shinkolari seviyorum laf yok :-D sevdigim icin tukurmediler daha beni :-D:-D
shinkolari seviyorum laf yok :-D sevdigim icin tukurmediler daha beni :-D:-D
dötü kaçıran lastikten ziyade sürücünün kellesidir. iyi viraj alırım ayıptır sölemesi.ama %80 benden kaynaklanıyor.lastiğin katkısı %20.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
bu arada motoru satmaya niyetlendim linkini atıyoum sonra vay efendim niye haber vermedin yok efendim hani haber verecektin cart curt demeyin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temizini-arayan-baksin-121426220/detay/
bir ara motoru sahibindene atmıştım elemanın biri aynen şu mesajı atmıştı "7000tl ni al ekmeğine bak uygunsa gelelim" harbi oturaklı ağzım dolusunca bir küfür bastım 2 sigara yaktım sonra yok kardeşim gelmeyin dedim
Onlar canını sıkacak mesaj yazmadan biz b, saçmalayıp da seni alıştırsak mı ne yapsak
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
valla orası öyle sineye çekecez artık gelen mesajları. yada baktım benle testis geçiliyor bende gel bak al kardeşim derim ama bi türlü motoru göremezler bende onlarla testis geçerim napayım. ben alırkende üçe beşe bakmam iyi malı alırım satarkende kendim gibi birini bulur ona satarım ölücüye apaçiye verilcek motor bende yok.
bu motorlar krank kırıyo grenajlarıda püskevitten yapılıyo dolasıyla 7000 tl den fazla etmez
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
[QUOTE=çelikatlı;2993393testis geçiliyo.[/QUOTE]
abi guldurdun allah da sana pis benzin denk getirmesin :-D:-D
zaten benimkide takur tukur ses gelmeye başladı elimde patlamadan kakalamam lazım
valla benim yolum pek otaraflara düşmez ama sen istanbula geldiğinde iyi bi gezeriz şile riva virajlarında.
tamam bende lastikden bahsettim ben senin sen benim motorlarla gezicez.
sen vstorm u yapistirirsin o zamana kadar
Banada fazer yada er6 yolu görünür ancak kısmet dediğim gibi, garaj bulursam motoru getiricem yazın. Esenyurt merkez mah. burdan kimse varsa haber versin
valla nasip kısmet bakarsın hiç aklımda olmayan bişeyde alabilirim bi bakmışın bi dragstar almışım bibuçuk metrede zincir almışım nalburdan choperci olmuşumhihihi
ya da bi r6.. veya xtz tenere... ya da mondial 150lik scooter :-):-D
bunu satacak olursam ve gonlumde spor motor istegi devam ederse r6 alacagim insallah. yok enduro dersem xtz 660.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)