Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Dostum inşallah motorunu da egsozunu da istediğin fiyattan verirsin,zaten motoru gayet makul bir rakama çekmişsin.Ancak nacizane fikrimi söylemek istiyorum ; ilanda açıklamaları yazarken bence birazdaha yumuşak bir uslup kullanmalısın,böylece ürünlerinin satılma şansını daha da artıracağını düşünüyorum.Tekrar hayırlı satışlar.
Bir gün mutlaka ...
bazıları sağolsun... kendini bilen insanın gocunmasına gerek yok, laflara yarası olan gocunsun ki hakediyorlar... farkında mısın bilmiyorum da fiyat geberik o da motoru iyice gözden çıkardığım için yoksa istediğim fiyatla uzaktan yakından alakası yok... hala arayan yok :D belki de satılmaz durur bilemiyorum rüzgara bıraktım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
bana satamayacakmışım gibi geliyor nedense... zaten bu fiyat da kısa süreli olcak sanırım satıldı satıldı satılmazsa yaz fiyatına çekicem ve yaza kadar durucak belki yazın binmeye devam edebilirim belki de yazın satarım herşey olabilir yani
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
motor arıyor olsam ve bu fiyata bir motor satılıyor olsa benim de içim giderdi açıkçası ama zaten 250 likten zevkimi aldım; satmakla zarar ediyorum her türlü ama yeterince kullanıp doydum o yüzden artık iyice gözden çıkardım satılsa da keşke diyeceğim birşey yok... ilerde bi 600 lük alırız olur biter en kötü zararım bu kadar olsun... belki de satılmayacak bilemiyorum artık gerçekten umursamıyorum satılsın satılmasın akışına bıraktım
arkadaslar 1-2 tane makine buldum hatta biri.yukaridaki kutahyali arkadasin motoru. ama istanbul sorunsali var. getiremiyorum. bitanede karadenizden var. onuda bu havalarda getirmem imkansiz. cozum onerisi olan var mi? isranbulda temiz motor tavsiyesi olan?
Otobusun bagajina koyup getirebilirsin
şu başlıga birazcık canlılık gelsin . havaların birazcık düzelmesını fırsat bilip hemen bir gezi yaptım izmir kırkagaca 302km kırkagacı bilmeyenler için izmir balıkkesırde diyebilirim manisaya daha uzak çünkü neyse 302kmlk gezim sonucunda hiç bir problem cıkmadı tek sıkıntı bir kamyonun arkasından taş düştü parçalandı ve kask camıma dogru geliyorduki kafamı refleks olarak kacırdım cene tarafına geldi fakat sanki tokat yemiş gibi oldum kamyonların arkasındayken dikkat edilmeli onun haricinde bir aksilik cıkmadı 302km yol için 75 tllik yakıt tüketimim oldu içinde biraz daha var bi 15-20 km daha gidebilir kabaca hesaplarsak hyo 1 lt ile 20km gitti. benim makina tabi buyrun gezilerden 3-5 kare.
http://www.kanuni.com.tr/
Geceden beri siteyi kontrol ediyorum ancak daha bir açıklama yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Uzun yolda 5 lt, fazla yakmış gibi. Ortalama hızınız kaçtı acaba ?
aynen fazla yaktı ortalama hızım 110 120 arası 8 bin deviri kesinlikle geçmedim. benim makineye anlam veremıyorum şehir içinde 1 lt 20km şehir dışındada aynı gidiyor
bende çözemedim fazla yakıyor evet
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)