Ne demek dostum bak ben bile satarken zorlanmıştım. 6,000 Tl'ye verdim sonunda. Aç bi konuyu oku o motoru almaya kalksaydın sen benden de fazla çekerdin
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-mi-sizce.html
Ne demek dostum bak ben bile satarken zorlanmıştım. 6,000 Tl'ye verdim sonunda. Aç bi konuyu oku o motoru almaya kalksaydın sen benden de fazla çekerdin
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-mi-sizce.html
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99807063/detay
bu adam sadece yan yattı demiş ama ciddi bi problemolsa gerek.
Hayırlı olsun, facebookta resmi görünce kesin undocab almıştır dedim bunu Naked+kafa grenajı görünce artık aklıma sen geliyosun Koruma demiri bu makineye oldumu bu arada ? Olmadıysa satmak istersen alıcı olabilirim.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Tüketim değerlerim. Son kayıtta 20+20+55 şeklinde benzin koydum. Şehir dışında 70-80 km 140 km hızla gidildi, tabi yeryer iniş çıkışlar oldu.
abant gezisinde gidiste ortalama 110 du hizim. ara ara uzadim. 150-170 arasinda git geller de yaptim. 3.6 litre yaktim. dönüşte 120-130 bandinda gezdim yine 3.5 civarı yaktim.
agirligim cantayla vs birlikte 120 kg nin uzerindeydi ve arka lastigimin havasi artcisiz olmasi gereken 31 psi deydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Beyler bu arada yag hararet göstergesi takmak istiyorum. ancak gostergeyi gidona bir yere tutturabilir miyim bilmiyorum? ne dersiniz plastik kelepçeyle falan tutturabilir miyiz bizim gidonlara ? ya da farkli bir tavsiyesi olan ?
şu 3 4 litre dediğinizde kafamı duvarlara vurasım geliyor elbet güneş açacak şu bakıma gideceğim yine şu benzin muhabbetini halledemezlerse kuralkana şikayet yazacağım bilen adam koyun diye forumda benimkinden daha çok yakan gt250r yok galiba (27 krş )
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
27 kuruş mu? arkadaşımın gt250 si istanbul bolu abant gittik geldik hesapladık 17 kuruş yakmış
üstelik hızımız 100 den aşağı düşmedi en fazla da 170 gördü bu şekilde 17 krş yaktı
seninkinde ciddi bir ayarsızlık var
teşekürler arkadaşlar. motosiklet bursa karacabeyden alındı.
3 5 eksiği var tabi. motosikleti uzun yolsal kullanacağım için idare edecek parçaları da değiştirebilirim.
sonuçta 5 yaşında 4 yıldır kısmen trafikte olan bir motosiklet.
lastik zincir karbüratör temizliği vs 1500tl masraf çıkar. ama kız gibi olur
he birde çok yakan arkadaşlar :-) 650cc ayarsız karbüratör. giderken kaydıran lastiğe, katlanmakta zorlanan zincire rağmen.
120 130km hızla giderken 100km de 4.2lt benzin yaktım :-) maşallah deyin
benim motorumda çok yakıyor yeni olması birşeyi farkettirir mi? 310 km'de daha hiç zorlamıyorum motoru rodaj için 100 km/s hızı ve 6 bin 7 bin deviri geçme demişti çakırca motor aynen dediklerini yapıyorum ama bu kadar sakin kullanmaya göre biraz fazla yakmıyor mu? 100 km / 4.17 lt
UNdocap kardeş senin kullandığın fren baltaaları kaç para ve nerden aldın
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Sarper kardesim baska 2013 alanlara sor onlarmda yeni rodajdadr hepsi ne kadar yakiyo die ama biraz fazla o kullanima gore cakircaya sor ama onlarda hemen rodajda alossin parcalar duser yakit derler kesin
beyler yag hararet gostergesi montaji hakkinda ne diyorsunuz?
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
yakıt tüketimin fazla olduğunu düşünenler buraya kullanım tarzlarını, mesela kaç devirde vites değiştiriyorsunuz bunları bir yazsanızda anormal olup olmadığını anlasak.yapılan hızdan ziyade kaç bin devirleri görüyorsunuz önemli olan bu..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Selam,
Ben daha 2. depo benzinimi aldım, ilk depom 76TL ye dolduydu, tam 300km de ışık yandı, 35km de yol yapıp güvenemedim ve 2. depoyu fulledim,
2. depo kalanın üzerine 60TL'ye doldu. Şu anda hali hazırda 200km yapmış durumdayım ve ibre yarı depo gösteriyor. Tahminlerime göre 380-400km arası birşey olacak depo sonunda.
İlk depo kullanımında yaklaşık 150km şehir içi kullandım, şehir içi derken bol dur kalk, devamlı vites değiş, hızlan yavaşla vs. yani tüketim oldukça fazlaydı fakat buna rağmen iyi bir tablo yakaladığını düşünüyorum.
Deponun kalanında işe gidip geldim ki 100km/h sabit diyebiliriz minimal, ortalama 6-7bin devir aralığında.
2. depoda değil de 3. depoda motorda iyice herşey yerine oturur diye düşünüyorum ki çok daha sağlıklı veriler elde edebileyim. 3. depo bitiminde paylaşmak istiyordum tüketimi ama hazır yeri gelmişken bende aktarayım dedim.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)