 dolardan yukarı tutarlarda gümrüğe takılıyor diye biliyorum benim alışveerişim 130tl lik bişeydi varsa yüksek tutarda alışveriş yapan biri o yardımcı olsun ben sadece öyle bir durumun var olduğunu söyleyeyim dedim
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
Reklamlar
-
02 Mayıs 2013, 17:42
delphi ateşleme bobini garanti onayı verildi ancak parça kuralkanın elinde mevcut değilmiş, yurtdışından gelecek 20 günlük süreç başladı, eğer parçanın tedarik süresi 20 günü aşarsa iade veya değişim hakkım doğacak. yaşasın tüketici hakları :D
-
02 Mayıs 2013, 19:59
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
[/COLOR]
REİSxxx adlı üyeden alıntı
Tesekkurler
benim gibi uzun boylu gtr kullanan arkadaslar varsa fikir verme acisindan birer fotograf koyarsa sevinirim.
leventgocukl'nun boyu 185 fotoğrafına bak karar ver dostum
-
02 Mayıs 2013, 20:23
İyi akşamlar arkadaşlar. 2010 model gt 250 r' ıma sigorta yaptırmak için şirketlerden fiyat aldım. 140-145-160 TL fiyat verdiler. Motosikletim 35 İzmir plaka ancak ben Çankırı' dayım. (18 plakamız) Galiba şehir farkı da ekleniyor ve ben 2 ayda sigortayı geçirmişim. Bunlara rağmen bu fiyatları verdiler. Sizce normal midir?
-
02 Mayıs 2013, 21:11
ferad adlı üyeden alıntı
Pompanin lastikleri bitmis buyuk ihtimal.Benden size 1 taktik fren pompasini sokup lastiklerin oldugu kismi iple iyice sarin kaya gibi olacak frenler.Tecrubeyle sabit ;)
teşekkürler.deneyecegim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
fren pompası arka fren mı bir ara benimkide öyleydi aynn dediğiniz gibi sıfır cok pahalıydı...bende başka modelinkini takmıştım hangi marka tam hatırlayamadım ama eskisini götür parçacılara sana verirler yada linkin çıktısını al resmi göster
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-motoser-luleburgaz-dan-hyosung-gt250-gt250r-arka-fren-pompasi-107299016/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-motoser-luleburgaz-dan-hyosung-gt250r-arka-fren-pompasi-102085718/detay
burdaki fiyatlara bakma ben 15 tl ye almıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
sorunun bujiden oldugunu sanmam helede enjeksiyonlu modelse her şeyden olabilir marş basıyor almıyorsa benzin pompasından olabilir.enjeksiyonlarda problem olabilir veya motorla ilgili daha ciddi durum olabilir...veya belkide hiç okadar korkulacak bir şey değildir bujiyi söker takarsin çalışır...arkadaşın dediği gidi bujı sökmesi denemesi kolay
teşekkürler dostum.bu aralar agır bir bakıma sokucam motoru
-
02 Mayıs 2013, 21:13
iyi fiyat sigorta için.bende çankırılıyım daha düşük çıkardı belki ama 2ayda geçmiş birazda ondan fark eder. fiyatlar güzel kısacası
-
02 Mayıs 2013, 21:18
CEM. adlı üyeden alıntı
75 dolardan fazlamı olması gerek ? yoksa azmı ? benim alıcagım parçalar 500 dolar tutabilir
75$ degil 150 $ olucak.arkadaşım.hem hyosungsource.com kapandı .onun yerine koreanbike diye bir site var .aslında iki sitede aynı kişilerin.o yüzden sorun olucagını sanmam.ben daha önceleri hyosungsource den 500 tl degerinde parçalar aldım.gümrüge takılmadı.satıcıya site üzerinden mail ile ulaş. tutarı düşük göstermesini ve gift yazmasını rica et.yapıyorlar.ben pazartesi sabah işe giderken siparişimi veriyorum cuma öglen postacı kapıma kadar getiriyor. takıldıgın yer olursa mesaj at bana yardımcı olurum.iyi aksamlar...
-
02 Mayıs 2013, 22:04
Herkese merhaba arkadaşlar,,yaklaşık 1,5 ay önce aldığım 2013 hyomu ev kurası çıktığından dolayı,hiç istemiyerejte olsa satmak zorunda kaldım..motorumun hiçbir sorunu problemi yok,ne bir düşme nede bir çizik hiçbir şey yok,km si su an 576km dir..
Motorumu forumdan furkan arkadaşımda şans eseri yetkili servisde görmüştür ıkımızde aynı zamanda aynı renkte aldık)
Resimleri sahibindene yüklicem fakat şu an bulunduğum yerde internette kota sıkıntısı olduğu için şimdilik burdan yazmak istedim,ilanı daha sonra burdan da paylaşırım..ilgilenen arkadaşlar özelden veya buradan mesaj atabilir..fiyat olarak 9,800 tl düşünüyorum..
-
02 Mayıs 2013, 23:13
Avcı_ adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba arkadaşlar,,yaklaşık 1,5 ay önce aldığım 2013 hyomu ev kurası çıktığından dolayı,hiç istemiyerejte olsa satmak zorunda kaldım..motorumun hiçbir sorunu problemi yok,ne bir düşme nede bir çizik hiçbir şey yok,km si su an 576km dir..
Motorumu forumdan furkan arkadaşımda şans eseri yetkili servisde görmüştür ıkımızde aynı zamanda aynı renkte aldık
)
Resimleri sahibindene yüklicem fakat şu an bulunduğum yerde internette kota sıkıntısı olduğu için şimdilik burdan yazmak istedim,ilanı daha sonra burdan da paylaşırım..ilgilenen arkadaşlar özelden veya buradan mesaj atabilir..fiyat olarak 9,800 tl düşünüyorum..
hocam ederı kadar fıyat koymussunuz fakat anladıgım kadarıyla acıl ıhtıyacınız var bu fıyata satılması zaman alır dıye dusunuyorum
-
03 Mayıs 2013, 00:00
Hayırlısı olsun kardeşim,ama zararına da satacak değilim ya
12 hazirana kadar zamanım var,,,motor da zaten tenteli şekilde yatıyo,işim den dolayı fazla kullanamıyorum..satıldı satılır,satılmazsada çok büyük hevesle aldığım gibi devammm
-
03 Mayıs 2013, 00:42
İzmir İl Temsilcisi
hyosung source nasıl kapandı daha yenı arkadasım 2 cıft manifolt lastıgı aldı öyle birşeyin imkanı yok
-
03 Mayıs 2013, 01:19
evet şimdi baktım açılmış geçen 2 hafta boyunca kapalıydı ve koreanbike yönlendiriyordu.sen sorununa çözüm bulabildinmi?
-
03 Mayıs 2013, 01:49
leon99 adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar arkadaşlar. 2010 model gt 250 r' ıma sigorta yaptırmak için şirketlerden fiyat aldım. 140-145-160 TL fiyat verdiler. Motosikletim 35 İzmir plaka ancak ben Çankırı' dayım. (18 plakamız) Galiba şehir farkı da ekleniyor ve ben 2 ayda sigortayı geçirmişim. Bunlara rağmen bu fiyatları verdiler. Sizce normal midir?
Motorum 2013 0 aldm sigortayi 79 ami ne yaptrdm ek 1 fln lazmmis bide 100 e gldi sigorta totalde muglaliyim
-----
Bide bi bobin icin 20 gun parcami bklencek oha ya kici kirk bobin bile ellerinde yok iste servis agi kalitesi burda on plana ckio o yuzden honda vs bu islerde cok iyi yedek parca skntsi yok ama napcan hyoda baska
-
03 Mayıs 2013, 10:44
Avcı_ adlı üyeden alıntı
Motorumu forumdan furkan arkadaşımda şans eseri yetkili servisde görmüştür ıkımızde aynı zamanda aynı renkte aldık
)
Abi hayırlısı olsun Hem sevindim hem üzüldüm adına. Tabiki ev çok çok daha önemli. Umarım evden sonra tekrar motor alırsın
-
03 Mayıs 2013, 10:50
Sağol furkan teşekkür ederim kardeşim,inş alıcam zaten ama önceliği evden yana kullanmalıyım
-
03 Mayıs 2013, 11:01
hayırlı olsun umarım istediğim fiyata satarsın ev önemli motoru istediğin zaman alırsın yada ucuza çinli bir scooter al idare etsin ev işini oturtuncada istediğin motoru alırsın hem motorsuz kalmazsın
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
03 Mayıs 2013, 11:06
gugukk adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun umarım istediğim fiyata satarsın ev önemli motoru istediğin zaman alırsın yada ucuza çinli bir scooter al idare etsin ev işini oturtuncada istediğin motoru alırsın hem motorsuz kalmazsın
Teşekkür ederim sağolasın,fiyat abartılı değil diye düşünüyorum,sıfır dan bir eksiği poşetlerinin sökülmüş olması sıfır almak istersek plakayla beraber 11000 i buluyor ki zaten ben alalı da 1,5 ay oldu.herkesin hakkında hayırlısı olsun..
-
03 Mayıs 2013, 11:54
Avcı_ adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim sağolasın,fiyat abartılı değil diye düşünüyorum,sıfır dan bir eksiği poşetlerinin sökülmüş olması
sıfır almak istersek plakayla beraber 11000 i buluyor ki zaten ben alalı da 1,5 ay oldu.herkesin hakkında hayırlısı olsun..
fiyat gayet iyi abi, piyasayı düşürmenin anlamı yok ) zaten 500km nedir daha rodajda, alan 0 gibi alacak işte.
-
03 Mayıs 2013, 12:23
sogulcan adlı üyeden alıntı
Mrb ben aslen Denizliliyim ama Kilis'de görev yapıyorum.Kilis'e yolunuz düşerse, gezi falan tanışmak isterim.Ben motorumu sattım geçen sene ama tayin durumuna göre alacam seneye.Onun için gezi falan yapamıyorum.Motorum olsaydı takılırdım size bazen.
ne demek hocam motor sorun değil önemli olan aynı duygu ve sevdayı paylaşmak oda motosiklet.inşallah en kısa sürede çayınızı içip tanışmaya gelirim.motoru sattım derken motorunuz hyosungmuydu?
-
04 Mayıs 2013, 01:08
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler