Herkese iyi akşamlar bugün çakırca motordan 2013 hyo mu anahtar teslim aldım..plaka işini 1 günde bitirdik ve aküyü bağlayıp gezmeye başladım..gerçi akşama doğru biraz yağmur atıştırdı ama sabahtan öğle sonuna kadar plakasız da olsa bayağı bi dolaştım...
Yalnız motorun fiyatı 10.250.... Plaka sigorta ruhsat işleri muameleci yaparsa 500 lira, eğer ben kendim yaparım derseniz 400 lira tutuyor..
Hayırlı olsun darısı başımıza
Youtube'de video izlerken gördüm hyosung krank kırıyor başka şeyler yapıyor diyenler şu adamın videolarını izlesin
http://www.youtube.com/watch?v=SXG7-4p2fEw
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
yeni alanlara hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.hiçbir yeri çizilmesin inşallah. dikkatli kullanın lastikler sıfır yol tutmaz. zaten yollar şu ara sabun gibi kayıyor.michelin bile yoğun tozlu kum gibi asfaltta yol tutmuyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar,daha iyisi sizlerin olsun inş .
Gnuk kardeşim bu arada senin diicen bişey kalmdı gibi ya hadi neyse sanada hayırlı olsun. Evet kaskı aldım ama başkasını beğendim
gencler panik yapmayin krank kirmiyor. benim motoru sattigim eleman 192yi gordugunu soyledi tunelde. hem de eski kasa ile. Yani 13 bin devir falan yapmis olmali :D
eyvallah. Ben sizden sonra feyizogluna gittim ve aşağıdaki kaskı aldım, güvenlik ve markaya göre inanılmaz fiyat, çok mutluyum
Kontrol etmek isteyen arkadaşlar için linkler aşağıda. Bu arada feyizoğlunda bu aralar bazı ürünlerde ciddi indirim var, istanbulda ikamet edenler veya netten alışveriş yapmayı sevenler bi baksın derim.
http://www.feyizoglu.com/N63-Genesis-Kapali-Kask_46793.html#0
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/nolan-n63
Hayırlı olsun.. Emniyetli sürüşler,,
Hayırlı olsun, güle güle kazasız günlerde bin inşallah.
Sağa sola düşürürüm belki diye kıyıp sıfır almıyorum, hala 2. el arayışına devam.
Gerçi taksitli olarak cazip de, kasa desen çok hoşuma gitti ama acemiliğin gözü kör olsun
Yeni motorlar hayırlı olsun, 250 cc de hyo krallığını resmiyete döktü sanırım. Bu aralar çok fazla hyo satılıyor.
Ek olarak banada bi kask lazım. Ls2 ff370 almıştım motoru almadan önce ancak hem çok büyük hem buğu yapıyor hemde 100 den sonra rüzgar sesi rahatsız ediyor.
İşin garip tarafı kaskın çenesini açmadan kafama takabiliyorm ancak çıkartamıyorum. Sürekli çene ile uğraşıp duruyorum.
Fullface güzel bi kask lazım bana ancak bişey seçemedim. Agv k3leri beğeniyorum fakat fiyat pahalı.
250 tl yi geçmeyecek şekilde kask önerisi olan var mı ?
izmirde sıfır olarak nereden alınabilir güvenli ve servis olarak neresi var .. yardımcı olursanız sevınırım abilerim arkadaşlarım ..
dediginiz gibi dişli olabılır ama o motor kasınskı ve hyo degıl dıyeceksınız kı ıkısı de aynı lakın kasınskı 110-70-17 on ve 130-70-17 arka ebatlarında lastık kullanıyor va bılıyoruz kı bızım suankı kı 150-70-17 olan lastıgımızı 160-60-17 yaptıgımızda nasıl son hızda azalma yaşıyorsak kuculmede de artma olmuş olabılır mı yanı ılk benım o aklıma geldı.
Dişlilerle oynadığını alttaki yorumlardan görebilirsiniz. ön dişli 15 arka dişli 44, arka dişlisini 44 yapmak isteyen olursa bilgisi olsun GT650 dişlisi birebir uyuyor,o da fazladan 5 Km/Hz kadar birşey kazandırıyor. ancak ön dişliyi değiştirmeden arka dişliyi değiştirirseniz zincirden 1-2 bakla almanız gerekiyor.hani sonradan 15 dişliyi takarım derseniz bu sefer zinciride değiştirmeniz gerekebilir.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
motorun standartı gayet güzel. ne dişli ne lastik hiç oynamaya değmez. en fazla egzos. ayrıca şu bisiklet gibi ninjayla kapıştırmak çok tuhaf. hem şasi ergonomisi daha kıvrak-hafif hem lastikleri neredeyse cbf150 boyutlarında olan ninjanın bir süratten sonra yolun durumu da müsaitse hyoyu geçmesi gayet dogal
hocam o pahalı dediğin k-3 bile iyi bir rüzgar alıyor bende stelth sv aldım agv 550tl o bile rüzgar alıyor bütçeyi çok yukarlara taşımak lazım rüzgar için ayrıca şuna dikkat et çenesini açmadan dedin heralde kilidi diyosun kafana taktığında kilidi çenenden yukarı cıkarmayı dene eğer çıkarıyossan kilit boldur ve bi kazada sen yere düşmeden o kask fırlar gider kafandan ayarları var onun sıkılaştır
Daewoo beyinli orjinal bi motorla yapılıcak düzdeki hızları gösteren çok güzel bi video en yüksek P de izleyin izleyebiliyosaniz :D
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
gtr da tecrübeli arkadaşlar bizim yağ pompasının 8500 devirden sonra yetersiz kaldığı doğru mudur?
aslında redline ve sonrası için yağ pompası yetersiz kalır o redline onun belirtisidir fakat bazı kişiler böle şeyler atıyorlar ortaya fakat doğruluğunu kimse garanti edemez iç güdüsel olarak ama şöle bi gerçek varki motorunun uzun ömürlü olmasını istiyorsan 140km den fazla hızda sabit gitmeyip 150km yide pek geçmemeye bakıcaksın aslında bunlar bile yüksek hızlar ama 150yi 9000devirde felan yapıyor yeni hyolar hyosung sanıldığı kadar dayanıksız değil yani redline yi geçmediğin sürecede baya gider
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)