Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    kapalı alanlarda asfalt kalitesi çok iyi hakkaten

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Bu mesafelerden çekilmiş üzerinde senin olmadığın bir resim varmı acaba Tankpad uzaktan nasıl duruyor merak ettim de

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    olmasi lazim dostum yarın atarim. ama tankpadi kesinlikle tavsiye ederim. deponun ucuz görüntüsu gidiyor motor ayrica heybetleniyor :-) evet evet tum bunlari tank ve yan padler yapıyor:-D:-D

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Ben deponun görünüşünden memnunum ancak küçük şehirde olmanın dezavantajı sürekli "abi markası ne, kaç basıyor" gibi sorulardan kurtulmak için en azından bi marka yazayımda kurtulayım diyorum. Zaten hyosung deyince herkes bi burun kıvırıyor Ciddi anlamda bir japon markası yazmayı düşünüyorum. Birde tankpad almak lazım, montun düğmeleri çiziyor depoyu

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    hocam burun kiviran kivirsin birak. neden kendi tercih ettiğimiz markayi gizleyelim ? o anlamayanin cahilligi boşver. yapistir hyoyu

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı sekohtc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 metre kadar 1. viteste gidiyorsun çünkü önündeki arabalar çok yavaş 2ye atmaya lüzum yok, sonra önün açılıyor 9500 devir ve 2. vites sonra 5 m gitmeden rrıııınnnnnn vites boşta castrolün vites geçişlerinde hiç kolaylık sağlama özelliği yok.
    bakıma gelince; öncelikle işçilik o dedikleri fiyat çünkü 2 lt yağ aldım 1 buçuğu gidecek ama 80 tl ordan gitti 10 15 tl (kargo dahil) yağ filtresi sadece bunlar 95 100 ediyor zaten.
    adı var bikere 3000-3500 bakımı ama yaptıkları bişey yok yağ koy yağ filtresini değiştir bujiye bak paketle yolla ben konuşacam sadece kaşe vursunlar bişey yapmasınlar kabul ettirebilirsem tabi kendi başımın çaresine bakıcam ne zaman servise gitsem motoru geri adam edene kadar canım çıkıyor en son gidip geldiğimde egzoz ne hale gelmişti gösterdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

evet servisi aradım 80 100 tl dedi yapacakları bakımlar yağ değişimi yağ filtresi değişimi sübap ayarı tekerler bujiler vs imiş bakalım hayırlısı olsun
    ne sübabı ne ayarından bahsediyorsun. sallamışlar sakın dokundurtma motoruna.
    yağ filitre buji.vidalrda gevşeme var mı. debriyaj ayarı normal mi. zincirde uzama var mı. gidonda boşluk var mı
    bunlara baksınlar yeter. dürtmeye adam arıyorlar

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

9500de vites değiştirmeye özellikle 1. 2. viteste devam edersen. motorunu kısa sürede bitirirsin.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağ filitre buji.vidalrda gevşeme var mı. debriyaj ayarı normal mi. zincirde uzama var mı. gidonda boşluk var mı

9500de vites değiştirmeye özellikle 1. 2. viteste devam edersen. motorunu kısa sürede bitirirsin.
    bende onu dicektim 1 ve 2 vitesler krank ın vb. en cok zorlandığı vitesler 9500 bencede gelecekten çalma oluyor :D
    bu arada yarın bi 600f alıyom buldum sonunda bu sezonu geçiriyim seneye 250cc dönerim bu yakıt değerleriyle cok kalıcı olacağımı sanmıyorum :D
    wolrath bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    @Alper kaya

Er6 alıp o sınıfta kalıcı ol bence, 250cc çekilecek dert değil

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    valla yakit fiyatlarına bakarsak 250cc anca çekiliyor hisvarlar :-D bi tık yukarsi motoru salona cekip seyretmeyle yetinme sebebi :-D

sekohtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster

valla benim bildiğim de fincan var o kadar ayar yapılmıyor ama herkes sübap ayarı diyor bana ben de tmm diyorum artık adamlar tamirci ben değilim. 9500 devir meselesine gelince her daim yaptığım şey değil o arabalardan kurtulmak için yüksek devirlerde 1 2. vitesi bitirip kurtulma düşüncesi oluyor ama o vites boşlama olayı geliyor başıma arada yoksa 50 55 km 3. vites yasal sınırlarda kullanmak yeter şehir içi o saydığın şeylerin yarısını burdaki tamircilerin kontrol edeceğini bile sanmıyorum burda 125lik cg tipi motorlardan başka pek bişey yok bakıma gelen giden yok servislere bozulursa tamire o kadar
    RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    arkadaşlar bu akşam saatlerinde kocaeli gölcükten bursa istikametine giden yeni kasa hyosung forumdan mı? Virago ile yetişeyim dedim tozunu yutturdu bana =) pilakası falan yoktu, ışıklarda durduk aramızda araba vardı yoksa çay ısmarlayayım diyecektim,sonra kalktık yine yanımdan vijt diye geçti yakalayamadım daha =)
    zenon bunu beğendi.
    Karadeniz - Giresun.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı sekohtc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla benim bildiğim de fincan var o kadar ayar yapılmıyor ama herkes sübap ayarı diyor bana ben de tmm diyorum artık adamlar tamirci ben değilim. 9500 devir meselesine gelince her daim yaptığım şey değil o arabalardan kurtulmak için yüksek devirlerde 1 2. vitesi bitirip kurtulma düşüncesi oluyor ama o vites boşlama olayı geliyor başıma arada yoksa 50 55 km 3. vites yasal sınırlarda kullanmak yeter şehir içi o saydığın şeylerin yarısını burdaki tamircilerin kontrol edeceğini bile sanmıyorum burda 125lik cg tipi motorlardan başka pek bişey yok bakıma gelen giden yok servislere bozulursa tamire o kadar
    Sen kaç km deki bir motosikletten bahsediyorsun ?
    Shim denen bir olay var sibop ayarı kaymasını engeller. motosiklet çok hırçık kullanılmıştır 30 35bin km olmuştur. Eh işte o zaman belki (o da belki!) sibop ayarı için shimler değiştirilir.
    Onu diyen adama shim nedir ne işe yarar bu motorda shim var mı diye sor. Cevaplarına göre ağzına kürekle vur. Bu hoşaf beyinliler 3 kuruş yalandan para kazanmak için motorları p.ç ediyorlar.
    Motoru boşuna 9500 devire çıkartıyorsun.
    Seninle drag yapsın birisi yanındaki vitesleri 8000 devirde atsın sen 9500 de at. Yanındaki adam seni sollar gider. Çok lineer ve seri hızlanmak istiyorsan kullandığım motosikletin max tork değerinde vites atacaksın. Sen vitesleri 7binde at çok istisna arabalar dışında(onları kalkışta yemek için 500-600lük motosiklet lazım) sıkıyorsa bir tanesi seni yakalasın ilk 100de.
    İnan daha fazlasına gerek yok.
    zenon bunu beğendi.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı khakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar. siyah gt 250r ım için gold(sarı) renk ön arka jant, gold (sarı) renk fren ve debriyaj manet ve elcikleri, 2 tane sağ 2 tane sol taraf olmak üzere 4 tane de sarı (gold) ayaklık alacağım. manet ve elcikleri buldum ama ayaklık ve jant bulamıyorum internette istediğim renkte. var mı satılan bir yer bilen acaba? ha birde gt 250r ön arka jantlar kaç inç lik. hangi jantlara uyumlu acaba?
    manet ve elcikler kolayda,özellikle jant ve sürücü ayaklığı işin zor. hem uyumlu birşey bulman zor hemde dünya para ödersin. bunun yerine boyatırsan daha iyi olur, zaten jant olayına en azından burdan kimsenin girdiğini sanmıyorum.boyatmaya karar verirsen jant ve ayaklıkları statik boya ile boyatman ,boyanın daha kaliteli olmasını sağlar.

Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

khakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    manet ve elcikler kolayda,özellikle jant ve sürücü ayaklığı işin zor. hem uyumlu birşey bulman zor hemde dünya para ödersin. bunun yerine boyatırsan daha iyi olur, zaten jant olayına en azından burdan kimsenin girdiğini sanmıyorum.boyatmaya karar verirsen jant ve ayaklıkları statik boya ile boyatman ,boyanın daha kaliteli olmasını sağlar.

http://img208.imageshack.us/img208/3...toraf0053h.jpg

http://img811.imageshack.us/img811/6...toraf0038l.jpg
    evet ama elimde patlarsa diye de düşünüyorum bi yandan. parçalara zımpara yaptın mı sen?. depo kapak kenarı ve arka demir de çok iyi durmuş oralara da uygulayabilirim bak aklımda yoktu. bir de ayaklıklar genelde metal oldukları için boya tutarlar mı diye düşünüyorum. sonuçta tutsa da sürekli ayakkabı ile temas halinde olacaklarından boyayı atar mı çabucak. boyaları sen uyguladıysan bana bi mesaj atar mısın fotoğraflı falan nasıl uyguladın aşamalı olarak? kutlu-hakan@hotmail.com

ilovetechn0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu akşam saatlerinde kocaeli gölcükten bursa istikametine giden yeni kasa hyosung forumdan mı? Virago ile yetişeyim dedim tozunu yutturdu bana =) pilakası falan yoktu, ışıklarda durduk aramızda araba vardı yoksa çay ısmarlayayım diyecektim,sonra kalktık yine yanımdan vijt diye geçti yakalayamadım daha =)
    ben o tarafa doğru gazladım pazar günü akşamıydı ama iznikten bursa istikametine döndüm. o gördüğün ben değilimdir ama büyük ihtimalle motoru ist. dan almış plakasız götürüyordur, ben de geçen hafta öyle yaptım kocaeline gelicem kısmetse, hava biraz düzelsin.

Desvandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Selam arkdaşlar neredeyse ilk mesajdan beri konuyu takip ediyorum 3-4 senedir falan hyo severim ama yaşı bekledim para durumun bekledim birde bu kasa ve arka görünüm değişsin die bekledim ve bu yıl bu hayal ettiklerim oldu ve işim güxümde var artık paramıda biriktirdim 2013 kasa 0 hyo almak istiyorum MUĞLA/Ortaca da yaşıyorum küçük yer olduğu için teşirde yok tesk edip süremiyosunuz motoru. İstanbul motor fuarına gittim güzel bindim elledim yokladım :D baktm içime sindi gibi birtek elciklerin olduğu yer bana kalitesiz gibi geldi plastiği falan birde belki teşir de olduuğu için gaz kolunda boşluk vardı birderacing ler belki hepsi böyle ama koltukları sert yumuşak değil 3 dk oturdm o bile rahatsız etti sanki burada anlaştım kanuniyle 10.000 TL ye vericek

Almadan önce son defa siz ne diyosrsunuz yeni hyo lara sevisini sordum burada ustamız yeni istenbuldan geldi anlıyo yapıyo ediyo dedi ki başka zaten şansm yok malum küçük yer zaten

* Vitez geçişleri sertmi kolay mı ?
    * en çok kafama takılanlardan ve anlamadığım vitez başamı düşünüyo neden düşüyo yolda giderken durduk yeremi düşüyo ??
    * Titreme ne oranda hiç sevmediğim dir ayağın uyuşur gider uzun yolda varsada kaç bin devirden sonra rahatsız edici bi titreme var ?
    * Rodaj süresi varmı kaç km ye kadar ?
    * alınca şunu mutlaka değiştir dediğiniz varmı ?
    * üzerindeki kötü lastikleri bi süre kullanıp rodaj falan bitince michlen pilot la falan değiştirmeyi düşünüyorum
    * yağ konusunda herkez birşey söyemiş ama sanırım castrol en iyisi gibi duruyor.

arkdaşlaar 2013 hyolarla ilgi yada genel sorun problem vs önerilerinizi düşüncelerinizi bekliyorum almadan önce sizin yazıklarınız benim için çok çok önemli

Fuardan bir kaç kare

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Desvandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkdaşlar neredeyse ilk mesajdan beri konuyu takip ediyorum 3-4 senedir falan hyo severim ama yaşı bekledim para durumun bekledim birde bu kasa ve arka görünüm değişsin die bekledim ve bu yıl bu hayal ettiklerim oldu ve işim güxümde var artık paramıda biriktirdim 2013 kasa 0 hyo almak istiyorum MUĞLA/Ortaca da yaşıyorum küçük yer olduğu için teşirde yok tesk edip süremiyosunuz motoru. İstanbul motor fuarına gittim güzel bindim elledim yokladım :D baktm içime sindi gibi birtek elciklerin olduğu yer bana kalitesiz gibi geldi plastiği falan birde belki teşir de olduuğu için gaz kolunda boşluk vardı birderacing ler belki hepsi böyle ama koltukları sert yumuşak değil 3 dk oturdm o bile rahatsız etti sanki burada anlaştım kanuniyle 10.000 TL ye vericek

Almadan önce son defa siz ne diyosrsunuz yeni hyo lara sevisini sordum burada ustamız yeni istenbuldan geldi anlıyo yapıyo ediyo dedi ki başka zaten şansm yok malum küçük yer zaten

* Vitez geçişleri sertmi kolay mı ?
    * en çok kafama takılanlardan ve anlamadığım vitez başamı düşünüyo neden düşüyo yolda giderken durduk yeremi düşüyo ??
    * Titreme ne oranda hiç sevmediğim dir ayağın uyuşur gider uzun yolda varsada kaç bin devirden sonra rahatsız edici bi titreme var ?
    * Rodaj süresi varmı kaç km ye kadar ?
    * alınca şunu mutlaka değiştir dediğiniz varmı ?
    * üzerindeki kötü lastikleri bi süre kullanıp rodaj falan bitince michlen pilot la falan değiştirmeyi düşünüyorum
    * yağ konusunda herkez birşey söyemiş ama sanırım castrol en iyisi gibi duruyor.
    vites geçişleri rodaj süresince biraz sert olabilir, özellikle boşa alma sorunu vardırki uzun km'lerce bu sorunu yaşabiliyorsun.Vitesi boşa alamadığın zamanlar 5000 devire yakın kısa ara gazı vererek boşa alabilirsin.

tam anlamadımda vitesin boşa düştüğünden bahsettin herhalde ama öyle bir olay yok, en fazla kullanıcının vitesi tam geçirmemesinden dolayı vites düşer o kadar.

Enjeksiyonlu modellerle birlikte titreşim biraz arttı ancak çift silindirli ve twin motor sahip olmasından dolayı öyle abartılacak rahatsız edicek bir titreşim söz konusu değil..

ilk 1000 km önemlidir,5500 en fazla 6000 deviri geçmemeye çalış.sonraki 1000-2000 km de son hız denemelerinden uzak durup 4000 km sonra ne istersen yaparsın.

lastiklere gelince, yarış yapmayacaksan shinkoları limitlerini öğren ona göre sürerek lastikleri bitir. yok değişeceğim dersen kullanmadan değiştir satman kolay olur.

yağ olarak motorunda kesinlikle motul kullan.hepsini denedim en iyisi motul..
    Two Against the World

Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    brnim motor 4500 de. vites geçişleri hala sert. shell in yagini kullaniyorum. castrol de denedik olmuyor aynı sertlik devam ediyor.

bosa gecememe ayri dert. bigunu bigununu tutmuyor aragaz herzaman ise de yaramıyor.

vites gecisleri hyoda bi acayipmis onu anladik
    zenon bunu beğendi.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    brnim motor 4500 de. vites geçişleri hala sert. shell in yagini kullaniyorum. castrol de denedik olmuyor aynı sertlik devam ediyor.

bosa gecememe ayri dert. bigunu bigununu tutmuyor aragaz herzaman ise de yaramıyor.

O sertlik makinanın asaletinden kaynaklanıyor ağam malda bişey yok Biz düşük cc de yağ gibi vites geçişlerine alışıyoruz 250 lilik makinanın şanzumanı ağır geliyor bize
    Benim motorunda vitesleri kemikli geçiyor ama neye göre ybr 125 e göre.. diğer kullanıcılara soruyorum özellikle 125 tecrübesi olanlara doğruluyorlar..
    ysfist bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster

benimki 30000 den sonra düzeldi =)
    Two Against the World

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler