Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Nisan 2013, 23:42
hisvarlar adlı üyeden alıntı
5 hafta oldu motoru alalı, 2200 de. Şuan 3900 km oldu ama bu hafta herkesin işi vardı tur düzenleyemedik
abi siz yine tur falan yapıyosunuz, ben sabah 7 den akşam 8 e çalışıyorum, hafta sonları anca zaman ayırıyorum, bunun harici toplasan 4-5 kere de işe motorla gidip geldim. Geçen hafta ilk bakıma götürdüm işte; diyorum ki kendime ''bu işte bi b.kluk var, daha 3.5 hafta oldu km 1000, 3 sene kullanmayı düşünüyorum, satarken nasıl satacağım?''
Bu gidişle 3 seneye sanırım 60,70k olur km minimum. Hayırlara vesile olsun
Reklamlar
-
07 Nisan 2013, 23:46
valla tahminim ben de satarken min 25-30000 yapmış olurum. bu motora o kmlere çok diyene 0 parası verse de satmam motoru zaten. Satılırsa ekime satılmazsa s.kme diyip bin hacım boşver. Yap 70k km ni stret.
-
08 Nisan 2013, 00:00
-
08 Nisan 2013, 01:44
Kanuni her işi b.k ettiği gibi bu yedek parça işinide b.k ediyor. Şu makinelerin sticker setlerini satsada bizde ufak bir kaç değişiklik yapabilsek keşke.
-
08 Nisan 2013, 10:20
Desvandi adlı üyeden alıntı
Buda bizim yeni canavar ama yan tank yapıştırması gelmedi üstünde bugün fark ettim o gri yapıştırmalar aradım yarn bakalım dedi servis istetirler sanırım inşallah vardır ellerindede yollarlar yapıştırırz böylede iyi ama beni buluyo böyle acayip şeyler birde aynalarda hafif titreme var levet hyodaşla konuştum oda yeni aldı gevşediği içindir falan dedi yarn bi alyan anahtar bulup denicem kıl olunca insan denk geliyo sanırım
Hadi hayırlı olsun, bir daha bu temizlikte göremeyeceksin motoru tadını çıkar =)
-
08 Nisan 2013, 11:13
Gnuk adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlı olsun, bir daha bu temizlikte göremeyeceksin motoru tadını çıkar =)
bn skldkca temizler silerim ozel sungl alcam zaten cam sil lle fln mikrofiber bezler aldm yani biraz titizm dir kilmdir zaten ondan boyle sticker fln eksik glmis ayna titriyo boyle seyler bni bulur
-
08 Nisan 2013, 13:55
bn skldkca temizler silerim ozel sungl alcam zaten cam sil lle fln mikrofiber bezler aldm yani biraz titizm dir kilmdir
zaten ondan boyle sticker fln eksik glmis ayna titriyo boyle seyler bni bulur
v motor zaten biraz titreşimlidir belli devirde hafif titreme yapabilir normaldir.Yanlız eksik sticker olayı çok garip geldi.
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
08 Nisan 2013, 15:45
bn skldkca temizler silerim ozel sungl alcam zaten cam sil lle fln mikrofiber bezler aldm yani biraz titizm dir kilmdir
zaten ondan boyle sticker fln eksik glmis ayna titriyo boyle seyler bni bulur
sabah yıkıyorum aksam gerı pıslenıyor çözemedım haftada en az 1 2 kere yıkatıyorum ama ınan degmıyor anında toz toprak
-
08 Nisan 2013, 15:50
leventgocukl adlı üyeden alıntı
sabah yıkıyorum aksam gerı pıslenıyor çözemedım haftada en az 1 2 kere yıkatıyorum ama ınan degmıyor anında toz toprak
fazla yıkama tadını çıkar iki ayda bi yıka yeni almış gibi sevinirsin sadece yağına, zincirine titiz olun yeter.
-
08 Nisan 2013, 16:04
Hocam ben 1-2 kere normal yıkamacılara temizlettim hiç istediğim gibi olmadı, haftasonu hava güzel olunca kendim temizliyorum çok zaman alıyor, bizim yakınlarda Sonax buldum, götürüyorum pislenince adamlar ortalama 20-30 dakikada 0 dan farksız yapıyorlar. Benim yaşadığım en büyük sorun yıkama esnasında ön camın kasa ile arasına giren su parçaları bide 2-3 incik cincik yer var elle temizlenmiyor bir türlü. Zamanla buharlaşıyorlar ama yinede sinirimi bozuyor, adamlar yıkarken 3 kişi hava tabancalarıyla bi girişiyorlar hiç bir yerde birşey kalmıyor. 10TL de ücreti var. Herkese tavsiye ederim.
-
08 Nisan 2013, 16:05
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
fazla yıkama
tadını çıkar iki ayda bi yıka yeni almış gibi sevinirsin
sadece yağına, zincirine titiz olun yeter.
Buda farkli bir bakis acisi sanirm :D bu arada sordum benim hyo 2.ci parti hyoymus onlarda koreden stickersiz gelmis normalde vernik altina atiliyomus o sticker isterse yollariz genede demis adam ilk salla demist ama smd aradim resmini istemisler yolladm yollicaklar kestirip sanrm begnmessem sokerim bilginiz olsn sizinde 2.ci partiler koreden boyle gliomus
-
08 Nisan 2013, 18:27
Arkadaşlar ön arka fren balatası siparişi vereceğim. 2 ön 1 arka fren balatası gerekiyor değil mi? Paketler 1 ön 1 arka olarak geliyor sanırım değil mi?
-
08 Nisan 2013, 23:22
-
08 Nisan 2013, 23:32
-
09 Nisan 2013, 00:30
-
09 Nisan 2013, 00:45
Söz buradan disari beyler yanlis anlamayin sozum size degil de biraz once baska bi topicte daha yazdim motoru sadece temizleyip koklayip kucaklayip binmeyen adamlara ben acayip sinir oluyorum:-):-D siz de ayni fikirlerdesiniz eminim:-D
-
09 Nisan 2013, 00:48
Motor temizlemek bi zevktir
hem pos tozlu motor la gezmek beni rahatsiz eder ama bi temizle boyle parlat bi gec carsidan herkez bakar mesela
boyle bi motorada toz camir yakisirmi hic alt sakali bile siliyon ben hep
Ben çok çamur olursa bezi alıp çamurlu kısımları temizliyorum, tamamdır
Ancak arkada hugger olmadığı için sudan geçince ayakkabının topuk kısmına ve pantolonun en uc kısmına çamur atıyor. Egzosda fena kirleniyor. Birde arka lastik taş yada zift atınca çamurlukk ve kuyruktaki grenaj hem çok çiziliyor hemde zift lekesi oluyor. Hugger hepsine çözüm olabilir gibi duruyor. Ama huggerı alsak ne renge boyayacağım 1 ayda onu düşünürüm
-
09 Nisan 2013, 01:08
Ancak arkada hugger olmadığı için sudan geçince ayakkabının topuk kısmına ve pantolonun en uc kısmına çamur atıyor. Egzosda fena kirleniyor. Birde arka lastik taş yada zift atınca çamurlukk ve kuyruktaki grenaj hem çok çiziliyor hemde zift lekesi oluyor. Hugger hepsine çözüm olabilir gibi duruyor. Ama huggerı alsak ne renge boyayacağım 1 ayda onu düşünürüm
O hugger muhabbeti çok fena, yağmurda sürmeyedur motoru ayakkabı oluyor sana baştan aşağı çamur, egzos desen dediğin gibi arkası komple çamur. Bende düşünmüyor değilim hani, benimkinin rengi belli, direk siyah. Kırmızı diyordum daha önceleri ama motor arkaya doğru siyah ağırlıklı olduğundan vazcaydım.
-
09 Nisan 2013, 02:02
motorumu satıyorum sıfır bir motordan farkı yoktur pazarlıklı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20892841/detay
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
09 Nisan 2013, 02:18
Haydaa yagmur da binilmick ozaman 2013 lerde soyah yerler cizilmeyen zor cizilen boyaymis blki o yuzdende dusnmus olabilirler peki arkaya hugger nerden bulup alabilirz uyumlusunu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler