yokmu kadıköye gelecek tur geliyor =)
evet arkadaşlar faydalı bilgi paylaşmaya devam malum bizim flaşörler 3 bacaklı ve fıyatı kuralkanda 25 tl civarı ama 3 tl lik cg nin flaşörü birebir uyumlu kesmeye biçmeye tesisatla oynamaya gerek yok....aklınızda olsun..
2-debriyaj kütüğüde malum komple satılıyorki oda bayağı pahalı acil lazım olursa cg nin sol debriyaj kütüğü ve maneti birebir soket yerıne kadar aynı 5 tl manetle beraber.sadece rengi siyah ama bizimkilerin aynı parlak olan modelıde var...
şimdi orjınallik vs diyecek arkadaşlar bunlar tamamen olurda istenmeyen bir kaza vs olursa günlerce parça aramamak için alternatif çözüm ama flaşör zaten arka sağ kuyruğun içinde görünmüyor bile şahsen benimki yanmıştı şimdi sipariş etsem 3-5 günde gelirdi + 8-10 tl de kargo bir flaşör 35 tl falan gelirdiki ozamanda çüşşş. derdim....yarım depo benzşn demek nerdeyse gittim onu aldım taktık ssüper ötesi oldu...öyle hızlı hızlı yanmada yok eskisi neyse aynı yanıyor
arkadaşlar bi link vericem bu yamah 125 in bire bir kopyası sanırım kadırga die :D hehehe
http://www.hadisatinal.com/KDR-250-RACING,PR-164.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
bide arkadaşlar sitede http://www.hadisatinal.com/ELBOW-V-DIZLIK,PR-148.html bu dainese dizliği beğendim fiyatıda uygun diğer yerlere göre site sağlammı acaba
Dizlik değil o, dirseklik . Elbow V diye geçiyor, adı üstünde, ama bir hata yapmışlar işte.
Hasan, dizlik alacaksan bu tarz dizlikleri tavsiye etmem, mafsallı olması hem kullanışta hem rahatlık hem ömür açısından çok daha iyi.
Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum, gayet rahat ve sağlam. Bandajları falan da motorla uyuyor, tavsiye ederim. Sitenin ödeme şartlarıda gayet makul ve yeterince güvenilir biryer.
http://www.feyizoglu.com/Prohel-Mafsalli-Dizlik_46484.html#0
Dogrudur dostum ama para bi kere verili odenir gecer die dusndum kafam icim biraz daha rahat olsun die depo cizmeyen cift mafsalli piyasanin en iyisi die bilirim ufo aldm bakalm pazartesiye ulasir anca elime mont daines kask shark speedr boyle basladk madem a dan z ye kalite olsun bi gun aldgm butun ekipmanlar la ilgli incelemeleri yayinlicam almak isteyenlere bilgi olur
Arkadaşlar dıştan giyilen sert dizliklere para vermeyin, işe yaramıyorlar. Tech90(yerli marka AEA nın kotlarını denediği firma)' nın içinde knox korumaları olan soft içten giyilen dizliği var. Ondan alın 50 tl. Bugün motomaxta 2 tane knox koruma zaten 50 tl. Yada gidip motosiklet pantolonu alın. Bende prohelin mafsallı dizliği var, 2 kere giyim kenara attım. Görüntü kötü, kanı kesiyor,koruma sağlamaz. Rüzgarı güzel kesiyor sadece. İsteyen varsa zararına satabilrim
Ama kullanip dusupte faydasi oldu diende cok ha tani icten gyilen kadar olmaz illaki ama mesela bnm kotlar dar biraz hepsinin altina olmaz hadi oldu her gittign yer paca siva giycikar oda biraz sknti bide bu tur dizlkler boyusa biraz uzun olnuca kaval kemignide koruyo sert oldgu icin disi bide eskiler dizlerimiz smdi kitur kutur otuyo ruzgardan dio dizlk kullan diolar icten gyilenler yoldayken iyi biraz drunca hemen terletiyomus falan bakalm aldk artk en iyisinden tecrube edicez bizde hayirlisi
istanbul içinde yetkili servis nerede var?
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
geldin mi yoksa?
motopark ve kayalar tavsiye edilenleri.
tam liste şöyle. biraz kopyala yapıştır oldu ama idare et.
YEŞİLYURT MOT.ARÇ.VE KURY.LTD.ŞTİ
TOPSELVİ CAD.NO:9
KARTAL - ISTANBUL
02163531461
info@yesilyurtmotor.com
KAYALAR MOT.ARÇ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ
SAN.MH.SULTAN SELİM CD N:5/C 4.LEVENT
KAGITHANE - ISTANBUL
02122645798
kayalarmotor@kayalarmotor.com
MUSTAFA ÇAKIRCA
YEŞİLOVA MAH.KAHRAMANLAR CD.NO:8/B
KUCUKCEKMECE - ISTANBUL
2125803369
mustafacakirca1@hotmail.com
ÜÇERLER MOT.ARAÇ.VE KIRTASİYE SAN.TİC. LTD.ŞTİ.
AYDINTEPE MAH.EVREN SOK.NO:10/A
TUZLA - ISTANBUL
0216 494 32 55
soner_temel@hotmail.com;taner@ucerler.com.tr
DOĞAN YALTALIER VE ORT-MOTOSER
SALİH TÖZAN SK NO:5-7 GAYRETTEPE
SISLI - ISTANBUL
02123567012
info@motoser.com
BAŞAK DEMİRTEN -BAY-MOTO TİCARET
FATİH SOKAK NO:4/23 (ACIBADEM CARREFOUR
KADIKOY - ISTANBUL
02164287900
baymoto95@hotmail.com
UĞUR BULUT
KUŞTEPE MAH.ÖMÜR SOK.NO:6
SISLI - ISTANBUL
02122724983
siyahman@hotmail.com
MOTOPARK MOTORLU TAŞITLAR- POLAT OĞUZ
DENIZKÖSKLER MAH. MUHTAR KAZIM AKGÜL CAD
AVCILAR - ISTANBUL
02126947435
poolatoguz@hotmail.com
selam arkadaşlar..
hyosung gt gtr 650 motor parçaları (2. el ) bulabılecegım bı yer varmı acaba?
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Gezmiyor muyuz bu güzel günde?
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)