Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Aralık 2012, 03:24
İzmir İl Temsilcisi
bu işlemi herkez her motorda bilir uygularda. normal sokakta gördügümüz scooter yada cup motorların egsozları hep bu şekilde acılıyor. ışık tutuyor egsozun ıcıne susturucuyu matkapla deliyor eger ses yetersiz geldıysse komple cıkarıyor . yakıt sarfiyatı artıcak fakat bunuda göze almak lazım
Reklamlar
-
08 Aralık 2012, 03:35
CEM. adlı üyeden alıntı
bu işlemi herkez her motorda bilir uygularda. normal sokakta gördügümüz scooter yada cup motorların egsozları hep bu şekilde acılıyor. ışık tutuyor egsozun ıcıne susturucuyu matkapla deliyor eger ses yetersiz geldıysse komple cıkarıyor . yakıt sarfiyatı artıcak fakat bunuda göze almak lazım
Performans egzos takıncada artıyor bildiğim kadarı ile yakıt
-
08 Aralık 2012, 03:50
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Performans egzos takıncada artıyor bildiğim kadarı ile yakıt
orjinal ekzoz'dan başka her ekzoz yakıtı arttırır. sadece perfornmas ekzoz için geçerli olan birşey değil.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
08 Aralık 2012, 03:54
Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı
orjinal ekzoz'dan başka her ekzoz yakıtı arttırır. sadece perfornmas ekzoz için geçerli olan birşey değil.
Doğrudur, ama anlamadığım egzozun üzerinde marka yazınca küfür yenmiyorda delinince mi küfür yeniyor ?
Yukarıda adamın deldiği egzos ile two brothers yada tiger egzos arasında pek fark göremedim. Yine aynı ses var "parpar" 2 silindir sesi.
-
08 Aralık 2012, 04:46
Doğrudur, ama anlamadığım egzozun üzerinde marka yazınca küfür yenmiyorda delinince mi küfür yeniyor ?
Yukarıda adamın deldiği egzos ile two brothers yada tiger egzos arasında pek fark göremedim. Yine aynı ses var "parpar" 2 silindir sesi.
ya boşversene kardeşim. isteyen deler isteyen ekzoz taktırır. küfür edenlerin altların da 4 silindir bir alet olsun onlara da küfür ederler emin ol. Ama alet orjinal 4 silindir olunca küfür etmezler kafası oluşuyor. Tartışmaya değmez herkes zevkine göre yapar salla
-
08 Aralık 2012, 04:49
Yanlış düşünüyosunuz.Canlı duymanızı tavsiye ederim.Kendi cbr ımda full boğazdan tiger vardı.Bi arkadaşımda da eski kasa cbr var egzosu delik.Arada çok fark var emin olabilirsin.Videolara aldanma.
-
08 Aralık 2012, 04:52
Hyosung'da da ben gördüm sen de emin olabilirsin Zippo's Pek farkı yok açıkcası. Sadece bi tane de değil 5 6 tane görmüşümdür
-
08 Aralık 2012, 05:04
Amaç sesi arttırmak ise egzozu deldirin geçin. Az da olsa performans farkı istiyorsanız egzoz alırsınız. CBR'da two bros kullandım bir süre en büyük fark hızlanmasındaydı, ciddi bir fark var hızlanmada. Ama üst hızdaki fark daha az. Yine de en sonunda gürültüden kendim rahatsız olduğum için orjinal egzozu geri taktım. Kulak tıkacı falan takmıyorsanız, egzoz sesi arttırma işlerinden vazgeçin, sonra duyma kaybı yaşarsınız .
-
08 Aralık 2012, 05:19
lan egsoz delimini önerenler savunanlar var birde akrapovic takınca küfür yemiyozda delince mi yiyoz diyolar :D sahilde geçen schooter dan cıkan sesler yüzünden yanımdaki arkadaşımla konusamıyorum arkasındanda sövdüğüm cabası +2 silindirli 250cc aletten nasıl bi ses istiyorsunuz anlamıyorum görüntüyle tatmin olun arkadaş :D ne alır ne takarsan tak ordan güzel bi ses cıkmaz gürültü artar tabi açık egsozlarda gürültü değil lanet ötesi bişey cıkıyor 4silindirir de çıkan ses farklı hoş bi tınısı var orjinal egsozla bile :D motorumu satınca cbr500r alcam karar verdim ona bi tiger alırım EKREM :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
08 Aralık 2012, 05:53
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
lan egsoz delimini önerenler savunanlar var birde akrapovic takınca küfür yemiyozda delince mi yiyoz diyolar :D sahilde geçen schooter dan cıkan sesler yüzünden yanımdaki arkadaşımla konusamıyorum arkasındanda sövdüğüm cabası +2 silindirli 250cc aletten nasıl bi ses istiyorsunuz anlamıyorum görüntüyle tatmin olun arkadaş :D ne alır ne takarsan tak ordan güzel bi ses cıkmaz gürültü artar tabi açık egsozlarda gürültü değil lanet ötesi bişey cıkıyor 4silindirir de çıkan ses farklı hoş bi tınısı var orjinal egsozla bile :D motorumu satınca cbr500r alcam karar verdim ona bi tiger alırım EKREM :D
Valla alper tiger ın reklamını yapıyorum sanabilirler ama ben benim cbr a 450 tl ye almıştım ki full boğazdan bide.450 tl ye sadece akrep,two bro nun tüpünü alamıyosun Cbr da çok egzost dinledim araştırdım.En güzel sesi tiger veriyodu.Aldım kullandım memnun kaldım.Dizaynıda çok güzel.Türk malı,sahip çıkmamız lazım.Adamlar yapmış bence.
Gerek görüntü gerek ses olsun.
Cbr 500rr mı ? Gelcek mi ki o ya.Ben sevemedim alper,garip bi görüntüsü var.Valla hyo daha güzel ondan
Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı
Hyosung'da da ben gördüm sen de emin olabilirsin Zippo's
Pek farkı yok açıkcası. Sadece bi tane de değil 5 6 tane görmüşümdür
Senin gördüklerin eski tiger tüplerdir hocam.Onlar gerçekten kötü
-
08 Aralık 2012, 06:32
Zippo's adlı üyeden alıntı
Valla alper tiger ın reklamını yapıyorum sanabilirler ama ben benim cbr a 450 tl ye almıştım ki full boğazdan bide.450 tl ye sadece akrep,two bro nun tüpünü alamıyosun
Cbr da çok egzost dinledim araştırdım.En güzel sesi tiger veriyodu.Aldım kullandım memnun kaldım.Dizaynıda çok güzel.Türk malı,sahip çıkmamız lazım.Adamlar yapmış bence.
http://image5.sahibinden.com/photos/...5909285szs.jpg
Gerek görüntü gerek ses olsun.
Cbr 500rr mı ? Gelcek mi ki o ya.Ben sevemedim alper,garip bi görüntüsü var.Valla hyo daha güzel ondan
Senin gördüklerin eski tiger tüplerdir hocam.Onlar gerçekten kötü
bak şu videoya neyi kötü söle bana bi egsozu bide arka stop hyodan kötü ama ön kafa gösterge güzel :D
BENDE BUNA BOĞAZDAN VERIRIM 450-500TL ALIRIM OMURLUK GIBI BISEY OLCAK :D
https://www.youtube.com/watch?v=k7iFIMRRkL4
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
08 Aralık 2012, 11:42
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Two Brothers bu motorlarda nasıl ses veriyor? Kullanan var mı ?
Daha mantıklı cevap verecek arkadaşlar için tekrar aynı soruyu sorma ihtiyacı duydum tabi biraz düzelterek.
"Two Brothers bu motorlarda nasıl ses veriyor? Yalnızca bu marka ve alternatif markalı egzostları kullanan arkadaşların yorumları bekliyorum"
-
08 Aralık 2012, 14:05
İzmir İl Temsilcisi
uzun yolda orjinal egsozun yerını hıc bırsey alamaz bizi bile rahatsız edicek çıkan ses zevk meselesi gerçi. çıkan sesin trafiktede payı var arabalar tarafından saygı duyulup yol verilmesi gibi.
-
08 Aralık 2012, 15:34
Hyoda fiyat performans açısından en ideal egzos Tiger bence, trafikte farkediliyorsunuz ve küfür yemiyorsunuz..
He ses dediğin böyle olur o başka mevzu...
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
08 Aralık 2012, 17:27
4 silindir herzaman sıkıntıdır .. saçma ses gerçekten
-
08 Aralık 2012, 17:31
yılmaz7 adlı üyeden alıntı
4 silindir herzaman sıkıntıdır .. saçma ses gerçekten
NE İÇTİN SEN ? :::::::::::
-
08 Aralık 2012, 19:06
-
08 Aralık 2012, 20:29
[IMG][/IMG]
babası bu bin tl verebilirim diyenlere..
-
08 Aralık 2012, 20:56
çelikatlı Bi video görelim.. dinleyelimde, fikir edinelim
-
08 Aralık 2012, 21:13
20liraya canlı dinletiyorum parasını çıkartmam lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler