nasıl memnunmusun otorda ıstedıgın gıbı bı haz aldınmı....
nasıl memnunmusun otorda ıstedıgın gıbı bı haz aldınmı....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Vasco hayırlı olsun motorun.
Güle güle kullan.
Allah kaza bela vermesin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hayırlı olsun güle güle kullan.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Hayırlı uğurlu olsun iyi yapmışsın s.t. alarak.
Tşkler Kardeşim sağol hepimize kaza bela vermesin Allah
hasancım sağol sen sattın ben aldım
tşk ederim arkadaşım darısı olmayanların başına.
bu arada ilk msjlarda yazmıştım sanırım..
2 bin devirde rolantide çalışması normalmi? ısınınca birazcık daha düşüyor ama genel olarak 2 bin devir normalmidir sizde nasıl ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ERHAN normaldir merak etme.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
erhan hayırlı olsun motorun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Temiz kazasız orijinal km'de motor isteyen varsa ben de motorumu satıyorum arkadaşlar.Artık işi kaptığımı düşünüyorum.Aklımda 1000RR ya da hayabusa almak var
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
İlgin için sağol Erhan.Bu arada açıklayayım da yanlış anlaşılmasın.Büyütüp 1000RR ya da bir başkasını alma kısmı sadece ufak bir şaka.Şehir içi motorun kullanımına alışamadığımdan ve de boyu boyuma uygun ama kilosu beni kat kat aştığından satmaya karar verdim.Bu motoru tamamen tanıdık bildik elden aldığımı, alana kadar kaç motoru es geçtiğimi zaten yazılarımı okuyanlar bilirler.Cidden böyle temiz bir makinenin siteden arayan bir arkadaşa gitmesini temenni ederim
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Hayırlı satışlar Mehmet hocam.
Bende GT-R'ı aldığımda ayı dolmadan satmayı düşünmüştüm.
Gerek konforsuz olması,gerekse motorun işlevsel olmaması bu düşüncemde etkili idi. Motoru almadan evvel bütün hevesimi beklerken tüketmem bunda etkili idi aslında.
Motoru teslim aldığım akşam "bu muymuş yav" demiştim.
Motora 1 yıldır biniyorum lakin satmak her an aklımda.
Bazen sesi hoşuma gitmez kafam atar,bazen gidişi iyi gelir kafam düzelir,bazen bir eşya bile koyamadığımdan dert yanarım kafam bozulur,bazen scooterıma biner buna şükrederim ve kafam düzelir. Git-gel'ler olur çoğu zaman.
Yanlız bu meleti satarsam bu saatten sonra 600'lük bir makineye bakayım diyorum. Onun içinde erken henüz.
Ne düşünüyorsun bunu satarsan? Maxi-scooter mı alacaksın?
Ekleme : SS'ler (veya bizimkiler gibi spor motorlar) tek motor,tek araç olacak motorlar değil bence.
Asım hocam ilgin için çok teşekkür ederim.Bu motoru almazdan önce Ankara'ya gelebilme olayımda da çok yardımcı olmuştun her daim ilgili oldun çok sağol
Şimdi şöyle anlatayım.Boyum 176 uygun fakat kilom 55'ti motoru aldığımdan beri 53,5 olmuş İşim genelde şehiriçi trafiğinde.Fakat bu motorla aynı araba gibi gidiyorum.Aralardan geçemiyorum, kaçamıyorum.Bu da tabi o kadar problem değil de.Şehiriçinde mesela U dönüşü yapmam gerekiyor yapamıyorum.Hala motoru sıkışık trafikte dur-kalk yaparken arada bir istop ettiriyorum, yokuşları çıkarken inşallah trafik sıkışmaz diye dua ederek çıkıyorum(Kaç kere yolun ortasında istop edip kaldım zaten onu söylemiyorum bile). Hani geçen MT toplantısında arkadaşlar da gördü ya.Motoru bir yere parkettikten sonra geri geri çekip çıkamıyorum, sokaklarda yavaş hızlarda istediğim gibi güvenli dönemiyorum.Kısacası motor ne kadar güzel olsa da ben alışamadım.Dylan varken otoparka sevinçle koşa koşa gidiyordum.Şimdi ise giderken elim ayağım titriyorUyandığım zaman ilk düşündüğüm acaba motorla kötü birşey yaşar mıyım bugün oluyor.Önceden hiç yoktu nedense.Ben sürüşümü <bana göre> mükemmele yakın yapmadıktan sonra nedense o kadar zevk vermiyor.Sanki her seferinde motorla emanet gidiyormuşum gibi geliyor.Ayrıca uygunsuz oturuş pozisyonundan ve de motordan indiğimde ağırlık çalışmış gibi terliyor olmamdan bahsetmiyorum bile Böyle olunca da en mantıklısının satmak olduğunu düşündüm
Kafamdaki motor da gilera runner vxr200 ya da 250 cc kategorisinde fazla ağır ve büyük olmayan bir maxi scooter olacak
İlgiye layık arkadaşlara elbette ilgi göstereceğiz
Bu arkadaşta 1.70 civarı boyda ve kilosu da 50 küsür. Belki senden hafif ve kısa.
Motoru yeni aldığımda fotoğrafını çekmiştim kendisinin.
Şimdi kendisi de kırmızı-siyah GT-R'a biniyor.
İlk zamanlar o da şikayet ediyordu motorun ağırlığından falan.
Şimdi çok rahat kullanıyor motorunu. (fazlaca rahat hatta;ki iyi değil)
Ama vatandaşın bir scooter'ı,birde arabası var. GT-R'a canı isteyince keyif amaçlI biniyor.
GT-R sana tek motor olarak sağa sola koşturmada(pratiklik olarak) zor gelebilir. Haklısın.
Ama alışırsın zamanla kesinlikle.
Rahat etmek istiyorum,binerkende gazlamak dışında keyif alayım dersen hiç bekleme bir maxi-scooter ara
VXR 200'de iyi olur.
Namussuzlarda (Runner'da,diğer maxi'lerde) benimde aklım kalıyor ama şimdi sırası değil
Şayet aldığın fiyata satabiliyorsa GT-R'ın ruhsat masrafını falanda bindiğine say. Motor ikinci el olduğu için çok zarar etmezsin.
mhyne daha yeni almadnmı :(
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Valla beni öyle iyi anlıyorsun ki Asım hocam Allah ne muradın varsa versin
Eğerki okulu bitirmiş olsam sadece keyif amaçlı binsem dediğin gibi bu motor satılmaz.Fakat ben her işimi bununla görmek durumundayım.Fakat bu motoru aldığımdan beri mesela kalabalık bir caddede bırakıp bankamatikten para çekerken bile aklım kalıyor.Ya geri çıkamazsam, edemezsem diyeBenim bunun yanısıra sendeki gibi ufak bir scooter ya da runner tarzı bir namussuz alabilme imkanım olsa karşılayabilsem zaten satmam.Geçen MT buluşmasında derbi gpr125r'lerin yanında aynen onlara ayak uydurarak kullandım.Hiç de öyle geride kalma ya da tırsma durumum olmadı.Hani böyle haftada ayda bir kere zevk amaçlı binme durumum olsa dursun kenarda derim
Zaten öyle ahım şahım da kar edeyim diye bir durumum yok.Aldığım fiyat ve de ruhsat-noter neyse de muayene masrafını falan çıkarayım yeter.Zaten 1-2 kişi de aradı.Hatta birisi bu pazara gelip bakacağını söyledi, ilk motoru olacakmış çok heyecanlıydı.Bildiğim ne varsa anlattım.Bakalım hayırlısı olsun
dynner yeni alınan motor satılmaz mı
Hayırlısı olsun kardeşim.
Allah gönlüne göre versin.
Binmiş oldun en azından buna da
Teşekkürler dostum.Bu zevki tatmak bile bambaşka.Hele grup halinde dolaşmaları anlatamam.Zaten her dışarıya çıkmamda beraber dolaşacağım bir grup olsa satmayı aklıma bile getirmem
mehmet kaça satıyosun motorunu =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)