Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Aralık 2012, 07:16
al calibreyi bende max 12 ay sonra kafanı duvarlara vur diyorum CEM :D lan bide calibre çikti bi de mantikliymiş eskiden cbr250r derlerdi mantık evliliği :D bu moto şu moto :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
-
09 Aralık 2012, 11:37
2AF3R adlı üyeden alıntı
enjeksiyonlu modelde söylediği arıza. motor hareket halindeyken gücü kesiyormuş. ateşlemeyle ilgili çok sorunları oluyormuş. bir arkadaşı almış sürekli bu arızalardan yılmış. Böyle şeyler söyledi.
O satıcıya söyle sana kitlemek istediği motoru sana bi göstersin önce
Bunların tamamı aynı çakal ellerinde boktan bir motor vardır bir anlatır sanki motor değil tanrının arabası
Eğer elinde olmayan motoru istersen o motorda dünyanın en iğrenç motorudur alırsın bi tarafına girer şeklinde kötülemediği özelliği kalmaz
Bak test etmekte.serbestsin git baska bir satıcıya illa motorcu olması şart değil nesatıyorsa eline olmayan modeli iste aynı şekilde kötüleyacegine %100 eminim
o satıcıdan uzak dur bence başına is acar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
09 Aralık 2012, 15:32
İzmir İl Temsilcisi
bende araştırdım bu konuyu ama herkeste degil tabi bazı enjeksıyonlu hyo kullancılarında cdı bozuluyor ve ateşlemeyi kesiyor yeni beyin 350 tl .
forumda bazı arkadaşların başına gelmiş onlarlada konustuk ve bendede bu problem mevcut fakat ateşlemeyi kesmesınınde birçok farklı problemi var orası ayrı.
---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:29 ----------
calibreyi kullanın sonra birde hyosung kullanın benim gibi bir hyo kullanıcısı olmanıza ragmen ne demek istedigimi anlıcaksınız
-
09 Aralık 2012, 16:06
CEM. adlı üyeden alıntı
bende araştırdım bu konuyu ama herkeste degil tabi bazı enjeksıyonlu hyo kullancılarında cdı bozuluyor ve ateşlemeyi kesiyor yeni beyin 350 tl .
forumda bazı arkadaşların başına gelmiş onlarlada konustuk ve bendede bu problem mevcut fakat ateşlemeyi kesmesınınde birçok farklı problemi var orası ayrı.
---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:29 ----------
calibreyi kullanın sonra birde hyosung kullanın benim gibi bir hyo kullanıcısı olmanıza ragmen ne demek istedigimi anlıcaksınız
Ben fuarda üstüne oturdum sadece.Ferrariden inip şahine binmiş gibi hissettim kendimi.Bide alan neye dayanarak alcak, burda 2008 +50 bin km yapmış canavar gibi hyolar var ama, bakalım calibreler 3-4 yıl sonra ne halde olcak, kaç kere rektifiye görmüş olcak...
-
09 Aralık 2012, 16:19
Görkem_ adlı üyeden alıntı
Ben fuarda üstüne oturdum sadece.Ferrariden inip şahine binmiş gibi hissettim kendimi.Bide alan neye dayanarak alcak, burda 2008 +50 bin km yapmış canavar gibi hyolar var ama, bakalım calibreler 3-4 yıl sonra ne halde olcak, kaç kere rektifiye görmüş olcak...
görkem bence bu kadar sert konuşma hele bi kaç sene bi geçsin kullanan arkadaşlar bi b.kunu çıkarsın ondan sonra ne olacağı belli olur
bak mesela suzuki inzuma sayfasına bak 1500 mesaj olmuş ama halen motor türkiyeye gelmedi
geçen bi okuyayım dedim adamlar öve öve bitirememişler ulen daha canlısını görmediniz ki neyini övüyonuz
hyosung ilk çıktığında gayet güzel motordu 2007 de elektrik arızası vermeye başladı ve bu yüzden reklam oldu
bak sen hiç elektrik arızası veren bmw duydun mu? halen r1200 gs lerin elektrik arızasını çözemedi bmw hiç bir yerde duyuyormusun?
veya kawasakilerin neredeyse tamamı (sadece binlikler)15 ila 20 bin arası krank kırıyor veya kol çıkartıyor
hiç dikkat etmedin mi hiç bir motosiklet sürücüsü hondanın binliklerini almaz
calibre 250 genel itibariyle iyi bir motor ama zamanla nasıl bişey olacağını hep birlikte göreceğiz
-
09 Aralık 2012, 16:20
geçen arkadaşınkine bi tur bende bindim ferrariyle şahin kadar fark yok ama hyo daha lezzetli.arkadaşta benimkine bindi üste ne istiyon kanka değişelim hemen dedi..
-
09 Aralık 2012, 16:41
İzmir İl Temsilcisi
Görkem_ adlı üyeden alıntı
hyo 2nci elde honda cbr 600f gibi oldu temizini bul öpte başına koy. şimdi ben bilerek +larını söylemıyorum hyo topiginde calibreyi savunmak gibi olucak polemik yaratmak istemedıgımden. sen sadece üstüne binmişssin tecrübeni yazmıssın bende sürdüm ettım fren vites hızlanma herşeyi yokladım kendı tecrübemi yazdım. bence en büyük sorunu calibrenini 2nci el piyasası olucak satarken zor satılır diye düşünüyorum.
-
09 Aralık 2012, 17:19
Bana bulun Hyosung 2008-2009 enjeksiyonlu bende aranıza katılayım : )
-
09 Aralık 2012, 18:06
Brujeria adlı üyeden alıntı
görkem satıyo onun kini al bence
-
09 Aralık 2012, 18:11
Brujeria adlı üyeden alıntı
İlgilenirsen ben de satıyorum www.sahibinden.com/107058998
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
09 Aralık 2012, 18:29
Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı
Hocam izmirde olsa görüşürdük maşallah iyi km yapmışsın
-
09 Aralık 2012, 18:31
Yine görüşürüz internet üzerinden
-
09 Aralık 2012, 18:35
Benim oraya gelip bakmam lazım ordan buraya nakliye falan derken masraflar artacak
-
09 Aralık 2012, 18:50
İzmir İl Temsilcisi
bursa yakın yahu dönerken motorla dönmen bile uygun olabilir
-
09 Aralık 2012, 19:08
Kendi nakliyeni kendin yapacaksın :D
-
09 Aralık 2012, 19:24
otopsici adlı üyeden alıntı
görkem bence bu kadar sert konuşma hele bi kaç sene bi geçsin kullanan arkadaşlar bi b.kunu çıkarsın ondan sonra ne olacağı belli olur
bak mesela suzuki inzuma sayfasına bak 1500 mesaj olmuş ama halen motor türkiyeye gelmedi
geçen bi okuyayım dedim adamlar öve öve bitirememişler ulen daha canlısını görmediniz ki neyini övüyonuz
hyosung ilk çıktığında gayet güzel motordu 2007 de elektrik arızası vermeye başladı ve bu yüzden reklam oldu
bak sen hiç elektrik arızası veren bmw duydun mu? halen r1200 gs lerin elektrik arızasını çözemedi bmw hiç bir yerde duyuyormusun?
veya kawasakilerin neredeyse tamamı (sadece binlikler)15 ila 20 bin arası krank kırıyor veya kol çıkartıyor
hiç dikkat etmedin mi hiç bir motosiklet sürücüsü hondanın binliklerini almaz
calibre 250 genel itibariyle iyi bir motor ama zamanla nasıl bişey olacağını hep birlikte göreceğiz
önümüzdeki aylarda bende gt250r almayı düşünüyorum. Günlerdir nette araştırmadığım forum kalmadı. Yüzlerce video da cabası.
En son biraz önce altınelbiseliadam'ın 8. bölümdeki gt250r incelemesini izledim ve benim için açıkcası çok iç açıcı olmadı.
Hakkaten bu motor böyle mi yahu. Birde dikkatimi çekti genelde her motor incelemesinden sonra tavsiye ediyoruz der. Ama bunda demedi
-
09 Aralık 2012, 19:24
İzmir İl Temsilcisi
en kötü birlikte dönerseniz bursadan izmire ufuk görüşmüş oluruz bizde :D bi rakı masası yaparız kardeşim dertleşiriz benim evde :D biliyosun dertler çok )
-
09 Aralık 2012, 19:30
ysn_erl adlı üyeden alıntı
önümüzdeki aylarda bende gt250r almayı düşünüyorum. Günlerdir nette araştırmadığım forum kalmadı. Yüzlerce video da cabası.
En son biraz önce altınelbiseliadam'ın 8. bölümdeki gt250r incelemesini izledim ve benim için açıkcası çok iç açıcı olmadı.
Hakkaten bu motor böyle mi yahu. Birde dikkatimi çekti genelde her motor incelemesinden sonra tavsiye ediyoruz der. Ama bunda demedi
AltınElbiseliAdam'ın test ettiği motor seni yanıltmasın. Daha da fazla araştırma yaparsan GT250 R'ın öyle olmadığını anlayacaksın.
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
-
09 Aralık 2012, 19:35
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
AltınElbiseliAdam'ın test ettiği motor seni yanıltmasın. Daha da fazla araştırma yaparsan GT250 R'ın öyle olmadığını anlayacaksın.
Araştırmalarım sonucunda şunu gördüm.
Bu konuda 2 grup var;
İlk grup hyo'nun 5 kuruş etmeyeceğini idda ediyor
İkinci grup da bu sınıfta kral budur diyor.
Yahu göz var nizam var. İyi ve kötü kavramı bu kadar göreceli değil ki
İyi niye iyi kötü niye kötü diyor anlamadım
-
09 Aralık 2012, 19:41
ysn_erl adlı üyeden alıntı
Araştırmalarım sonucunda şunu gördüm.
Bu konuda 2 grup var;
İlk grup hyo'nun 5 kuruş etmeyeceğini idda ediyor
İkinci grup da bu sınıfta kral budur diyor.
Yahu göz var nizam var. İyi ve kötü kavramı bu kadar göreceli değil ki
İyi niye iyi kötü niye kötü diyor anlamadım
Bence bu durumda motora bi bin sür süremezsen artçılık yap motoru gör sonra karar ver
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler