Acaba bu yeni kasanın kafa grenajını eski kasaya takamaz mıyız ?
Acaba bu yeni kasanın kafa grenajını eski kasaya takamaz mıyız ?
bence çok bi değişiklik yok hatta cam falan daha bi tırt gözüküyor. şu farların şekli değişmeden kaşlı gözlü bi hal almadan tam oldu denemez.
bence gayet güzel olmuş.hyosung bu far şeklini kolay kolay değiştirmeyecektir çünkü artık simge haline geldi.Ayrıca honda bile hiçbir değişilik yapmadan 600f modelini yıllarca sattı hyosung un tamamıyla değişmesi daha zaman alacak gibi..
bu kasayı gördükten sonra eski kasa alınmaz :D
Kasa değişmiş ama shinkolar bir değişme yok
aynı mokun laciverti desem :D arka zaten aynı öndede fara 3 gen hatlar verilmiş ön kafa grenajlarını değiştirmiş rüzgarlık değiştirmiş hop yeni kasa lan adamlar kaptalizm i iyi biliyolar :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bence kötü deil çok kötü olmuş .motorun agresif ve yakışıklı bi duruşu vardı o gitmiş yerine acayip bişey gelmiş . hele ön cam felan çok itici ve anlamsız geldi bana .ilk kasası tercihimdir
Bence kafa grenajı dahil,çok estetik olmuş.Keşke bunu makyajları 2011-2012 kasaları çıkarırken tek seferde yapsaydılar. 1.sene kuyruk,2.sene kafa ,bakalım 3. yıl neresini yenileyecekler.Bence her şeye rağmen son hali çok iyi olmuş.
Not: Alan acil ön camı değiştirsin
Bir gün mutlaka ...
bence yeni kasa kuyruguyla kafa grenajıyla artık kendini bulmuş, siperlik camı biraz vasatt..bidahaki yeni kasa çıkışı siperlik değişimiyle tamamlanır
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Beyler şubat-mart gibi GT 250 R alıcam. Bu 2013 modellerin satışa ne zaman sunulacağını biliyormusunuz. Gerçi 2011-2012 modellerinden tek farkı kafa grenajı biraz daha değişk olması
Yeni kasa gelecekse fuara kesin getirirler. Zaten fuarda şubat sonunda. Fuara uğramadan sipariş vermeyin derim.
biraz dikaktli baktım da, 2011-2012 kasar biraz daha güzel ve kalıplu geldi gözüme. zaten tek farkı kafa grenajı diğer granejları aynı, acaba gösterge paneli de aynı mı?
Yahu aman aman bir değişiklik yok arkadaşlar. Sadece kafa grenaji sivriltilmis ve yeni renk getirilmiş. Motor aynı motor. Eski kasa gayet guZel.
bence daha yakışıklı estetik daha dikkat çekici olmuş. cam biraz kötü ama onun da ayrı bi havası var. fuarı bekleyip göreceğiz bakalım...
diş görünüşte pek bi değişiklik yok eğer teknik anlamdada beyin olsun farklı bi elektornik değişim yoksa önemli bir değişim yok diyebilirim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Beyler bugün kocaelinden gtr imi getirdik hayırlısıyla.. :-)
2012 model 3 000 km de sedefli beyaz. Hadi hayırlısı sürüye dahil olduk böylece:-)
Fotolar yarın
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)