Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o el sallamaya çalışan deli senmiydin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o el sallamaya çalışan deli senmiydin
    abi ayip ya)) kendimi paraladim. bi hareket yapaydin iyiydi. ama tahmin ettim senin olacagini.

pazar günü bomboş ve tatlı virajlı polenezköy riva şile yollarında gezceğinize ortaköyde trafiğin göbeğine niye giriyosunuz sorması ayıp

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

ben değildimki
    Alıntı Gnuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ayip ya)) kendimi paraladim. bi hareket yapaydin iyiydi. ama tahmin ettim senin olacagini.

Motosikleti
    Daha Yok :)
    [/QUOTE]ben değildimki[/QUOTE]

Abi Fazla Yapmıyalım :D Sonra Yayılmasın :D Orjinal Kalsın :D

Motosikleti
    pazar günü bomboş ve tatlı virajlı polenezköy riva şile yollarında gezceğinize ortaköyde trafiğin göbeğine niye giriyosunuz sorması ayıp

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

ben değildimki
    eyv abi pazar geliyon dimi sende.

şimdiden net belli olmaz ama %80 gelirim

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE

ben değildimki
    beyler bu sese kulak verin. nihat abiyle daha once gidip geldigimiz rotadir. superdir. dogayla icice ve virajlari tatli bir yol. tavsiye ederiz.

bu arada nihat abi katil mutlaka :-)

gelcem inşallah,da nebileyim bomboş asfaltta köy orman yollarında gezmek varken tıklım tıkış trafik ışıklarıyla dolu şehir içinde 1 2 boş 1 2 tekrar boş.şeklinde gezmek niye? bi ışık yansa 3 motor geçer 5i arkada kalır püüü eziyet. bence rotayı bidaha düşünün.
    yanlışda anlamayın muhalefet değilim bana heryer uyar.ama önemli olan en çok zevki nerden çıkartırız.

leventgocukl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 gt250r '08 gt650 '11 monster 696
    uzun zamandır resim eklemıyordum karışık olarak yukluyorum umarım begenırsınız

seigen, Gnuk, ilovetechn0 ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    gelcem inşallah,da nebileyim bomboş asfaltta köy orman yollarında gezmek varken tıklım tıkış trafik ışıklarıyla dolu şehir içinde 1 2 boş 1 2 tekrar boş.şeklinde gezmek niye? bi ışık yansa 3 motor geçer 5i arkada kalır püüü eziyet. bence rotayı bidaha düşünün.
    yanlışda anlamayın muhalefet değilim bana heryer uyar.ama önemli olan en çok zevki nerden çıkartırız.
    Bana oraya gelmesi 90km + gezmesi + 90 km dönüş :D ki istanbul içinden oraya geleceğim onun için beşiktaş dedik aslında

Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    levent race motorla off road a mı gittin :D bide grenajları sökmüşsün son resimde sol ayna nerede abi olayın ne :D

------------------

Arkadaşlar bugün farkettim yani önceden orada değildi motorun altında depodan gelen siyah bi boru sarkıyo o kadar sarkmıyodu ilk aldıgmda farketmedim çünki ne borusu o biraz kısaltsak olurmu yada bi yere sokuştursak hoş durmuyo öyle bip gibi sarkıyo :D

ilovetechn0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    şile yolu güzeldir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar anadolu yakasına bu pazar maalesef gelemiyor, ben de dahil :/ o güzergah için daha erken vakitte buluşmamız gerekiyor. imkan elverse gelin bursaya en baba virajları gezdireyim derim ama malum imkanlar. yoksa şile güzergahı benim de sevdiğim yer. trafik maalesef sorun olacak ancak geziden ziyade bir ön tanışma gibi bir etkinlik olacağı için bir sonraki buluşmada şehrin kalabalığından sıyrılıp bir şile yolu organizasyonu yapabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

Alıntı Desvandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    levent race motorla off road a mı gittin :D bide grenajları sökmüşsün son resimde sol ayna nerede abi olayın ne :D

------------------

Arkadaşlar bugün farkettim yani önceden orada değildi motorun altında depodan gelen siyah bi boru sarkıyo o kadar sarkmıyodu ilk aldıgmda farketmedim çünki ne borusu o biraz kısaltsak olurmu yada bi yere sokuştursak hoş durmuyo öyle bip gibi sarkıyo :D
    o tahliye hortumu :D onla ilgili komik bir anım var ışıklarda duruyorum kızın teki dedi motorun altından bir şey sarkıyor :D dedim gaza basınca kalkıyor durunca sarkıyor o öyle :D :D yeşil yandı bastım gaza bakmıştır belki arkadan gazlarken kalkıyor mu hortum diye :D :D

Sarper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Grenajları sökünce o heybeti gitmiş suya girmiş kedi gibi olmuş :D

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı ilovetechn0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şile yolu güzeldir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar anadolu yakasına bu pazar maalesef gelemiyor, ben de dahil :/ o güzergah için daha erken vakitte buluşmamız gerekiyor. imkan elverse gelin bursaya en baba virajları gezdireyim derim ama malum imkanlar. yoksa şile güzergahı benim de sevdiğim yer. trafik maalesef sorun olacak ancak geziden ziyade bir ön tanışma gibi bir etkinlik olacağı için bir sonraki buluşmada şehrin kalabalığından sıyrılıp bir şile yolu organizasyonu yapabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

o tahliye hortumu :D onla ilgili komik bir anım var ışıklarda duruyorum kızın teki dedi motorun altından bir şey sarkıyor :D dedim gaza basınca kalkıyor durunca sarkıyor o öyle :D :D yeşil yandı bastım gaza bakmıştır belki arkadan gazlarken kalkıyor mu hortum diye :D :D
    neyin tahliye borusu o ya no nasıl kamufle edebiliriz nereye soksak :D tip duruyo yaa

Levent bu resimlerdeki yerler neresi.süper biyermiş manzara 10numara.karenajıda iyki sökmüşünüz bi aynayla kurtulmuşsun..

sizce bir hyo mu yoksa 2. el 2012 model az kıullanılmış bir hyo mu?

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı tolunay17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uykulusun sanırım sizce 0 bi hyomu demeye çalıştın sanırım

ilovetechn0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Alıntı tolunay17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence insan hayatında bir kez sıfır bir motor alıp ilk kontağı çevirip, o cillop gibi motorla caddelerde, sokaklarda turlama zevkini yaşamalı. bu zevk meselesi ben mesela 8500 liraya 2012 6000-7000km de (belki de 10000 bile yapmış olabilir) bir motor almam 1.500-2000 daha verip sıfırını alırım ancak en az 2-3 yıl bineceğim motorsa. yani bu kullanma sürenle de alakalı kısa süre takılıp satacaksan sıfır tavsiye etmem zarar edersin, ben uzun süre bineceğim cc yükseltme gibi bir düşüncem bir kaç yıl olmayacak dersen sıfır alman daha mantıklıdır.
    fearlesboyy bunu beğendi.

Motosikleti
    0 motor uzun vadede candır. bunu yemek gibi düşün, doyumluk istiyorsan 0 motor, tadımlık istiyorsan 2. el. Ben böyle düşünüyorum.

Motosikleti
    Daha Yok :)
    0 daha mantikli bence bende 0 alicam 1-2 seneye

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler