motor süper Allah kaza vermesin. buarada bizim motorların neden dörtlüsü yok yav
motor süper Allah kaza vermesin. buarada bizim motorların neden dörtlüsü yok yav
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
hayırlı olsun ne yalan söyleyim kıskandım valla Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan
saolasın teşekkürler :D valla 600f vardı 1 tane yalan oldu şu aralar nc700s bakıyorum ama xj6 lardada gözüm var yamaha bakınıyorum alıcam inşallah bişey
o abi satmak istemedi o iş olmadı barış abi o yuzden şimdi başka planlara bakmak zorunda kaldık açıkçası birazda titiz biriyim tanımadıgım bilmediğim 2006 model aletleri almak bana zor geliyor o yuzden 2.el 2012 nc700s ve diversion lara bakıyom şu ara inşallah pişman olmıycaz hyoyu verdğimiize
oooo motor yakıyor maşallah 250cc alcak olsam yine aklımı çelerdi şu hyosung zaten bu tasarımı hondaya versen dünya çapında satış rekorları kırar tekeri hariç bi yere yere değmesin inşallah aldığın günki gibi mutlu kullanasın devamlı inşallah
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Dün aksamdan bir kac foto da benden ;)
2013 Mpdel gtr Alan Levent Kardeşimi kutlarım. 2013 lerde dikkatimi ceken ilk şey gösterge paneli Dijital olan Sarı -turuncumsu yanıyor , Boyasına bayıldım özelikle kuyruk ve alt kısımdaki mat gri zımpara kağıdı gibi çok hoşuma gitti, Motor boşta viteste fark etmez debriyaj sıkılı değilse marşa basmıyor.
Birde normalmidir bilmiyorum motor Calışınca FI ışığı yanıyor ama marşa basınca gayet sağlıklı çalışıyor.
...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
@leventgocukl
Hayırlı olsun, en güzel rengini satın almışsın bence. Kazasız belasız kullanman dileği ile
@zenon
Benim makine 2012 efi, kontağı açınca FI yanıyor, marşa bastıktan sonra sönüyor. Ve ne olursa olsun debriyaja basmadan çalışmıyor.
Dostum o normaldir. Şöyle düşün arabada kontağı açıyorsun yanmayan ikaz lambası kalmıyor. Çalıştırınca sönüyor hepsi. Buda öyle kontrol amaçlı yanıyor. Motor çalışınca sönüyor.
Birde son resimde en sağdaki koyu yeşil olan motorun marka modeli nedir? Merak ettim güzel bir görüntüsü var. Mondial Mr'ye benziyor ama değil galiba. Bir farklı geldi gözüme lastik ebatları felan.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
arkadaşlar resimlerde ve canlı olarak fuarda gördüm bu motosikleti,
lütfen 12 ve öncesi model kullanıcıları bana kızmasın,
13te boyalar parcalar biraz daha tok güzel kaliteli geldi
özellikte boya konusunda gerçekten eski soluk görüntüsü kalmamış.
hyosung güzel filan diyorduk eskiden
13 gtr harbi 10 numara olmuş,
ben fanıydım yeni kasası müthiş olmuş.
yeni alan arkadaşlara Allah Kaza bela vermesin...
# motosikletle.blogspot
2013 gt250r için buradan siraya giriyormusuz diyorlar :p
Alan arkadasa hayırlı olsun, cok guzel imiş
Herkese cok tesekkur ederım. Sabıt abınınde soyledıgı gıbı boya ve renk uyumları mukemmel. Cok fazla dıkkat cekıyor
Hocam 6.000 devirde kaç km hız yapıyor 5. viteste?
Birde rodaj konusuna gelicek olursak, en iyi rodaj uzun yolda mı, yoksa şehir içindemi yapılır konusu muallakta. Benim düşüncem en iyi rodaj şehir içinde yapılır. Çünkü viteslerle sık sık oynamayı gerektiricek be parçalar bir birine daha iyi alışıcak. Ama uzun yola çıkarken 1-2-3-4-5 derken hep 5. vites sabit gidiyoruz. Kimse uzun yolda dur ben bir 4'e çekiyim yok böylede olmadı 3'e alıyım demez. Rodaj tam olarak nasıl yapılmalıdır?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
verdigim parayla 0 inin arasında bir ybr var swdat :-) esas bekleyip 13 alaydim yazik ederdim. ben gtr da 0 alma taraftari degilim neticede uzuun yillar kullanmicam. zarari buyuk oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
ben yanitlim. 5. vites 6 bin devirde 90km ile seyrediyor alet. qyrica en iyi rodaj tum vitesleri kullanarak gecirgidin rodajdir. yani sehiricinde yaptigin rodaj. zaten kullanim klavuzunu okursan der ki rodajdaki motorunuzu sabit devirlerde kullanmayin. burda da o mantik yatiyor.
yolun durumuna göre değişir birazcıkın. 6300 falan da da 100km yapar.
Rödaj konusunda yanlış bilmemek gereken birşey var. Rödaj sadece X deviri geçmemek sürekli o devirde gitmek değildir.
Hangi viteste olursa olsun en fazla 6000 devire çıkmak ve Hangi vites hangi devir olursa olsun o devirde sürekli gitmeyerek yapılır. Sabit, sürekli 4bin devirde gidersen de yanlış.
Devir değiştire değiştire vites alçalta yükselte güle oynaya yapmak gerekiyor.
(Ve rödajda 2 kişi asla binmeyin ki motor kalkışlarda yada giderken zorlanmasın)
izmirde sıfır olarak nereden alınabilir güvenli ve servis olarak neresi var .. yardımcı olursanız sevınırım
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)