Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Aralık 2012, 01:59
Tamam dostlar tavsiyelerinizi dikkate alıcam ;) nasip bakalım hayırlısı olsun şimdi iş yerinden nasıl izin koparırım onu düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
büyük ihtimal debriyaj baskı balata perişan olmuştur buda farklı ve bu motora uyan bir çakma takmıştır
2007 modellerde gaz kesici yok büyük ihtimal bujileri yanmıştır uzak dur
Yok dostum yanlış anladın galiba kavrama norml di benim sorunum vites kolunu çok yukarı kaldıyordum vites yükseltmek için yani ayağımın burun kaldırma hareketi yetmiyor ayaklıkdan ayağımı keserek vites büyütmek icap ediyodu
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Reklamlar
-
03 Aralık 2012, 02:20
Sonunda aradığım parçayı buldum ya, oh be. 82 dolar ama fazlasıyla değecek.
-
03 Aralık 2012, 02:43
Mono kapağı kastediyorsun galiba zevk işi aga Allah gönlüne göre versin
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
03 Aralık 2012, 13:27
BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı
Mono kapağı kastediyorsun galiba
zevk işi aga Allah gönlüne göre versin
Aynen mono kapak.
-
03 Aralık 2012, 13:29
1219. sayfada attığım mesajı aynen kopyalıyorum
İnternette dolaşan kafa tasarımı değişik Hyosung GT250R-GT650R modellerinin 2013 yılında Türkiye' de satılıp satılmayacağını Kuralkan Kanuni' ye mail yolu ile sordum. İşte cevabı:
Merhaba,
2013’ de gelecek olan GT250R ve GT650R modellerinin kafa tasarımında değişiklik olacak mı yoksa yine aynı tasarım mı devam edecek ?
İnternette bulduğum bazı resimler ekte
Sayın Yetkili,
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.
Ekte resimlerini gönderdiğiniz gibi bir değişiklik bulunmayacaktır. Sadece renk değişikliği düşünülmektedir. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 57
Web:
www.stkanuni.com.tr
From: Halil Can İŞVARLAR [mailto:halil@isvarlar.com]
Sent: Sunday, November 11, 2012 3:09 PM
To:
kanuni@kanuni.com.tr
Subject: 2013 GT250R hakkında
-
03 Aralık 2012, 15:33
Dostlar motosiklet alicagim ama size bir kaç motosiklet göstermek istiyorum bu motosikletlerden geçmisini bildikleriniz varmi ? veya fikir verebilirmisiniz Ankaradayim 2011 yeni kasa 6.500 önce modeller temizine göre 5000 - 5500 aralığında kendimi zorlayarak hyosung alabilirim aşağıda ilgilendigim bir kac ilan var yorumlarınızı esigermeyen önem mahiyetine göre sıraladim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05033341/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6068864/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0528580/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04194933/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2207818/detay/
-
03 Aralık 2012, 16:03
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Fiyatları motor sahipleri belirler, benim yapabileceim bir şey yok
aynen motor piyasası tamamen serbest bir piyasa olup döviz gibi sabit alış satış fiyatı yoktur.motorun parasınmı sahibi belirler adam 2006 modele 7000 tl istiyor adama bakıyorum 2011 7500 istiyor pazarlık var diyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4194933/detay/
+ larını yada eksilerini tartışmıyorum ama 2006-2007 ye o kadar para vereceğime boyalı olsun yenı kasa yeni motor olsun...benim motoru belki hatırlarsınız 2008 grı sıyah renklı manet renklı jant michlen ön arka lastik vs vs.benim için sezon bitti (ben sadece yaz ayında binebiliyorum malum bölge iklim şartları ) cok ama cok uyguna sattım sahibindende ilan bile açmama fırsat kalmadı benım sattıgım fiyata sahibindende 2005-2006 model ilan yok.Herkese saygım vardır isteyen istediği fiyatı verir ama fiyatı ucuz diyede bilmeden bu işe yaramaz çöp hoşaf gibi laflarda bana göre hoş değil.ama bildiğiniz tanıdığınız motorsa gerçek yorumlarınız yazın paylaşınki insanlar bunlardan faydalansın.
-
03 Aralık 2012, 16:29
KukLa13 adlı üyeden alıntı
kardeş kırmızı yazılar benim görüşlerim yinede sen bilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
aynen motor piyasası tamamen serbest bir piyasa olup döviz gibi sabit alış satış fiyatı yoktur.motorun parasınmı sahibi belirler adam 2006 modele 7000 tl istiyor adama bakıyorum 2011 7500 istiyor pazarlık var diyor
+ larını yada eksilerini tartışmıyorum ama 2006-2007 ye o kadar para vereceğime boyalı olsun yenı kasa yeni motor olsun...benim motoru belki hatırlarsınız 2008 grı sıyah renklı manet renklı jant michlen ön arka lastik vs vs.benim için sezon bitti (ben sadece yaz ayında binebiliyorum malum bölge iklim şartları ) cok ama cok uyguna sattım sahibindende ilan bile açmama fırsat kalmadı benım sattıgım fiyata sahibindende 2005-2006 model ilan yok.Herkese saygım vardır isteyen istediği fiyatı verir ama fiyatı ucuz diyede bilmeden bu işe yaramaz çöp hoşaf gibi laflarda bana göre hoş değil.ama bildiğiniz tanıdığınız motorsa gerçek yorumlarınız yazın paylaşınki insanlar bunlardan faydalansın.
birde şöyle birşey var ilk aldın motoru 1 km bile sürsen fiyat %25 düşer ondan sonra her sene %5 düşer yani 2011 model motor 7125 tl eder tabi bu yurtdışında böyle uygulanıyor bizdeki hıyarlar gibi 10 tl lik sticker yapıştırıp çok iyi modifiye yaptım deyip 1000 lira fazla istemiyorlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
03 Aralık 2012, 16:45
Hocam çok teşekkür ederim bu hyosung almak gerçekten o kadar zormuşku para var huzur yok. Çok temizleri uçuk fiyatlara satıyorlar yaklaşamiyorum. Ariyorum herkesi bakalim herkes motorum süper diyor
kardeş kırmızı yazılar benim görüşlerim yinede sen bilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
birde şöyle birşey var ilk aldın motoru 1 km bile sürsen fiyat %25 düşer ondan sonra her sene %5 düşer yani 2011 model motor 7125 tl eder tabi bu yurtdışında böyle uygulanıyor bizdeki hıyarlar gibi 10 tl lik sticker yapıştırıp çok iyi modifiye yaptım deyip 1000 lira fazla istemiyorlar
-
03 Aralık 2012, 17:12
Hocam çok teşekkür ederim bu hyosung almak gerçekten o kadar zormuşku para var huzur yok. Çok temizleri uçuk fiyatlara satıyorlar yaklaşamiyorum. Ariyorum herkesi bakalim herkes motorum süper diyor
bu işler böyle kimse yoğurdum eşki demez sorunsuz motor yoktur sorunlu satıcı vardır
halbuki adam sorunlarını söylese ve ona göre fiyat biçse hiç düşünmeden alınır çünkü yapılamayacak arıza yoktur ve sen o arızayı bilir ona göre davranırsın
-
03 Aralık 2012, 17:24
Dostlar yorumlarınızı esirgemeyin
-
03 Aralık 2012, 18:17
Dostlar yorumlarınızı esirgemeyin
sen paradan haber ver ona göre bakayım
-
03 Aralık 2012, 18:19
3 sorum var arkadaşım aklıma takılan
1 abi sen o takozları DIY olarak mı yaptın ve nekadara mal oldu
2 zincir değiştir demiştin ya hangi marka ve model zincir almalıyım
3 lastik ebatları aynı mı?
Orjinal ebatlarda kullanmak isterseniz Pirelli Diablo Rosso II modeli bulunmakta. takımının fiyatı 640 tl ve "H" sınıf lastikler.
Pirelli international site Diablo Rosso II
-
03 Aralık 2012, 18:26
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
Ama şuda var o 2006 -7 modellere 7 bin yazanlar kesinlikle o fiyattan satamıyorlar. İsterse 0 km olsun yine o kadar vermez kimse. Çoğusu sazan bekliyor o fiyata. Zaten ilanda kalanların çoğuda o tip kişiler tarafından verilmiş. Sezouna göre uygun verilen tüm motorlar satılıyor uzun suredir takip ediyorum piyasayı. Otomobil piyasasıda böyle, arabayı alan direk ilanını koyuyor. Masrafı yok ne olsa ilan koymanın, elbet bir alıcısı çıkar mantığı ile. Bu yüzden de piyasa şişiyor. Ben kesinlikle 6 bin tl nin üstündeki 2008 model ve altı ilanlara bakmıyorum bile.
-
03 Aralık 2012, 19:07
arkadaşlar dün gece başımıza bir sel felaketi geldi apartmanda duran motorum kısmen sular altında kaldı. alternatör kapağını geçti sular ne yapmam gerekiyor acaba motor bloğuna su kaçma ihtimali var mı ?yardımlarınızı bekliyorum..
-
03 Aralık 2012, 20:05
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün gece başımıza bir sel felaketi geldi apartmanda duran motorum kısmen sular altında kaldı. alternatör kapağını geçti sular ne yapmam gerekiyor acaba motor bloğuna su kaçma ihtimali var mı ?yardımlarınızı bekliyorum..
hiç bişey olmaz korkma
-
03 Aralık 2012, 20:26
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
Dostum geçmiş olsun bildiğim kadarıylada içerden cıkmayan yağ dışardan içeriye su sızdırmaz ama alternatör kapagında conta bulunmuz büyük ihtimal oraya kaçmış olabilir sök bak yaşlık varsa kurutma makinasıyla kurut ve korozyona karsı ince yağla yağlıyabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
arkadaşlar benim soruma bir cvp bulamadım , 2012lerde delphi beyinmi kullanılıyor ? Saygılar
-
03 Aralık 2012, 20:35
Dostum geçmiş olsun bildiğim kadarıylada içerden cıkmayan yağ dışardan içeriye su sızdırmaz ama alternatör kapagında conta bulunmuz büyük ihtimal oraya kaçmış olabilir sök bak yaşlık varsa kurutma makinasıyla kurut ve korozyona karsı ince yağla yağlıyabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
arkadaşlar benim soruma bir cvp bulamadım , 2012lerde delphi beyinmi kullanılıyor ? Saygılar
2011 lerin bir kısmı 2012 lerin hepsinde delphi beyin var
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
03 Aralık 2012, 23:58
eyvallah sağol alternatör kapağının orda conta var galiba ama yine de tedirgin oldum
-
04 Aralık 2012, 00:46
sen paradan haber ver ona göre bakayım
2011-2012 6500 e kadar alti modeller 5 5.500 vermeyi düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler