Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Allah razı olsun erol abi sana mahçubum hakkın çok var Allah şahit, apar topar nasıl döndün ben bile anlamadım suan dukkanı açtım aptal gibiyim valla 20 saatim otobuste gecti 2 günde
motor dediğin gibi pürüzsüz ve süper hoşuma gitti Tekrar teşekkür ederim
Faikçim sağolasın st aldım bende.. dediğin gibi lastikler değişmeli ama daha üstünde iğne iğne yepyeni lastikler nasıl kıyacam sıfır lastiklere anlamadım
evet arkadaşlar sağsağlim geldim... bilmek isteyenler için, Çorludan motoru 100 ytl ye otobüsün altına attık. dik koyamadık cunku son model neplan MAN otobüsün bagajı o kadar küçükki yan yatırdık altına battaniye falan koyduk yolda her otobüs zıplayışında içim gitti yemin ederim kahroldm
ama izmire indiğimde ne göreyimmmmmm
hiç bişi olmamış motora
Motor harika hiç hiç zorlamadan 150 tak diye dayıyor çekişi süper
en süperi eksoz... sanki gerçekten 600rr geçiyor hissi var sokakta solantide..
ama 2bin devrde calısıyor motor yuksek değil değil mi? aklıma geldikçe sorarım resimleri eklicem gece diye çekemedim şimdide dukkanı yenı actım salak gibiyim bi kaç iş var onlar bitsin çekerim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim...
Hayırlı olsun Erhan
Topik isterük
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Hayırlı olsun ; kazasız sürüşler dilerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sağolun arkadaşlar topic açacam topik için daha klas resimler çekecem ama bunlar size özel reismler
bu arada arka selenin üstündeki eksoz susturucusu, çok sesi bazen sessiz yapmak gerekir diye aldığım arkadaş yaptırmıs
maşallah tertemiz makina.. hayırlı olsun arkadaşım.
hayırlı olsun st aldığına iyi etmişsin ama binip niye gitmedinki,yeni motor alacam ben dünyanın yolu olsa gözüme görünmez valla
abi öle diyonda gece yolculuğu yaptım gram uyku uyumadım yanı kendimi motora binecek kadar iyi hissetmiyordum.. sakıncalı olabilirdi riske atmak istemedım zaten dönerken 4 saat uyumuşum
Kız ne güzel motorun var Hayırlı olsun ; kazasız sürüşler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardes allah kaza bela vermesın bak sonunda bende sende ulastık motorlarımıza sımdı bırlıkte bıyerde bulusup gezı yapmak kaldı lastıklerını bence bu sene kullan ama dıger sezon mutlaka degıstır ben ole yapıcam....belkı deıstırmem cunku seneye sezon sonu kısmetse satıcam motoru 600 rr yada gsxr600 dusunuorum onun ıcın bu motora fazla harcama yapmıcam....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
daha dur ya ne cabuk motor degıstırıcen bende en az 2 sene kullan derim
vasco hayirlisi olsun
guzel motor su st kanuni ve hyo..
nacizane onerim yanindaki sonradan eklenmis stickerlari sok..
zevk meselesi ama soliym dedim
(caponca olanlari)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
abi aldıgımda vardı bende ona dikkat ettim millet çin motorumu bu ya çince yazıyor demeye başladılar =))) bide st kanuni yazınca tam çinli gibi oldu sorma :D
kardes zaten 2 sezon olmus olacak 10000 km ıdeal dıye dusunuorum bu motorla....hayırlısı tabı ne olucagını bılemem kı sadece dusunce aklımdakı...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Hayırlısı diyelim tabi..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)