olaya bak. ne yazayım bilmiomki
yurtdışından geliyor yusuf ebay,dan alınıyor mohak kask. bide predatör kasklar var benim favorim süper bişey yaa
elde yapılır diye düşünmüştüm nihat abi.. biraz bakınayım dehşet duruyo
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...elmet&_sacat=0
bende düşünüyorum ancak Elazığ'da taşlanmaktan korkuyorum
neden bu kadar Hyosung GT 650 R ın piyasası düşük ?
neredeyse ikinci elde 250 r daha pahalı ?
bu motosiklet alınır mı ?
# motosikletle.blogspot
dikkat edersen 250 cc'sini satıp üst segmente geçecek kullanıcıların çoğunun yazdığı ortak bir şey var "4 silindirli motosiklete geçmek için satıyorum". anlayacağın 650 cc racinglerde bir dört silindir sevdası var. gt650 serisi v-twin (70-80 beygir) olmasına karşın öncelikle bu dört silindir tutkusuna yenik düşüyor. ayrıca sıfırı 19000 tl gibi bir fiyata satılıyor ve insanlara pahalı geliyor, satın almıyorlar. bu noktada ötv'de gt650'leri çarptı diyebiliriz. yenisi satılmayınca ikinci eli de olumsuz etkileniyor haliyle. eskiler sürekli el değiştiriyor, o ellerin çoğu hor kullanıyor bakımlarını önemsemiyor sonrasında yeni sahipleri de amma uğraştırdı masrafa soktu bu beni diye dertleniyor. bence içerisinde bulunduğu buhranı hak etmeyen bir motosiklet.
dediğin gibi hem vergilendirme hemde yedek parcası pahalı anlayışı yüzünden tercih edilmiyor..
koskoca istanbulda 1-2 kez gördüm
fiyatlarına bakıyorsun 7-8
gt250 r fiyatı daha pahalı...
motosikletimi satıp gt250r almayı düşünüyorum..
dogru düzgün 2011 filan bulabilirsem ilk sahibinden kilometresiz bişi alıcam nasipse..
baya bi arayacagım herhalde
# motosikletle.blogspot
valla ben 0 motor aldım kimse bana dolu depoyla motor teslim etmedi... ikinci el aldım hakeza yine kimse dolu depoyla motor vermedi... he isteyen dolu depoyla verir kendi bileceği iş kimseye birşey diyemem niye dolu depoyla motorunu veriyorsun diye ama güzel bir noktaya takılmışsın :D seninle aynı mekanda olmak için çok hevesliydim ben bu tutumun şevkimi çok kırdı açıkçası üzüldüm balata mevzusu açıldığında da söylemiştim şimdi de söylüyorum balata felan değiştirmedim açılıp bakılmadı da 5-6 ay boyunca bindim o motora frenlerinde de bir sorun yaşamadım zaten yaşamış olsaydım mutlaka baktırırdım, hala daha bana laf söyliyceksen söyle benim açımdan problem yok ama iftiradan başka birşey olmaz... dediğim gibi istediğini söyleyebilirsin sıkıntı yok benim içim çok şükür rahat... satılmamış olsaydı da yaza yağı felan değişecekti bir de elektrik sistemini elden geçirtecektim sırf titiz olmamdan dolayı yoksa o şekilde de sıkıntısız biniyordum... hatta forumdan piyanist irfan abi var bu işlerden anlayan hem ziyaret hem tur yapmış olup hem de elektrik aksamına ona baktırma niyetimiz vardı... beni hiç yolda bırakmadı çok şükür ama aldığımda aküsü bitikti 110 liraya vlm marka akü taktırdım o kadar bildiklerimi de söyledim... beni motor bir yerde bırakmadı seni bırakıyorsa bilmiyorum ya senin şanssızlığın ya başka birşey benim de şahidim var Feyzullah hatta sakamoto da şahit sayılır çok olmasa da az çok gezdik hep birlikte neyse zaten haddinden fazla yazdım bu saatten sonra ne düşünürsen düşün... 0 motor almamın sebebi de 600 lüğe geçme niyetim yoktu, uzun yıllar binerim diyordum almışken de yeni kasa alayım diyordum... o zaman da eski motorumu satmamın asıl sebebi kışın ortasında işsiz kalmam ve vadesi yaklaşan borçlarımı vadesinde ödeyebilmekti yaza felan da durumları toparlayınca artık 0 yeni kasalardan ve beyaz renk alırım düşüncesindeydim... neyse sana iyi günler istediğini de düşün problem yok sana kalmış herşey ama son son şunu da belirteyim o motorun da hakkını yiyiyorsun binilecek bir motordu, kesinlikle binilmeyecek bir motor değildi bu kadarını söyleyebilirim... sen istersen bana motor kakaladılar diye düşün ne düşünürsen düşün
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
valla motoru sattıktan sonra da biz senle aynı ortamda bulunduk ama sen hiç bana motor şöyle böyle şöyle oldu böyle oldu demedin? ben aynı ortamı paylaştığımız arkadaşlardan böyle böyle olmuş diye duydum ve onlara anlattım benim bildiğim bu bu bu aksi varsa haberim yok dedim... motoru aldıktan sonra senle mesajlaştık felan da yine motorla ilgili bildiğimi gördüğümü söyleyebileceğimi söyledim sattım kurtuldum ne yaparsa yapsın diye düşünmedim... umarım bundan sonra sana dolu depoyla motor satacak insanlardan motor alman nasip olur neyse gerçekten çok çok fazla bile yazdım isteyen istediğini anlasın düşünsün benim içim rahat
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
ömürlük motor felan demişsin de... ben sana ölü motor sattım demek ki? lafından öyle bi anlam çıkıyor... benim sana sattığım motorun bildiğim tek kusuru dururken sola yatmış olmasından dolayı vites pedalında, sol ayna demirinde kaynak vardı (bunları motoru sana göstermeye geldiğimde gösterdim ve sorun yok dedin! zaten fiyat o yüzden 7000 den düştüm 6500 yapmıştım bunlardan dolayı) bu halde sıkıntısız kendim kullanıyordum ve ömürlük kullanılır aynı şekilde... debriyaj müşüründen haberim yoktu (bilmiyorum kaç paralık olay bilsem emin ol hallederdim zaten), balatadan haberim yoktu bana küfür etçeğin enerjiyle yapılacak iş gidecektin iyisinden balatasını alacak ve takacaktın ve öyle kullanmaya devam edecektin bana da diyecektin bak balatalar böyle böyle çıktı haberin olsun, haberim var da söylemediysem zaten benim şerefsizliğim günahı boynuma ama haberim yok da bunları sana yazma zahmetinde bulunuyorsam da günahı sana... neyse işte sana göre nasıl motor bilmiyorum ama bana göre sorunsuz bir motordu yağ değişimi gelmesi (ki zaten satarken söylediğim şeyler), dolu depoyla teslim edilmemesi bir motoru sorunlu yapıyorsa haberim yoktu özür dilerim motoru ayağına getirip denemene izin vermiştim ya şimdilik o sırada yaktığım yakıta say artık
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
bizim xetanor un motoruydu sanirim sendeki 2010 model gt250r xetanor a gelmeden once 3 kere acildi o motor bastan asagi full grenaj boyadir ayrica bu motoru millet birbirine temiz diye kakalarsa
elbet birinde patlayacakti zaten sende patlamaya yakin baskasina satmissin ondan sonra yok o kadar sorunsuz bindim falan diye yazmissin madem o kadar sorunsuzdu kredi cekip sifir motor alacagina
temiz motoruna binmeye devam etsenydin neyse yazacak cok sey var ama biz turkler birbirini uydurmaya bu kadar merakli oldugumuz surece daha cok adamin cani yanar
xenator dediğin arkadaş satarken söyledi mi sattığı kişiye bu motor 3 kere açıldı diye?
Bu son sahibi olan arkadaş acaba biliyormydu motosikletin geçmişini.
bak bi örnek vereyim. 650lik motor alma niyetindeydim. Bi ilan buldum Niğdeden satıyor motosikleti.Aradım adam öğretim görevlisiymiş. motorunun olaylarını yazmış motor 15binkmde
Adam çok kibar ve dürüst birigibi konuştuğu için inandım.Ama birazdaha araştırıp motorun eski sahiplerini motoru canlı gören birini buldum ve sonuç motorun en az 70bin km de olduğunu öğrendim.
Sağ olsun forumdan bi arkadaş gitti baktı motorun egzantiriklerin de bitik olduğunu söyledi.
Burada öğretim görevlisinin suçu ne? adam motordan anlamıyor ve söylediklerinde hiç bir yalan yok çünkü ona öyle sölenmiş.
Motor şimdi ankarada 3-4 ay sonra alan kişi satışa koymuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07182355/detay
Şimdi belki hakikaten senin dediğin gibi durum. Fakat bu arkadaş durumu böyle bilmiyorsa eğer bu arkadaşın burada suçu olur mu?
ben hiçbir zaman satana kabahat bulmam satan ilk sahibi değilse geçmişini bilmediği aracı bilmeden istemeden karşısındaki arkadaşına çakabilir. alıcı olanın bi 50tlsine kıyıp iyice bi baktırması lazımdır.ben komşumdan bile alsam eğer oda başkasından almışsa götürür gösteririm
sen heralde bitek gt250r da bu olay var zannediyosun.öyle düşünüyorsan eninde sonunda pert bişey alıcan gibime geliyor
hacı bu olay özellikle bu motorda cok...
bu motoru kullanan adamların yarısı apaçi
sözüm sana değil...
tofaşla yarış yapıyorlar kesici kaldırıyorlar..
benden daha iyi biliyorsun kimlerin nasıl yaptıgını...
sıfırı yakın bir motosiklet alıcam ben...
ilk sahibi olur 1 yaşını geçmemiş fazla el değiştirmemiş bişi istiyorum..
yoksa böle başım agrıcaksa hiç almam...
adamların yukarda yorumları gördükçe soguyorm
# motosikletle.blogspot
doğru bu motorun perti diğerlerine göre daha fazla olabilir ama her marka ve modelde var.alırken heyecanlanmadan mantıklı davranmak lazım göstermek lazım çiçek gibi bakılmış olanlarıda mevcut esas olan bunları bulup almak. mesela 96model çiçek gibi bi f650 motorum vardı gerçekten çocuğum gibi bakıyordum aldığım abide öyle bakıyordu 3sene bindim satmaya karar verdim malesef sattığım çocuk apaçiymiş noterden dönüyoruz çocuğa verdim al artık sen sür benide geçerken dükkana bırakıver tamam abi dedi arkasına bindim çocuk direk teker yapmaya başladı ben arkasındayken::( bi frene basışı var lastik cayırdayacak abi diyor ....dumun salağı. içim gittiydi ama yapacak bişey yoktu. velhasılı kullanıcı çok önemli markadan modelden ziyade
benim zaten kimseyi direk olarak sucladigim yok bu olayda hepimizin sucu var xenator ne dedide satti motoru arkadasa bilemem ama oda aldiginda temiz zannedip almisti
sonradan ogrendi gecmisini fakat dedigim gibi arada bi tane sutu bozuk satici oldugunda motor pimi cekilmis el bombasina donuyor illaki birinin elinde patliyor
@ Tsubasa benim motoru veriyim sana madem o kadar temiz gt250r ariyosan :D 2010 7bin km ilk sahibiyim
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)