yarın belli olacak yarın bizim siteden olan extream arkadaşın yanına gidicek adam extream(emrah) ustasıyla beraber bakıcaklar motora okey verirlerse alıcam zaten
yarın belli olacak yarın bizim siteden olan extream arkadaşın yanına gidicek adam extream(emrah) ustasıyla beraber bakıcaklar motora okey verirlerse alıcam zaten
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Onlar okey verirse gözün kapalı alırsın o zaman
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
egzoz değişimini servisler anlar, dikkatli olun..
ben st alıcam hfc de y.doruklu var marten bilirisn onun motoru alıcam yarın extream bakacak motora özele baksana bi
ahaha sonra krankı alın elinize bedava
walla ben altınada uyarımı yaptım 600lük makaina gibi basarsan olmas makinaya göre davranırsan bişe olmas :D
evet s&t kanuni servislerinde durum bu şekilde sizde hyosunga bakan servislere gidin istanbul motorun servisi gibi mesela...
bildiğim kadarıyla s&t kanuni hyo garantilerinin devamı için 120bin€ mu ne ole bi rakamlar istemiş oha dedim bende duyduğumda :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
arkadaşlar bu gün hyonun 150 lilik lastik yerine 170lik lastik taktım arkaya çokta güzel oldu meraklısı varsa tavsiye ederim kimse olmaz demişti ama oldu
resim koysanda görsek kardeş nasıl olmus 170lik
fotorafını çekmek aklıma gelmedi hyonun kendi lastiğinde iplikler çıkmıştı lastik olmayınca kendi suzukimden çıkan lastiği ona taktım ama foto çekmediğimden atamıyorum ama bi daha geldiğinde çeker atarım eğer olmaz derlerse inanmayın taktırın
ya birde hyoya ait bi ses egzoslu bir video bulup atarsanız çok sevineceğim
kımse olmaz demıyorkı zaten olur ama yakıt sarfıyatı artar surat düşer diyorlar
hyonun iplikleri çıkmıştı çocuğa acıdım kendi suzukimden çıkan lastiği ona taktım foto çekmediğimden atamıyorum ama ilk geldiğinde çekip atacam ya birde hyoya ati ses egzos videosu eklerseniz memnun olurum
ya motor benim değil çok sevdiğim bir müşteimin hyoyu almış nasıl diye göstermeye geldi bindim kaza mutlaka yaptıracak gibi bende dayanamadım taktım birde hyoya ati ses egzos videosu eklerseniz memnun olurum bnden ayrıca başka karabükte büyük makkinaya bakan yok yamaha yetkili servisiyim
ah bir gelse yarın hemen foto çekecemde bn bir türlü resim ekleyemiyorum o konudada bi yardımcı olursanız sevinirim
doğan hocam yamaha servisi iseniz sizinde bu hyo hakkındakı görüşlerinizi alalım siz ne diyorsunuz ?
hyo aslında hem çekiş hem az yaksın hem hesaplı olsun diyenler için veya büyül ccye geçmeden bunda pişme makinası hız fena dehil 250cc için çok güzel karbiratörlü bir eski makina var 6.000 e birde 6.000 hyo var deseler gözümü kırpmadan hyo derim çünkü o eski makina yakmıyor lıkır lıkır benzini içiyo çok sorun yaratıyo
İyide epeydir Tiger ile bu motoru kullanan arkadaşlar var.
Bende 3000 km'dir Tiger ile kullanıyorum motoru.
Bu motora gereğinden fazla haksızlık ediyorsunuz.
Hoşaf olmuş makinalar ile temiz kullanılan makina bir olmaz tabi.
Bu Honda'da da böyledir,Hyosung'ta da böyledir.
GT250R biraz daha ihtimam isteyebilir ki bu motoru alırken verilen paraya bakılırsa bu anlaşılabilir.
Ben motoru redline'da hiç kullanmam. 1 yıldır kullanıyorum motoru. Tiger egzozla geziyorum. İyice cırtlak bir ses çıksın diye falanda katazilatörü falanda sökmedim. Genelde devirli kullanırım motoru ama tek kişi ile giderken nasıl kullanacağıma,iki kişi giderken nasıl kullanacağıma vs. dikkat ederim. (motoru zorlama açısında)
Neyse herkes benim gibi-benle aynı gözle- bakmıyordur bu motora belki.
Sizin dediğinizin aksine hava çıkışını daha rahat sağladığı için perf. egzoz, motorun sıkıştırılmasına mani olabilir.
Siz S&T Kanuni satıyordunuz değil mi?
Bu malı almaya gelen müşterilerinize "bu motor ikinci ele düştüğünde şöyle veya böyle ucuz gider,ikinci eli sıkıntılı vs." diyor musunuz?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
benimde bildiğim performans egsozu motoru rahatlatır sıkıştırma oranını azalttığı için ama bu aynı zamanda motorun daha fazla yüksek devirlere doğru zorlanabilmesine yarar tabi buda motor için zaten başlı başına bi sorun performans egsozu var diye hava basıcam diye motorun ciğerini yakarak canını yakarak gazlamak anlamsız olur verdiği ses yeterince iyi zaten orj egsozuna göre...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ya şu lastik konusuna benimde çok kafam takılımıştı pe bi sorun olmaz dimi gerçi daha motor almadım ama aldığım zamanda büyütcem eğer önemli bi sorun yaratmiyorsa
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 101 kullanıcı var. (0 üye ve 101 misafir)