Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gt 250 ler milli değil ki egzantirik zincirli ? senin milden kastın başka bişey mi acaba
    milli hocam, resim 11-12. asıl benim merak ettiğim gerçekten milde sorun var mı? milde oluşacak hasar ya aşınmadır ya çatlar ama aşınması için 100 binlerce km gitmen lazım çatlatmak ise marifet ister..

Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    arkadaşlar son, artık kesin olarak motoru acil çıkarıyorum elden ilk gelen alır... tekrar söyliyim nete bakamıyorum pek mesaj felan atmayın alacak olan telefonu kullansın...
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar son, artık kesin olarak motoru acil çıkarıyorum elden ilk gelen alır... tekrar söyliyim nete bakamıyorum pek mesaj felan atmayın alacak olan telefonu kullansın...
    Dostum inşallah motorunu da egsozunu da istediğin fiyattan verirsin,zaten motoru gayet makul bir rakama çekmişsin.Ancak nacizane fikrimi söylemek istiyorum ; ilanda açıklamaları yazarken bence birazdaha yumuşak bir uslup kullanmalısın,böylece ürünlerinin satılma şansını daha da artıracağını düşünüyorum.Tekrar hayırlı satışlar.
    Bir gün mutlaka ...

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive

Motosikleti
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum inşallah motorunu da egsozunu da istediğin fiyattan verirsin,zaten motoru gayet makul bir rakama çekmişsin.Ancak nacizane fikrimi söylemek istiyorum ; ilanda açıklamaları yazarken bence birazdaha yumuşak bir uslup kullanmalısın,böylece ürünlerinin satılma şansını daha da artıracağını düşünüyorum.Tekrar hayırlı satışlar.
    bazıları sağolsun... kendini bilen insanın gocunmasına gerek yok, laflara yarası olan gocunsun ki hakediyorlar... farkında mısın bilmiyorum da fiyat geberik o da motoru iyice gözden çıkardığım için yoksa istediğim fiyatla uzaktan yakından alakası yok... hala arayan yok :D belki de satılmaz durur bilemiyorum rüzgara bıraktım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

bana satamayacakmışım gibi geliyor nedense... zaten bu fiyat da kısa süreli olcak sanırım satıldı satıldı satılmazsa yaz fiyatına çekicem ve yaza kadar durucak belki yazın binmeye devam edebilirim belki de yazın satarım herşey olabilir yani
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazıları sağolsun... kendini bilen insanın gocunmasına gerek yok, laflara yarası olan gocunsun ki hakediyorlar... farkında mısın bilmiyorum da fiyat geberik o da motoru iyice gözden çıkardığım için yoksa istediğim fiyatla uzaktan yakından alakası yok... hala arayan yok :D belki de satılmaz durur bilemiyorum rüzgara bıraktım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

bana satamayacakmışım gibi geliyor nedense... zaten bu fiyat da kısa süreli olcak sanırım satıldı satıldı satılmazsa yaz fiyatına çekicem ve yaza kadar durucak belki yazın binmeye devam edebilirim belki de yazın satarım herşey olabilir yani

fiyat gerçekten çok uygun daha önce de yazmıştım karbüratörlü modellere 6500 veren millet 2012 modele 7500 vermiyor .çok sıkışık durumda değilseniz satmayın bu fiyata

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o paraya satılırsa benim içim gider valla. keşke hakkına satılsa

Motosikleti
    motor arıyor olsam ve bu fiyata bir motor satılıyor olsa benim de içim giderdi açıkçası ama zaten 250 likten zevkimi aldım; satmakla zarar ediyorum her türlü ama yeterince kullanıp doydum o yüzden artık iyice gözden çıkardım satılsa da keşke diyeceğim birşey yok... ilerde bi 600 lük alırız olur biter en kötü zararım bu kadar olsun... belki de satılmayacak bilemiyorum artık gerçekten umursamıyorum satılsın satılmasın akışına bıraktım

ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ???????????????????
    Bir gün mutlaka ...

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar 1-2 tane makine buldum hatta biri.yukaridaki kutahyali arkadasin motoru. ama istanbul sorunsali var. getiremiyorum. bitanede karadenizden var. onuda bu havalarda getirmem imkansiz. cozum onerisi olan var mi? isranbulda temiz motor tavsiyesi olan?

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Otobusun bagajina koyup getirebilirsin

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    şu başlıga birazcık canlılık gelsin . havaların birazcık düzelmesını fırsat bilip hemen bir gezi yaptım izmir kırkagaca 302km kırkagacı bilmeyenler için izmir balıkkesırde diyebilirim manisaya daha uzak çünkü neyse 302kmlk gezim sonucunda hiç bir problem cıkmadı tek sıkıntı bir kamyonun arkasından taş düştü parçalandı ve kask camıma dogru geliyorduki kafamı refleks olarak kacırdım cene tarafına geldi fakat sanki tokat yemiş gibi oldum kamyonların arkasındayken dikkat edilmeli onun haricinde bir aksilik cıkmadı 302km yol için 75 tllik yakıt tüketimim oldu içinde biraz daha var bi 15-20 km daha gidebilir kabaca hesaplarsak hyo 1 lt ile 20km gitti. benim makina tabi buyrun gezilerden 3-5 kare.

zenon ve ŞeKiL 0 bunu beğendiler.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı ARCHANGEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ???????????????????
    http://www.kanuni.com.tr/
    Geceden beri siteyi kontrol ediyorum ancak daha bir açıklama yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu başlıga birazcık canlılık gelsin . havaların birazcık düzelmesını fırsat bilip hemen bir gezi yaptım izmir kırkagaca 302km kırkagacı bilmeyenler için izmir balıkkesırde diyebilirim manisaya daha uzak çünkü neyse 302kmlk gezim sonucunda hiç bir problem cıkmadı tek sıkıntı bir kamyonun arkasından taş düştü parçalandı ve kask camıma dogru geliyorduki kafamı refleks olarak kacırdım cene tarafına geldi fakat sanki tokat yemiş gibi oldum kamyonların arkasındayken dikkat edilmeli onun haricinde bir aksilik cıkmadı 302km yol için 75 tllik yakıt tüketimim oldu içinde biraz daha var bi 15-20 km daha gidebilir kabaca hesaplarsak hyo 1 lt ile 20km gitti. benim makina tabi buyrun gezilerden 3-5 kare.
    Uzun yolda 5 lt, fazla yakmış gibi. Ortalama hızınız kaçtı acaba ?

Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    aynen fazla yaktı ortalama hızım 110 120 arası 8 bin deviri kesinlikle geçmedim. benim makineye anlam veremıyorum şehir içinde 1 lt 20km şehir dışındada aynı gidiyor

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otobusun bagajina koyup getirebilirsin
    tanidik lazim ve birde cok para istiyorlar malesef..

Motosikleti
    sattım gitti
    aynen fazla yaktı ortalama hızım 110 120 arası 8 bin deviri kesinlikle geçmedim. benim makineye anlam veremıyorum şehir içinde 1 lt 20km şehir dışındada aynı gidiyor
    kask ve montunuzun markasını öğrenebilir miyim acaba?

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan ölü sezon otobüscüler için, 1 bilet parasına getirebilirsiniz bence. Özellikle doğu kökenli firmalara gidin elbet birisi alıcaktır.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)

http://imageshack.us/a/img69/2080/snapshot003bw.png

http://imageshack.us/a/img854/6861/snapshot001g.png

http://imageshack.us/a/img201/8995/snapshot010q.png
    http://imageshack.us/a/img32/4926/snapshot007a.png

http://imageshack.us/a/img839/1945/snapshot002rz.png
    ben geçtiğimiz eylül ayında yaptıgım çanakkale gezimde 960km de 164tl yakit aldim sizin motor bayabi yakıyor anlasınlan
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben pcx i ankara dan otobüse soktum 1 bilet parası verdim aldı.
    Otobüsün şoförünü bul.. bilet kesmedikleri icin direk şoförün cebine kalıyor.
    Ne alırsam kar hesabı alır. ama otobüs yogunsa cok zor..

Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    bende çözemedim fazla yakıyor evet

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler