GT250 ile İnazumanın tipini kıyaslasak sanırım inazuma daha baskın gelir benim açımdan. Ön çamurluk gerçekten büyük ve sportif durmuyor ANCAK benim gibi yağmurlu havalarda da motor kullanan insanlar için büyük ve uzun ön çamurluk mükemmel bir olay. Çünkü özellikle naked motorlarda suda giderken ön tekerden çıkan herşey direk motora geliyor ordanda sıçrayıp pantolona. Hele dönüşlerde direk ayağa atıyor suyu. İnazumanın çamurluğu ciddi manada daha uzun göründü bugün bana, motorları yan yana çektik inceledim gerçekten güzel olmuş. Göstergesi vites geçişleri falan muazzam. Yağ gibi denir ya aynen öyle. Tabi parasını verip inazuma alırmısın dersen, almam. Lakin makine güzel. Kafa kısmını biraz büyütüp birde ortalama bir cam takılsaymış fazer tarzında, ozaman herşey tamam olurmuş.
Bizim burda motoru alan abimiz 900 liralık inazuma aksesuar kitini satın almış, yakında gelir. Koruma demiri arka çanta aparatı, ufak ön cam tankpad ıvır zıvır. Onları taktıktan sonra yine bir değerlendirilir. Ancak 11 milyar makine + 900 lira aksesuar derken fiyat alıp başını gidiyor o ayrı.
ihtiyar işi tam suzukiciler beni sever yahu benimde altımdan geçti 2 suzuki. daş neyim atmazlar. atarlarsa olum bak git derim
Allah rahmet eylesin. Yol kan golu olmus. Rahmetlinin gunahini almayalim ama kasksizmis anlasilan. kaza aractaki ve motordaki hasara bakarsak ufak capta bir kaza amma ve lakin rahmetlinin canina maololmus. aman dikkat arkadaslar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
evet kasksizmis rahmetli ve sadece basina aldığı darbeden vefat etmis. e5 in en boktan saatlerinde ve mevkilerinden birinde nasil kask takmadan kendini guvende hisseder insan! ya herseyi unut hava buz gibi. nasil usumezsin? netice: sacma sapan bir kazada motor yan yatti diye ahirete göç. Acayip sinirlendim yemin ediyorum
Nihat abi bu sana =)
Yetmezse söyle daha çok var :p
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Kapak fotoğrafı =)
gezin gezin ben merkep gibi çalıştım bugün.yoksa bende ordaydım. bu yolları hatırlayamadım heralde geçen yusufla gezdiğimiz rotadan biraz farklı gezmişiniz güzel olmuş
tabi para var huzur var. pompacı sorar nekadar? bizimkiler cevap verir doldur karrdeş. apaçisiniz olum.
Kapak resmi dediydim demi
motor delisiymiş)muhahaayy
çok hızlı gidiyonuz hokunuz seyrek düşer bak demedi deme
ne kıskancam alla alla.. sizin ileri gittiğiniz kadardan fazla benim geri geri gitmişliğim var
dur bi kapakda benden olsun.. sizin altınızda bez varken bizim altımızda mz vardı bu bomba oldu hee
valla 170 le viraja giren Gnuk nikli furkan isimli vatandasa ne kadar nasihat verilse azdir :-D
furkan lastik fotolarini nie koymadin :-) shinkolar bayram etti:-) yanaklarinin tozunu aldik epey
Bu ilk denemeler; 1 parmak bile yok 0'lamaya.
(edit; lastiğin sağ altına bak)
Buda son hali; tırnak kadar falan var heralde 0'a;
bak şaka maka bi yana furkan dikkat et kendine. duyduğuma göre bu motorla ilk defa motora başlamışın 170le viraj falan sakat iş yapma! altındakini gp motoru sanma hele kendini rossi hiç sanma.yollarıda pist sanma. bu motor kullanım olarak biraz sert karekterli motor hatayı pek affetmez adamı öldürür.bu işin şakası yok herşey bir saniyenin içinde oluyor anlıyamıyorsun bile.aman diyim bak ilk ve son kez uyarıyorum. ukelalık olarak görmeyin ben artık sağda solda forumda kötü başlıklar msjlar okumak istemiyorum.
estafurullah abi ne ukelalığı, 170 le viraj aldığım yok yav Yusuf abartıyor biraz agresif kullanıyorum da oda düz yolda. Uyarını dikkate alıyorum merak etme.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)