Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sattım gitti
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2012lerin liste fiyatı 10350TL gibi birşeydi. Bir zaman sonra Nakitte 9800TL ye düştüler. Sene biterken de 9500TL ye düştüler.
    Tahminen 1000tl fiyat artışı yapacaklardır. Suzukinin inazuması da 11000TL fiyata satılıyor ki kendisi kaliteli de olsa YBR den hallice bi comuter gibi bişey.

2013ler hadi 10500'e alabilecek olsan arada iyi para fark eder. Tekrar beyin vs değişmemiştir diye varsayıyorum.2500tl parayı yapılan makyaja vermek istermisiniz bilmem.
    Tabi birde bunun satarken ona göre 300 500 fazla fiyata satacak olmanızı da göz ardı etmeyin
    Pek değmeyecek gibi duruyor o zaman.

Yanlız birşey merak ettim. Kanuni bayileri fiyat konusunda biraz fazla mı esnek? Kar oranları nedir?

Bunu sormamın nedeni yazın geçen bir muhabbet.

Orada biri yanlış hatırlamıyorsam antalyadaki bayilerin birinden gt250r için 9.300 nakit(plaka içinde) fiyat aldığını söylemişti.

gt250'dir o demeyin çünkü baya şaşırmıştım. Özellikle sordum emin misiniz diye evet demişti.

10350 ile arasında baya fark var. Fark büyük olunca insan ''nasıl oluyor lan'' diye düşünmeden edemiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı ysn_erl adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yanlız birşey merak ettim. Kanuni bayileri fiyat konusunda biraz fazla mı esnek? Kar oranları nedir?

Orada biri yanlış hatırlamıyorsam antalyadaki bayilerin birinden gt250r için 9.300 nakit(plaka içinde) fiyat aldığını söylemişti.

gt250'dir o demeyin çünkü baya şaşırmıştım. Özellikle sordum emin misiniz diye evet demişti.

10350 ile arasında baya fark var. Fark büyük olunca insan ''nasıl oluyor lan'' diye düşünmeden edemiyor
    normalde böle şeyler istanbulda daha ucuza alınırken hatta bazı insanlar izmirden istanbula gelip sıfır motor alırken antalyada ki bayinin istanbuldan daha ucuza fiyat vermesi şaşırttı
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    0km 2010 veya 2011 olabilir mi? Belki de satici depodaki mali cok az karla nakite cevirmek istemistir.sadece satisla para kazanmalari satis adetlerine bakinca neredeyse imkansiz. Asil parayi teknik servisten kazaniyorlardir

culcu07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250r
    http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=675

Arkadaşlar bu parçayı yurtiçinde temin edebileceğim yer var mı ?

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı culcu07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=675

Arkadaşlar bu parçayı yurtiçinde temin edebileceğim yer var mı ?
    bir çok rulmancı da bulabilirsin bu parçayı. antalya da bulamıyorsan istanbul'dan bakabiliriz.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700

bak şimdi kanuni motorları getiriyor getirmesine ama arada fark var
    grenaj renklerine göre satış farkı var bütün dünyada böyle
    ama türkiyedeki bayiler tek fiyat üzerinden piyasaya sürüyorlar
    bunun dışında 2010 model veya 2011 model ellerinde kalmış motorları ucuza veriyorlar
    bak şimdi halen kanuninin elinde kalmış 2008 model gv 650 ler var sıkı pazarlıkla 12 bin liraya kadar alabilirsin
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    sattım gitti
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0km 2010 veya 2011 olabilir mi? Belki de satici depodaki mali cok az karla nakite cevirmek istemistir.sadece satisla para kazanmalari satis adetlerine bakinca neredeyse imkansiz. Asil parayi teknik servisten kazaniyorlardir
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak şimdi kanuni motorları getiriyor getirmesine ama arada fark var
    grenaj renklerine göre satış farkı var bütün dünyada böyle
    ama türkiyedeki bayiler tek fiyat üzerinden piyasaya sürüyorlar
    bunun dışında 2010 model veya 2011 model ellerinde kalmış motorları ucuza veriyorlar
    bak şimdi halen kanuninin elinde kalmış 2008 model gv 650 ler var sıkı pazarlıkla 12 bin liraya kadar alabilirsin
    Bahsettiğim kişiyle tamircide karşılaşmıştık orda işte laf lafı açtı rakamı söylemişti

O yüzden tekrarda sorup doğrulatma şansım yok kaç modeldi diye ama belki de dediğiniz gibidir.

Depoda kalmış bir motor olabilir. Ama sanmam. Neden derseniz 9.300e eski motor almaktansa 200 daha koyup son model almak daha mantıklı. Ama yine de sizin dediğiniz de olabilir.

Birde tek fiyat yok gibi ya. Kanuninin sitesi farklı sahibindende 8-10 bayi var galiba onlarda da fiyat farklı. Ben anlamadım bu nasıl bir fiyat politikasıdır.

Motosikleti
    sattım gitti
    2013 gr250r'lar satışa sunulmuş arkadaşlar.

Beklendiği gibi kasa değişimi yok.

Buyrun;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97073200/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97167600/detay

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    2013 gr250r'lar satışa sunulmuş arkadaşlar.

Beklendiği gibi kasa değişimi yok.

Buyrun;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97073200/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97167600/detay
    arkadaşim bunlar renk olarak 2013 model die geçiyor yan taraftaki model yerinde yazan yıla bakarsan 2012 yi görüceksin ilk ilandada zaten 2013 dizayn demiş 2013model dememiş rengi itibariyle
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    sattım gitti
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşim bunlar renk olarak 2013 model die geçiyor yan taraftaki model yerinde yazan yıla bakarsan 2012 yi görüceksin ilk ilandada zaten 2013 dizayn demiş 2013model dememiş rengi itibariyle
    hakkaten öyleymiş. Yanlış alarm o zaman

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Kanuni 21 aralıkta yeni modelleri ve dizaynları sergileyecek. Sanırım orda belli olur herşey

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yani aynı kasadan devam..

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    büyük ihtimal aynı kasaya devammm :s
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    O kasa degismez

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Değişir değişir Mustafa abi getirir yeni modelleri ama büyük ihtimalle şuankiler gibi 9750 gibi fiyatlara vermezler, ufak bi zam olur 10.300liste fiyatı üzerinden.Benim tahminim 10.750olur liste fiyatı, 10250 civarında fiyatlarada ruhsat hariç bayiler nakite bırakır.
    2012ilk çeyreğinde en geç 2012 yazında gelir yeni kasalar.ama yeni kasalar gelmeden önce ''gelmeyecek'' derler.Anlayana...
    Tahminim tutarsa ileride bu yorumu alıntı yapıcam
    alicanblnr bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir çok rulmancı da bulabilirsin bu parçayı. antalya da bulamıyorsan istanbul'dan bakabiliriz.
    Rulmancıda buldugum saglıklı olurmu onun suphesındeyım. Sonucta tekrar kırılırsa sorun cıkartmasın tekrar motor actırmayalım. Bıde motor acmaya 200 lıra fıyat ıstedı motorcu motor actıran varsa aldıkları fıyatları yazabılırler mı ?

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Rulmancıda buldugum saglıklı olurmu onun suphesındeyım. Sonucta tekrar kırılırsa sorun cıkartmasın tekrar motor actırmayalım. Bıde motor acmaya 200 lıra fıyat ıstedı motorcu motor actıran varsa aldıkları fıyatları yazabılırler mı ?
    orjinal olsun dersen http://www.akbilya.com.tr/rulman.php?syf=7 burayı ara sor. aynı marka ve model rulmanı bu firmada bulabilirsin..GMB 6207
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal olsun dersen http://www.akbilya.com.tr/rulman.php?syf=7 burayı ara sor. aynı marka ve model rulmanı bu firmada bulabilirsin..GMB 6207
    kanuni servısınde tanesı 40 lıraymış 2 adet lazım ordan alıcam sanırsam. 1 tane egzantrik miliyle takım conta lazım lınk atabılecek varmı bende bakıyorum bıraz.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    kanuni servısınde tanesı 40 lıraymış 2 adet lazım ordan alıcam sanırsam. 1 tane egzantrik miliyle takım conta lazım lınk atabılecek varmı bende bakıyorum bıraz.
    gt 250 ler milli değil ki egzantirik zincirli ? senin milden kastın başka bişey mi acaba
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler