Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Şubat 2013, 21:39
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Siz numunenin birine denk gelmişsiniz. Adamlar internetten kredi kartı ile sigorta yapıyorlar. Hem onane ? isterse hiç ortada araba olmasın motor olmasın. Plaka belli plakaya kayıtlı araç belli. PArasını alır sigortasını yapar. Neyse halletmişseniz sorun yok demektir. Banada zurih sigorta 200 lira çıkardı sonra anadoluya gittim 100 liraya oldu. Önceki motorum malatya plaka 250 mct idi ona aksigorta 120 lira çıkarmıştı.
belkı kazalı falandır dıye dusunmus olabılırler kazalı olupda motoru sıgortadan yaptıracakmı sandılar ne artık
Reklamlar
-
26 Şubat 2013, 21:50
Chronix adlı üyeden alıntı
uzun zamandır ordaysa nazlanır. düz tornavida ve ufak bir çekiç ile kilit baklayı sökebilirsin.
motor 2360 km de daha ama baya uğraştık bana mısın demiyor
-
26 Şubat 2013, 22:47
Serviste zincir seti değiştirdim dün, eski zinciri elektrikli testereyle kesip açtılar . Kolay yolu buymuş.
-
26 Şubat 2013, 23:26
4 aylık hyo satın alma maceram sonunda tamamlandı. Oldukça zorlu bir yolculuk sonrası motorumu garaja koydum. Hiçbir konuda desteğini eksik etmeye Serdar Sertdemir Hoca'ma burdan ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yolculukta beni yanlız bırakmadı, aracı ile eşlik etti. Zor durumda kaldığımda ekipmanını verdi. Hakkı ödenmez gerçekten.
Yolculuğumuz sabah 8:30da elazığ dan erzincan iliçe doğru başladı. 190 km bir yol ancak bunun çok büyük kısmı berbat denecek yollar,çakıllı virajlar vs. araba ile bile gidilecek gibi değildi. İliç'te de noter sorunu yaşadık. en geç 12 de çıkmamız gereken iliçten 2 de anca çıkabildik. Motorun sahibi abimiz son kez bir tur attıktan sonra şanssızlık yokuş aşağı motoru park edince ayaklık kaydı, motor sola yattı. Serdar Hoca'mın ayak kavak kemiğine ayna denk geldi, ne yazık ki ayağı mosmor durumda. Düşünce sol ayna ve sinyal kırıldı. Onun dışında çizik bile yok. Nazarlık oldu dedik canımı sıkmadık. 350 km aynasız gitmek zor oldu tabiki.
2 de iliç ten erzincan merkeze 120 km yine çok kötü bir yolda gittik. Hem motorun acemisi olmam hemde ekipmanımı ilk kez kullanmanın verdiği rahatsızlık ile çok zor bir yolculuk oldu. Özellikle sol el bileğim oldukça uyuştu ancak molasız erzincana vardık. Hemen noter ve sigorta işini hallettik ama saat 5 olmuştu trafik tescili yarına bıraktık. Erzincanlı çok değerli bir motorcu abimize misafir olduk, sonrasında öğretmen evinde konaklayıp sabah ruhsat işinide halledip yola koyulduk. Ortalama sıcaklık 2 derece civarıydı yeryer buzlanma vardı. Tunceli pülümür yollarında çok büyük tehlikeler atlattık, yollar berbat,karlı ve dağlardan düşen taşlarla dolu. Tuncelide oğle yemeği molası verip soluksuz pertek ilçesine gittik. Pertek feribotu ile karşıya geçip yolculuğu tamamladık.
Ekipman olarak venom xv85 mont, 4 riders toscana 4 mevsim pantolon, hudson deri eldiven(elime küçük geldi, yolda hocamın nic marka eldivenine geçtim) ve difi nin modelini bilmediğim çok güzel bir botu (yine Serdar Hoca'mın) . Hiçbir yolda üşüme hisetmedim hatta çoğu kez terledim. Kaskım ls2 ff370 120 den sonra çok ses alıyor, tunceliden sonra Serdar Hocam birde benim kaskı(bmw system 6 ) dene deyince 150 km çok sessiz ve konforlu bir yolculuk yaptım Ancak motor beni çok yordu, ense ve kollarda aşırı ağrı oluştu. zamanla alışacağız sanırım.
İliç'te depoyu doldurdum bir daha elazığa gelince fulledim. Trip a 346 gösteriyordu. Toplam ödenen ücret 62 tl alınan litre 12.6 . Yanlış hesaplamadıysam 17-18 kuruş bir tüketim. %90 şehir dışı. Bunun %70 i yumuşak bir sürüş kalanı tatlı sert. Ancak motora daha alıştıkça 1-2 kuru daha az yakabilinebilir çünkü botlar ayağıma biraz büyük geldiğinden vitesle en az oynayarak yolculuk ettim.
Kısacası güzel bir anı oldu, toplam 540 km yol yaptık. Şuan heryerim ağrıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Ek olarak şunu sorayım
Bu piyasadaki 600f aynası diye satılanların hepsi aynı mal mı ? Değilse hangisini önerirsiniz ? rüzgarda titreyen ayna almayalım sonra
-
26 Şubat 2013, 23:33
hisvarlar hayrini gor kardesim
-
26 Şubat 2013, 23:33
Bir kaç resim daha
-
26 Şubat 2013, 23:37
hayırlı ugurlu olsun kardeşim...
bizim palemon ilanın adını değiştirmiş yazılar fotoları tepki görünce
ama yine de dogruları söylemiyor
=)
motosiklet kazalı keyfi boyanmıştır diyo :D değişen parcası yokmuş :D
-
26 Şubat 2013, 23:44
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun kardeşim...
bizim palemon ilanın adını değiştirmiş yazılar fotoları tepki görünce
ama yine de dogruları söylemiyor
=)
motosiklet kazalı keyfi boyanmıştır diyo :D değişen parcası yokmuş :D
haklı olmaktan haksız olmaya doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz..
ayrıca kazalı olan motor kendisine ait olan değil arkadaşının motorudur..
boya aşamaları
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
26 Şubat 2013, 23:50
hayırlı olsun gecmıs olsun nazarlık iyidir bende de var nazarlık ayna konusuda yan sana yı 45-50 arası orjınal 600f aynalar 100 lıra ama goruş acısı ıyı.
-
26 Şubat 2013, 23:57
haklı olmaktan haksız olmaya doğru emin adımlarla ilerliyorsunuz..
ayrıca kazalı olan motor kendisine ait olan değil arkadaşının motorudur..
boya aşamaları
hakılı? kim? anlamadım?
müdür sen motor satın almaya kalktıgında böyle şeyler başına gelince bir zamanlar böyle bir olay olmuştu aa haklılarmış dersin..
adamın face profilinin altına yazmışlar adam cevaba bak?
-
27 Şubat 2013, 00:12
hakılı? kim? anlamadım?
müdür sen motor satın almaya kalktıgında böyle şeyler başına gelince bir zamanlar böyle bir olay olmuştu aa haklılarmış dersin..
adamın face profilinin altına yazmışlar adam cevaba bak?
http://i.imgur.com/31JcQDa.png
emin ol o motorun ne durumda olduğunu senden daha iyi biliyorum.
ayrıca benim yorumum senin şu cümlene..
motosiklet kazalı keyfi boyanmıştır diyo :D
yapım aşamasını gördün, kazalı bir durum var mı?
Two Against the World
-
27 Şubat 2013, 00:28
emin ol o motorun ne durumda olduğunu senden daha iyi biliyorum.
ayrıca benim yorumum senin şu cümlene..
yapım aşamasını gördün, kazalı bir durum var mı?
şimdi bırak onu bunu yukarıdaki resime baktıgına göre ne anlıyorsun?
ben diyelim geldim şehir dışından
ustayı da aldım gösterdik
parca değişmiş motor sıfırlanmış diyince
motoru satanın yaptıgını bana cümleler tarif edebilirmisin
olaya tek taraflı bakma
sahibindende milyonlarca bunun gibi yalan dolana dayalı ilan var
tek tek yazanda var ilana
şu tarihte bu değişmiştir faturası vardır vs gibi..
bu adamlar yüzünden 2. el motosiklete teredtüt oluyor
bu mantalite olan senin ve bu arkadaş gibi insanlar motosiklet değil cakmak bilen alınmaz..
elaman cok güzel demiş
ben sonuca bakarım diye aynen sende sonuca bak
-
27 Şubat 2013, 00:37
şimdi bırak onu bunu yukarıdaki resime baktıgına göre ne anlıyorsun?
ben diyelim geldim şehir dışından
ustayı da aldım gösterdik
parca değişmiş motor sıfırlanmış diyince
motoru satanın yaptıgını bana cümleler tarif edebilirmisin
olaya tek taraflı bakma
sahibindende milyonlarca bunun gibi yalan dolana dayalı ilan var
tek tek yazanda var ilana
şu tarihte bu değişmiştir faturası vardır vs gibi..
bu adamlar yüzünden 2. el motosiklete teredtüt oluyor
bu mantalite olan senin ve bu arkadaş gibi insanlar motosiklet değil cakmak bilen alınmaz..
elaman cok güzel demiş
ben sonuca bakarım diye aynen sende sonuca bak
öncelikle konuşmana dikkat et!! tanımadığın bir insan hakkında bilinçsizce yorum yapan sen, ergen diye hitap ettiğin adamdan farkın kalmıyor. ayrıca ben ne diyorum sen ne diyorsun.. la havle vela kuvvete ..önce saygılı olmayı öğrenin..
Two Against the World
-
27 Şubat 2013, 00:41
ben olayın ne yönündeyim biliyomusun
olay şu benim acımdan
ben bir alıcıyım, satıcı tarafından kandırıldıgımı dolandırıldıgımı düşünürüm anladın mı?
tarifi medenice budur.. diger türlüsü nedir bilemiyorum o yüzden
sonuca bakalım resimdeki arkadaşın dediği gibi..
benim sana kızmamdaki sebep, şu mevzuyu atlaman anladın?
bu mevzunun savunulacak bir tarafı yok...
hadi kal saglıcakla..
-
27 Şubat 2013, 00:48
agresifleşmeyin kavga etmeden dövüşün.
-
27 Şubat 2013, 00:50
ysfist adlı üyeden alıntı
hisvarlar hayrini gor kardesim
Eyvallah, sağolasın.
@Tsubasa
Sağolasın kardesim,
Mert konuna gelincede kendi bilir, 500 lira pahalıya satar ancak sonrasındaki kulak çınlaması gece uyutmaz.
Bu arada kazalı olup olmadığı hakkında bilgim yok.
-
27 Şubat 2013, 00:54
çelikatlı adlı üyeden alıntı
agresifleşmeyin kavga etmeden dövüşün.
2.el bir hyo alırsam o motosiklet senin motosikletin abi, o yüzden beni kardeşin bil. ben seni abi bileyim
sen temiz bak
bende sana dua edeyim =)
-
27 Şubat 2013, 01:00
yakuza_64 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun gecmıs olsun nazarlık iyidir bende de var nazarlık
ayna konusuda yan sana yı 45-50 arası orjınal 600f aynalar 100 lıra ama goruş acısı ıyı.
F aynaları orjinalden daha geniş açılı ancak bu yansanayilerin durumu nasıl, yüksek hızda titreşim ? katlanında ayarın bozulması vs ? Ona göre olmadı orjinal sol aynada alabilirim.
-
27 Şubat 2013, 01:07
F aynaları orjinalden daha geniş açılı ancak bu yansanayilerin durumu nasıl, yüksek hızda titreşim ? katlanında ayarın bozulması vs ? Ona göre olmadı orjinal sol aynada alabilirim.
benı ıdare edıyor vallahı orjınalınden bır farkı yok.yakın olsaydın benım orjınaller duruyor verebılırdım.ama orjınal herzaman ıyısıdır..
-
27 Şubat 2013, 01:38
yakuza_64 adlı üyeden alıntı
benı ıdare edıyor vallahı orjınalınden bır farkı yok.yakın olsaydın benım orjınaller duruyor verebılırdım.ama orjınal herzaman ıyısıdır..
Mesafelerin ne önemi var bu devirde pmden fiyat bilgisi gönderebilirmisin acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler