evet motoru düşürmenin azmiyle
koruma demirinin hyosung a nasıl takılacağını da buldum
http://www.rg-racing.com/RGProducts/...500&Height=340
motoru düşürmekten korkanların bayramı bugün
facebook.com/kaskafa
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
arkadaşlar yaz bitti sayılır son günler toplaşıp bir yerlere gidelim bir daha bulamayız böyle havaları pazar günü kopalım arkadaşlar
@mhyen grenaj topuzu dediğin mantar galiba yani şu resimdeki ben yanlışşlıkla koruma demiri yazdım
@huceyn bunlara takmak için yer yok o videoda takma yerinin nasıl açılacağını filan anlatıyo
bi de bişey dicem bunların grenajı söksek gt250 nin aynısı olur mu kafa kısmı hariç?
facebook.com/kaskafa
bu düşme topusu süper olmuş ya :D güzel bi video olmuş esasında
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Gt250 ile pek farkları yok zaten.Grenajları söksen işte hemen hemen aynı şeyi elde edersin.Fark olarak direksiyonları ve direksiyon açıları farklı(gt250 çok rahat), gt250r'de önde çift disk fren var, aynalar sinyaller farklı işte.Bir de gt250r'de azcık daha yatıyosun direksiyon açısından dolayı
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
o zaman alınca bir kaç aylık sökmekte yarar var...
facebook.com/kaskafa
İğrenç gözükür
Aynı comet gibi far olsa ve de kafa grenajı olmasa dediğin olur da bu şekilde cidden kötü durur.Sen bence grenaj topuzunu öğren iyice.Bir tane benim motora da taktıralım
Ayrıca çizik dediğin motorun nazarıdır.İllaki olacak
ben motoru alıyım da 1-2 ay sonra sana fotorafını atarım bi tane boya klmaz bi yerinde
o topuzu öğrendim çok basit birşey
sadece motorun grenajını filan sökmek onları bilmiyorum...
facebook.com/kaskafa
Topuz basit bir şey de takması değil işte
Bildiğin ustaya götürüp grenajları söktürüp taktıracaksın işte mesele o
eğer giderken kaza yaparsanız çok tehlikelidir normalde düştüğünüzde motorda sürüklenerek gelir ama bu topuzda düştüğünüzde motor topuzun üstüne gelicek ve takla atmaya başlıycak motor bu takla esnasında üstünüze bile gelebilir çok tehlikeli bu konu çok tartışılmıştı ve zararlı olduğuna varılmıştı tamam durduğu yerde korur ama giderken düşünmek bile istemiyorum hem motordada kötü durmuş
topuz niye takla açtırsın ki o da sürünmez mi?
bence lastik yanlamasına gelirse takla açar...
facebook.com/kaskafa
Şöyle Motorlarınızın fotoğraflarını koysanızda gözümüz gönlümüz açılsa yaw.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)