Arkdasalar benim makine arada bosa atiyom isik yanio ama debriyajdan cekince elini hart atiyo yani viteste oluyo sozdede oyle takildgi oluyomu daha 100km de 2013
Arkdasalar benim makine arada bosa atiyom isik yanio ama debriyajdan cekince elini hart atiyo yani viteste oluyo sozdede oyle takildgi oluyomu daha 100km de 2013
cuma dan beri brandayı yı bile açmadım haftalar olmuş gibi pazardan öncede binmiycem sanırım
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Walla bnde bincem biran once 1000km gecsinde rodaj btsinde biraz 120 130 gorelim boyle 5.viteste 80 den yukari ckamiyorz devir 5.500 den yukari ckartmiyorm cnki
Arada da olsa bas ya o kadar kasma kendini, ilk 300 400km den sonra biraz biraz gazlamanın zararı olmaz bence. Zaten 80den yukarı çıkmıyorsan şu anda, 1000km den sonra bi 300km kadar daha motoru iyice açmaya çalışacaksın. Benim motor 700km ye kadar max 150 yapıyodu, 1000 bakımı gelmeden 100 150km kadar önce gazlamaya başladım. Bir anda motor kendine geldi 170 180 lere çıkmaya başladı. Tabi bu süreç 100 150km kadar aldı.
Bugün sabah işe giderken 08:30 gibi boğaziçi köprüsüne gelmeden 2013 kırmızı beyaz bir gt250r a rastladım selamlaştık kendisi burada ise saygılarımı iletirim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Kesinlikle rodaj diye öyle çok ta yavaş gitmemek lazım motor en az 500 600 kmyi geçtiyse uzun yolda motor ve egzoz ısındıktan sonra hafiften yüksek devirlere çıkmak gerek ( redline'a girmeden ) benim 800 kmye yaklaştı ve ilk aldığımla şimdiki hali arasında oldukça fark var performans arttı, sesi toklaştı.
daha 100 km oldu olmadı 80 mineydi hafta sonu aldım. 5 viteste 5.500 6000 de 80 e kadar çıkabilince bide böyle bağarıyo gibi geliyo :D la dedim millet dio 170 falan nasıl çıkacak geri kalan devirde ama demekki açılıyo sonradan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
arkadaşlar dün plakayı aldım kestirdim boyatmadım alırken birde harf araları dar istedim sonra reklamcıda deldirmeden altına bi soba sac ı koydurup harflere bi karbonfiber kaplattım kırımız ayyıldız TR bence çok hoş oldu
güle güle kullan polis görürse direk cezayı yazar haberin olsun dikkat et
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Ceza yazmaya kalkarsa sırf TR kapalı diye yazmaya kalkar. Ona da abi Türk Bayrağı koyduk diye muamele çekersin tırı vırı yaparsa çıkartırsın gözünün önünde stickeri olur biter. Harf ve rakamları karbon yaptırmandan ceza yazamaz sonuçta görsel olarak daha bile dikkat çekiçi.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Nerede soğuk damgası? Standarda uygun mu peki? Çatır çatır ceza yazar istese.
Benim plaka ufacıktı damga felan da yoktu, çevirdiler herşey tam plaka ne ayak dedi ufalttım dedim. Çalıntı plakaysa dedi şase numarasından kontrol et dedim elinde ki cihazdan hemen kontrol etti. Verdi tüm evraklarımı, muayneye giderken büyült onu sorun yaparlar dedi, yine aynı plaka ile muayneye gittim. Muayneden geçti hafif kusur olarak yazıyordu plaka.
Sonuç olarak polis görünce ağzın kitlenmezse cezayı zor yersin bu tarz şeylerde
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
arkadaşlar palakda damga var resimde yansımış ceza falan yazamaz plakayı orjinal bastırdım abi dar bas bide boyama dedim sadece karbon fiberden yazamaz daha belirgin ve okunaklı hafrler TR ye laf ederse sökerim önünde çok zor bişi değil uyaruır ondanda yazamaz önünde çkartırım başka bi sıkıntı yok mühürlü plaka
Neyse güle güle kullan.
istediği kadar rodaj olsun bilmem ne olsun aynı vites devir aralığında yapılan hız aynı motorlarda 5km den fazla fark edemez 7 devirde 110 yapan motor 6 bin devirde 95 felan yapması lazım 5bini hiç hatırlamıyorum :D ama tek tavsiyem üstündeki rodaj yağı varken zorlanmaması belkide fazla gürültülü çalışması cok ince olan rodaj yağından olabilir
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşlar şuan motorumdan uzaktayım ve kafam durdu gt 250 r' da ön takımda çift disk olunca çift balata mı vardı. Arkada da tek balata. Sipariş vermek üzereyim 1 paket balata yeterli mi oluyor_
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)