Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ocak 2013, 21:53
otopsici adlı üyeden alıntı
yoo gayet ciddiyim hiç resime egzosta dikkat etmediniz mi ben egzostu o karartıya 20 binde getirebildim ki ful enduro yaptım motorla
niyetlendim ben de onu alacaktım gittim görmeye gittiğime pişman oldum 800 km ve 2 günüm gitti
hiç merak etmediniz mi galeride 3 sene duran motor hiç ilana çıkmamış?
bak mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09928075/detay
ulem gösterge 850 tl sibap kestimi en az 1500 tl masrafın vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
hacı motoru komple 100 tlye pasta cila ve boya koruması yaptırabiliyorsun
Hocam iyice gözümü korkuttun valla, ben en iyisi GT250 R alayım. Kafam rahat olur en azından. Bilgi için çok saol
Reklamlar
-
23 Ocak 2013, 22:04
caDo. adlı üyeden alıntı
Hocam iyice gözümü korkuttun valla, ben en iyisi GT250 R alayım. Kafam rahat olur en azından. Bilgi için çok saol
http://www.youtube.com/watch?v=_RkVlG3A0CU
[B]King is back baby!King is back![/B]
-
23 Ocak 2013, 22:28
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
10.950de olabilir arkadaşım o 2 rakam arasında ama fuarda gelicek
fiyat problem değil önemli olan gelmesi inş gelirde görürüz teşekkürler.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
23 Ocak 2013, 22:33
diyarbakırdaki motoru bizzat gördüm çakallar km yi düşürmüşlerdi o motor en az 30 bin deydi
ve haşattı
siz başka motordan mı bahsediyorsunuz benim bahsettiğim cillop gibi duruyordu egzoz da kararma filanda yoktu.Ayrıca fren diskleri de tam 500 km yapmış gibiydi.Bayi elinde kalan motorlardan..
-
23 Ocak 2013, 22:34
Geçen buluşma yapıldı büyük çekmecede ve görüldü ki tarihin en pis motoru sıralamasında benim motor kafaya güreşir =D
-
23 Ocak 2013, 23:04
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
siz başka motordan mı bahsediyorsunuz benim bahsettiğim cillop gibi duruyordu egzoz da kararma filanda yoktu.Ayrıca fren diskleri de tam 500 km yapmış gibiydi.Bayi elinde kalan motorlardan..
yok öz bilmem ne motor diye bi dükkanın önünde çekilmiş fotoları gördünüz demi
kırmızı 8900 yazmıştı fotolarda gördüğün gibi değildi adam allamış pullamış öyle çekmişti resmi
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
23 Ocak 2013, 23:47
yok öz bilmem ne motor diye bi dükkanın önünde çekilmiş fotoları gördünüz demi
kırmızı 8900 yazmıştı fotolarda gördüğün gibi değildi adam allamış pullamış öyle çekmişti resmi
fotoğraflar satıcı acente dükkanının önünde çekilmişti. düz tek renk kırmızıydı, fiyatı 10.500 TL idi, kilometresi yanlış hatırlamıyorsam 400'dü (rodajı bitmemiş yani), yan göğüs krenajında g650r (beyaz) etiketi hâla duruyordu. fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla 0 motosiklet gibi duruyordu, motor buloğu, ayak koyma yerleri gıcır gıcırdı. ilan yaklaşık 2 hafta öncesine kadar yayındaydı. gerçekten bu motosikleti gördün ve işin içerisinde hile varsa o satıcı hakikatten büyük sahtekar demektir.
-
24 Ocak 2013, 01:06
puser adlı üyeden alıntı
fotoğraflar satıcı acente dükkanının önünde çekilmişti. düz tek renk kırmızıydı, fiyatı 10.500 TL idi, kilometresi yanlış hatırlamıyorsam 400'dü (rodajı bitmemiş yani), yan göğüs krenajında g650r (beyaz) etiketi hâla duruyordu. fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla 0 motosiklet gibi duruyordu, motor buloğu, ayak koyma yerleri gıcır gıcırdı. ilan yaklaşık 2 hafta öncesine kadar yayındaydı. gerçekten bu motosikleti gördün ve işin içerisinde hile varsa o satıcı hakikatten büyük sahtekar demektir.
evet aynı motordan bahsediyoruz ben baktığımda 8900 tl idi fiyatı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
24 Ocak 2013, 01:33
-
24 Ocak 2013, 01:57
evet aynı motordan bahsediyoruz ben baktığımda 8900 tl idi fiyatı
satılınca ilanı kaldırmışlar hemen. o kadar araştırdım anca bunu bulabildim : )
-
24 Ocak 2013, 03:53
Arkadaslar radyator suyunu degistirmek istiyorum.
Nasil komple bosaltacagimizi bilen var mi?
-
24 Ocak 2013, 08:17
ardacavdar adlı üyeden alıntı
Radyatöre bağlı olan hortumu çıkarabilirsin. Veya pompa gibi bir alet yardımıyla radyatörde ki suyu çekebilirsin. Ama radyatörde ki suyu boşaltmak biraz gereksiz gibi geliyor. Sonuçta motor yağı gibi kirlenen bir şey değil.
-
24 Ocak 2013, 09:37
puser adlı üyeden alıntı
Motor gerçekten sıfır gibiydi inanamıyorum olmadığına lâkin ilhanda gözümden kaçmayan şeyler vardı
Motoru sola düşürmüşler sol gidon dipten kırılmış torna ile diş açmışlar ve sol gidon 2 3cm kısaydı
Sol sinyali ve aynayı da kırıp alternatifi ile değiştirmişler
Fakat yine söylüyorum motor 0 gibiydi kesinlikle
-
24 Ocak 2013, 12:46
caDo. adlı üyeden alıntı
Radyatöre bağlı olan hortumu çıkarabilirsin. Veya pompa gibi bir alet yardımıyla radyatörde ki suyu çekebilirsin. Ama radyatörde ki suyu boşaltmak biraz gereksiz gibi geliyor. Sonuçta motor yağı gibi kirlenen bir şey değil.
"User's Manual" da "2 senede bir değiştirin" uyarısı var; ama nasıl değiştirileceğini yazmamışlar deli oluyorum...
-
24 Ocak 2013, 12:51
sanırım sıvıyı tamamen boşaltmanın tek yolu cado'nun da dediği gibi hortum bağlantılarını sökmek. %50 saf su, %50 antifriz karşımı uygulaman gerekecek. boşaltmanı tavsiye ederim. neticede motosikleti 2. el aldığın için şu an içerisinde ne olduğunu, en son ne zaman değiştirildiğini bilmiyorsun. ayrıca sıvı zamanla yosunlanma yapacağından değiştirmekte fayda var. soğutma sisteminin iki kapağı var. biri yakıt deposu sağ altı (seleye yakın), diğeri radyatörün üzerinde sağda.
iki sene bence çok uzun bir süre. daha sık değiştirmekte fayda var. hele şebeke suyu, damacana suyu kullanırsan veya kullanıldıysa 2 sene imkansız tabi. her taraf yosun olur.
-
24 Ocak 2013, 13:00
puser adlı üyeden alıntı
sanırım sıvıyı tamamen boşaltmanın tek yolu cado'nun da dediği gibi hortum bağlantılarını sökmek. %50 saf su, %50 antifriz karşımı uygulaman gerekecek. boşaltmanı tavsiye ederim. neticede motosikleti 2. el aldığın için şu an içerisinde ne olduğunu, en son ne zaman değiştirildiğini bilmiyorsun. ayrıca sıvı zamanla yosunlanma yapacağından değiştirmekte fayda var. soğutma sisteminin iki kapağı var. biri yakıt deposu sağ altı (seleye yakın), diğeri radyatörün üzerinde sağda.
iki sene bence çok uzun bir süre. daha sık değiştirmekte fayda var. hele şebeke suyu, damacana suyu kullanırsan veya kullanıldıysa 2 sene imkansız tabi. her taraf yosun olur.
Kesinlikle katlıyorum.
Devirdaim pompasınını altında bir vidadan bahsediliyor kılavuzda; ama ben bulamadım o vidayı.
Sanırım direk hortumu sökeceğim sizlerin dediği gibi.
Karenajı sökmem gerekirse iş büyüyecek.
Bakalım nasıl olucak...
-
24 Ocak 2013, 14:10
Kesinlikle katlıyorum.
Devirdaim pompasınını altında bir vidadan bahsediliyor kılavuzda; ama ben bulamadım o vidayı.
Sanırım direk hortumu sökeceğim sizlerin dediği gibi.
Karenajı sökmem gerekirse iş büyüyecek.
Bakalım nasıl olucak...
Hocam daha önce hiç yapmadıysan bu işi, uğraşma derim. Götür güvendiğin bir ustaya yapsın. Fazla bir para tutacağını da sanmıyorum. Uğraştığına değmez.
-
24 Ocak 2013, 17:48
-
24 Ocak 2013, 19:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-st-kanuni-gt250r-2009-enjeksiyonlu-112530498/detay
Abi adam motorun içine neon mu takmış ne yapmış çok hoş olmuş bnce...
-
24 Ocak 2013, 19:45
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Sinyaller çok yakışmış, hayırlı olsun. Ön taraf için gömme sinyal varmı, hiç araştırdınız mı ?
tam uyumlusunu bulamadık hyosung a Felon bakıyordu bi ara ya büyük ya küçük geliyordu ebatları
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler