benim bildiğim kasa değişikliği yok
Kanuni ye gönderdğim maili ve cevabı aşağıya yazıyorum.
İsim: Fatih GÜNEL
E-Mail : fatihgunel83@gmail.com
Sayın Yetkili; Eski bir ST KANUNİ GT 250 R kullanıcısı olarak motosikletimden çok memnun kaldığımı ve bu yıl alacağım yeni motosikletimi yine ST KANUNİ ailesinden seçmeyi düşündğümü iletmek isterim.Ancak merak ettiğim konu yurt dışı sitelerinde ve fuarlarında sergilenen 2013 GT 250 R yeni makyajlı kasalar türkiyeye de 2013 yılından itibaren satışa sulunacakmıdır?İyi çalışmalar.
GELEN CEVAP;
Sayın Fatih Günel,
Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz.
Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili; 2013 model GT250R ürünün bayilerimize sevki Mart ayı içerisinde gerçekleşecektir. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 57
Web: www.stkanuni.com.tr
Bir gün mutlaka ...
hımm değişecek yani bu mesaja göre.. ama bi kaç sayfa gerilerde bi arkadaş daha mail atmış onada mevcut kasayla devam edileceği hakkında mail atmışlardı ilginç. fuarda belli olur herşey. gelirse değişik kasa ben bitane bakabilirim bu arada.
cümleten s.a arkadaşlar bir bakıyordum da öyle yorumlarınıza şimdi ikilemde kaldım ben spor manet iridyum buji vs takan sürücülerin motoruna daha dikkatli bakın demişsiniz o konuda pek katılmıyorum bnm motor da 2012 spor manet (sırf daha şık durduğundan) iridyum buji (bildiğim kadarıyla daha uzun ömürlü ve kaliteli) takmayı düşünüyorum ve pilot power 2ct lastik takacağım sezon başı lastik yere daha çok temas edeceğinden motorun performansında az bi düşüş olacak bu yüzden 15li dişli takmayı düşünüyorum gel gelelim motorla yaptığım süraate bakarsan 120 130u geçemiyorum polisleri görememe gibi bir huyum var ceza yemekten korkuyorum. e şimdi ben motoruma böyle birşeyler eklesem ve ilana atsam direkt sakın o motora bakma üstünde bunlar var apaçidir sürücüsü alınmaz o motor mu diyeceksiniz öyle diyecekseniz ya ben motora bunları yapmayayım ya da hiç satmayayım??? saygılar
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
takıl kafana göre kanka spor manet ct lastik bunlar güzel şeyler hatta takılması artı şeyler. biz o ilanda spor baskı balatayı eleştirdik daha bikaçbindeki motora spor balata falan ne alaka diye eleştirildi.sen okadara para verip gıcır balatayı sökücen spor balata takıcan ne takdığını denemicen bakmıcan tadına böyle bişey yok.. ha deseydiki balata yerine ben motoruma 800tl bayılıp ct lastik taktım ozaman başka olurdu. bilmiyorum anlata bildimmi. belki motor sağlamdır ama adamın motora uyguladıklarıyla redline görmedi falan demesi kel alaka olarak görülüp tespit edildi o yüzden eleştirildi. önce satan adam dürüst olacak sonra gider bakarız motoruna sonuçta redi görmüş olsa ne olacakki her redi gören motor perte çıkmışmı sayılıyor.ozaman hepimizin motoru pert
bu spor balata işine şaşıp kalıyorum valla.birkaç yerde gördüm new fren marka kevlar mış falan filan bende gt 250r kullandıgım için birde böyle extra donanımları merak ettigim için inceledim içinde saç plaka yok ve en garibi 5 adet balata var .yav diyorum bunun 6 adet olması lazım yok diyo sen yanlış biliyorsun. kafam karıştı acaba diyorum benmi yanlış biliyorum yoo 6 olması lazım neyse hayırlı işler dedim çıktım.almadan falan ustanıza bir danışın .
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
arkadaşlar gt 250r ın izmir de satışını yaptığı bir bayisi var mı yoksa kanuniden siparişmi etcez izmirli kullanıcılar yardım....
http://www.stkanuni.com.tr/Bayiler.aspx?ilid=IZMIR üçtane var gözüküyor sitelerinde.
bir arkadaş ordaki bayiden olan sever oto sever lada kanuni bayisine sormuş ve sipariş olarak getirebiliriz demiş ÇELİKATLI tuaf birşey koskoca izmire gelmemesi..
izmirli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır ben ne desem yalan olur. ama mutlaka vardır bir bayi bukadar izmirli nerden aldı bu motorları
sizi o zaman stokları eritmeye yönelik konuşmışlardır mart ayında kesin gelicek bencede yeni kasa ama eskilerinin fiyatlarının düşüceğini sanmıyorum çünkü benim bildiğim kuralkan yeni kasaya şöle bi 300-500 tl cik zam vermeden sokmaz mesela şimdikleri 9500tl plakasız bırakıyolarsa onları 10000tl ye bırakırlar plakasız demek siteidğim bu zamanında 2010da EFI ler cıktıgında eski kanuninin elinde kalan 2010 ları 7200tl felan sattılar onları alan kullanıcılar 1 sene sonra 7500tl bile sattı o aletleri bu hyosung ada kızıyorum arkadaş bi eski kasa var bi arkası yeni önü eski kasa var birde hepisi yeni kasa var değişikliliği birden yapsana önce ön sonra arka tuhaf tuhaf işler
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)