https://www.facebook.com/HyosungSuperbikesIndia hindistanlılar hyosunglara cok sardı 250den çok 650cc sahibiler yolıyanın fotosunu fialn paylaşabiliyolar
https://www.facebook.com/HyosungSuperbikesIndia hindistanlılar hyosunglara cok sardı 250den çok 650cc sahibiler yolıyanın fotosunu fialn paylaşabiliyolar
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bu resim dekiler çelik ile okan bayülgen değil mi?
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
hindistan'da motosikletin önünde de plakalık var. kuyruk altı plakalık iptali ile eds'ye yakalanmamak yok yani
Şu motorların önündeki o şey plaka mıymış yani
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
aşırı benziyolar ama değiller :D
hocam onlar kanuninin modelleri millet sanıcak yeni hyolar geldi :D + olarakta kanuni iyice işin içine sıcmış GT200R filan die isim takmış yarın öbürgün buralara gelip gt200r aldım bu hyosunglar cok dandikmiş derlerse şaşmam :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
nekadar hızlı gidersen git 5lt benzin yakmaması lazım. ben daha 4lt.yi geçemedim yakıtta. genelde 3.7 yakıyor.
sorunu çözdünmü. motor çalıştımı nihat..yarın boşum istersen ben gelip bakabilirim..
bujiler değişti herşey düzeldi abi. şuan garajda yatıyo bin gidelim kıvamında sen gene gel çay içeriz abi
benimki enjeksiyonlu fakat karbüratörlüde olsa 5lt yakmaması lazım ki 5lt yakacak motor yok selenin altınta. vardır onda bi ayarsızlık
hyosungun 5 lt yakmasına aman aman şaşırmamk lazım çift silindir v motor 3.7lt yada 4lt demek 100km 1 lt ile 25km demek. honda cbr 125 1 lt ile 25km giderken hyosungun 1 lt ile 20km gitmesine şaşılmamalı. benim degerim budur 1 lt ile 20km varmı sorun sanırım var halletmeye calısacagım. barkınında hyoya biçtiigi deger karbüratörlüsü için 5 lt
alper kayanın degerini merak ediyorum 1 lt ile kac km gidiyorsun acaba ?
maşşallah maşallah sticerlardan yorumladım daewoo oldugunu yoksa beyini göremedim benim alette sticerlar farklı beyin delphi de artık sticerlar olmadı gösterge nin içindeki EFI yazısının renginden beyini tahmin edebiliyorum sizdeki turuncu renkte EFI yazısıdır bendeki mavi :D
şimdi bi kere cbr125r in 2010dan günümüze kadar gelen kasası enjeksiyonlu ve bir cbf150 kadar yakıt tüketiyor fazlası yok yani verdiğin örnek yanlış artı olarak benim motorum enjeksiyonlu ve ben yeri geldiğinde 3.2litrede yaktım 4.3litrede ama daha fazlasını yakmadım 100km de aletten alete bakımdan bakıma herşey fark eder birde senin aletin hem karbüratörlü hem 2007 model bi alet sonuçta bunlarda etken he ben sana cıkıp şunuda derim izmirde gökhan die beyaz hyolu bi arkadaş var sen onun hyosunu sürdünmü bilmem ama sürmediysen rica et 2 tur bin sonra diyeceğin şu bu 2 alet ayni ürün olamaz hyosung her geçen sene üstüne ekliyen bi model bana sorarsan aralarında azımsanmıycak derecede farklar var ben efı kasalarını sürmeden hyoyu eski kasalarla hyoyu yorumlayanları kaale almıyorum çünkü ben 2sinide sürdüm farkı gördüm
Karbüratörlü ile enjeksiyonlu arasında yakıt farkı %8-10 civarıdır bu da soğuk çalışma sırasında. Isındıktan sonra uzun yolda ciddi bir farkı yok.
Enjeksiyonlu ile uzun yolda 150 üzeri hızda maksimum yakılabilen değer 5lt/100km nin biraz altında. Karbüratörlü ile hadi olsun 5lt/100km. Fakat bu dediğin 150 160 km hız ile sürekli gidersen elde edeceğin değer.
2006 karbüratörlü comet ile 2011 efi karşılaştırdık. Bursaya gidip geldik. Yaktığımız yakıt aynıydı.
105-110km hızlarda uzun yolda 3.2lt/100km.
Senin makinayı bir gözden geçir derim
arkadaşlar kanuninin sitesine girdim( http://www.kanuni.com.tr/st-kanuni/57/gt250r ) gt 250r sayfasında renkler kısmına bakarsanız alttaki 2 modelde(kırmızı-beyaz ve gri-kırmızı) comet yazıyor. gt 250r ile bunların arasında bir fark varmı? yoksa comet yazısı neden? forumu araştırdım ama bulamadım bilen varsa yazarsa çok sevinirim...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)