walla ben her motora bindiğimde altımda R1 varmış gibi heyecan duyuyorum nedense. yalnız cbr 125 cok kucuk durdugu için aklıma yatmadı yoksa onuda isterim ne olcak.
walla ben her motora bindiğimde altımda R1 varmış gibi heyecan duyuyorum nedense. yalnız cbr 125 cok kucuk durdugu için aklıma yatmadı yoksa onuda isterim ne olcak.
yav motor fuarında inşallah güzel bi fiyat olur bu makina... yok eğer indirim beklerken bindirim bulursak karşımızda çok fena... ben bi sene daha asya kullanmak istemiyorum
CBF 250'nin resmi satış fiyatı 7920 YTL...
http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
Kilit... Kilitleme sebebi;1080 YTL'lik extra fiyat verme.
Lütfen forum kurallarını okuyunuz ya da 1080 YTL için en azından taksit yapınız..
bi arkadaş sayesinde duydum bu motoru.. bence tutulucak gibi duruyo.. pek emin değilim ama
[B][FONT="Trebuchet MS"][CENTER]T H E [COLOR="Purple"]U[/COLOR] N I Q U E[/CENTER][/FONT][/B]
Benim motorumda yoshimura egzost var.İnanılmazda güzel bir sesi var motorun.Ama ne aradığınız önemli.4 silindirli bir race sesiyle bu sesin arasında çok fark var.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Arkadaslar motora neler yapilabilir egzost falan oluyomu bi de bisey sorucam bi chip buldum 15 beygir arttırıyormuş dogrumudur nedir ne degildir?
egzos ve hava filtresi ile başla
para varsa nos dene derim motora da faydası var müthiş soğutma sağlıyo
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
şaka olmalı.
Daniel, Hyosunglar karbüratörlü bu yüzden ayarlanacak, çip takılacak bir beyinleri yok, bu çipi alırsan en fazla anahtarlık yapar, cüzdanının 15 bg hafiflediğini görürsün.
cgl 125 arkdaşım sen tavsiye ettiğin nosu daha önce bırak kullanmayı, kullanılırken gördün mü? Çalışma prensibini biliyor musun? Motoru nasıl soğuttuğu konusunda bizi aydınlatabilir misin?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
"egzost falan oluyomu"
her motora egsos takarsın... ama çoğu motora gereksiz olduğu gibi hatta performanstan kaybetmene yol açar... bilinçli yapmalısın bu işi...
tak bi yoshimura herkes gibi yakında todaylere yoshimura takacaklar
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ya piyasadaki en iyi egzos markası nedir? herkez yoshimura takıyor en iyisi bu mu?
Yoshimura, Thunder, Arrow, vsvs...Piyasadaki en iyi egzos markaları. Ama benim şahsı fikrim "Thunder" markası. Çok kullanışlı olmasının yanı sıra, enteresan özelliklere sahip. Mesela; bir modelinde portatif susturucu mevcut. Susturucu takılı iken normal ses veriyor, susturucuyu çıkarttığında isee...Anladın sen onu... Saygılar..
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Sonrada takılan performans egzoslarının motorları garanti, kapsamından çıkardığını biliyorsunuz değilmi?.
Ancak yetkili servislerin taktıkları egzoslar da durum farklı olabiliyor...
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)