beyler merhaba. standart egzosu dgistirdigimizde garanti kapsamindan tum motoru mu çıkarıyorlar yoksa sadece egzos sistemini mi ?
beyler merhaba. standart egzosu dgistirdigimizde garanti kapsamindan tum motoru mu çıkarıyorlar yoksa sadece egzos sistemini mi ?
Kardeş atıyorum farı değiştirdin elekrik sistemi garanti dışı kalır. Ekzoz da motorun parçası olduğu için motor arızan olursa bakmazlar fakat diğer sistemlerin garantisi devam eder. Yine de bir arıza meydana geldiğin de her firmanın yaptığı gibi orjinalin de herhangi bi değişik yapıldığı için tüm parçaların etkilendiğini söyleyip baştan savmaya uğraşabilirler. Bence bunları göz önünde bulundurarak garantisi bitene kadar motorunu stok halde tutmanı tavsiye ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
daha güzel bir haber vereyim.
motorun elektirk tesisatı 6 ay garantili.
ama 6 ay sonra bile olsa xenon far takarsan tüm motor garanti dışı oluyor
Orjinal zenon olmadiktan (motorun fabrika cikisi) sonra cok cakma oluyor o zenonlar bence yapmayin . Tabi keyif sizin. Ayrica takilan o dandik farlar gece suruculeri rahatsiz eder
en ıyısı bakımı yaptırdıgımız sevısten almak egzozu belkı para kazanmak ıcın goz yumarlarr 2 yıl da cok yanı egzoz beklemek ıcın
hisvarlar
Hocam motosikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
@Twin
Sağolasın teşekkürler. Umarım sende en kısa zamanda gt250r ın kavuşursun.
@yakuza_64
hocam bırakın servisi falan, şu egzosu ben alamıyorum siz alın bari
adamlar gt250r için özel yapmışlar, yerli egzoslar gibi bi tüp yapıp hepsine takılır demiyorlar.
bu egzosun sahibide forumdan eski bir gt250r sahibi.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-gt250r-two-brothers-aluminyum-eksoz-101854846/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
Fakültenin önündeki otoparka motoru koydum, sınıfa çıktım. Geç gelen arkadaşlar çekmişler. Bu kadarını bende beklemiyordum açıkcası
abi hiç uğraşma bence anlamayan anlamaz zaten motoru sattığım yok o ilanıda kaldırdım yeni ilanda belirttiğim fiyattan aşağıda satmam keyfi koydum ZATEN BENİM ANLAM VEREMEDİĞİM BU ÖN YARGILAR MOTOR BOYANDIYSA KAZALIDIR YADA TAMİR OLDUYSA PARA ETMEZ VEYA 30000 KM DE BU MOTOR ALINMAZ GİBİ BEN TSUBASA DENEN ARKADAŞA ZATEN MOTOR SATMIYCAKTIM Kİ ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6417258/detay/
KAZALI OLAN ARKADAŞINKİ ONUDA BOYADIK BİRAZ UZUN SÜRDÜ TOPLADIKTAN SONRA RESİMLERİNİ ATARIM
aman hocam yapma böle şeyler bırakma öle yerlere motorunu mal görmemiş çok biner üstüne şak devirir kaçar gider masraf sana bızdıklar dururlar çekemeyen çizer sen okula motor götürüp kapının önüne koyuyosan bence bi branda al kapat sonra moralin bozulur.Ben strese girerim bırakamam öle yerlere brandamı sırt çantamda taşıyorum bi yerde bırakıcaksam :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Motor hergün aktif kullanımda, sürekli okul-iş vs geziyorum. Boş bulduğum yere bırakıyorum mecbur yapcak bişe yok 2 tane nazar boncuğu yapıştırdım önlem olarak ancak kaça aldın ve kaç basıyor bu soruları artık sıkmaya başladı bende artık 300 basıyor diyorum
Alper aynen ben de senin gibiyim çok uyuz oluyorum motorun sağını solunu kurcalayanlara.Yahu insanlar ne kadar pişkin olmuş.Adamlar gözümün içine baka baka motorun üstüne binip resimler çektiriyorlar.Çoluk çocuk hemen gaz kolunu kurcalar ,bazıları cup,cg 125 le yarışalım mı dayı derler en çokta buna ayar oluyorum
Tunceli Pülümür yolundaki yolculuktan bir kaç kare , viraj içlerindeki eriyen karların suları zor anlar yaşattı. Hatta 1 yerde viraj içinde 1 metreden büyük içi mıcır dolu bir çukur çıkınca viraj dışına çıkıp kara girdim. Ancak en ufak çizik dahi olmadı, yumuşak bir uçuştan sonra sırt üstü karlara düştüm Biraz güldükten sonra devam ettik
abovv tek deli benim sanıyordum
bolu dağları
Uploaded with ImageShack.us
hisvarlar
Çok teşekkür ederim hocam sağol.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
@TheArcheus
Keşke boludaki yollar burda olsada 350 değil 1000 km yol yapsam Her virajda her düzlükte ayrı heyecan var tunceli yollarında. Bir çok yerde dağdan düşen taş parçaları zaten var, bir yerde araba çarpsa pert edecek büyüklükte(çamaşır makinesi kadaR) bir kaya bile gördüm Sağa olan virajların hiçbirinin içini göremeden yolculuk ettim. Tünel içleri 30 cm lik çukurlarla dolu, çığ tehlikesi var. Dahada neler neler :D Sanırım daha zorlu bir yolculuk uzun süre yapmayacağım
kime hava basıyonuz ulen açılın bakem
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
hımmm hisvarlar sen motor almışsın hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
@otopsici
Yılanlı resim güzelmiş, ben olsam kaskın vizörünü kapatır öyle tutardım
@çelikatlı
Eyv. teşekkürler
he şöyle az resim yükleyin şenlensin topic karrdeşim :D dün yıkadım makinayı resimler az sonraaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
kırmızı siyah tankpad yanpad ve gidonpadlerimiz hazır uygulayacağım yarın öbürgün. beyaz jant şeridi de çekeceğim. fotolayıp yorumları alırız yine )
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)