başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Burada çok şey paylaştık.Herkesin tekeri düz bassın beyler.Bugün bi R6 alarak aranızdan ayrıldım.
Motorun güvende hissettirğinden fazla basmayın aman shinkolardan kurtulmaya bakın arkadaşlar.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
senin de tekerin düz bassın Ali, hayırlı olsun yeni motorun; Allah kaza bela sıkıntı vermesin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
bu arada reklamlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2317059/detay/
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
renk istedim boluda vardı kırmızısı ama yakın olsun benim olsun dedim :D Hem grinin ağır bi havası var ama ne yalan söyleyim motorda hep renkli severim..
eyw saolasın darısı başına ama çok uyguna veriyosun,malesef kışın biraz durgun piyasa bende bedavaya verdim :( ..
eyw saolasın
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hayırlı olsun önden bakınca ne zaman uçacağız havası var
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
r6 hayırlı olsun kazasız belasız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
xenon hakkındada şöyle bilgi vereyim taktığım xenon mtec marka h3 6000k 12v 35w. bana maliyeti 200tl montaj dahil. aslında montajı kolay esas zor olan kafa grenajı sökmek.xenonun montajında pek bi zorluk yok herşey soketli fişli. sök onu tak bunu gibi. tabi bu soketlerle fişlerle daha önce karşılaşmamış biri için zor olabilir bir bilene montajlatmada fayda var.. mtec xenonda en iyilerinden olduğu için onu seçtim 50lirayada kitler var fakat elektronik bir malzeme şansa bırakılmaz. tek satanı bulamadığımdan çift olarak aldım diğer teki yedekde duruyor. gerçi yedeğede gerek yok kit gerçekten kaliteli. güzel ayarlandığında çok süper bi teknoloji. %100 tavsiye ederim
hyosung a zenon takmayın bence elektirk sistemine aküye zarar kaliteli bi ampul her derde deva gerçi içindeki orjinal ampullerde phılıps
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
orj ampül 55w destekleyen statörlü motosikletler hyo dahil. çok rahat problemsiz 35w tüketen xenon kullanabilir. uzun kısa takmanız için biraz uğraşmak gerek. ben uğraşmadım bixenon (motorlu) olması falan lazımki selektör yeteneğini kaybetmesin.uzun hikaye yani.sadece kısa yeterli. marka olarak mtec en iyiler arasında tavsiye ederim. 12v 35w h3 model olmalı alacağın kit. kelvin seçimi size kalmış kişisel bi seçim. ben 6000k kullandım tam beyaz. 8000k daha mavimsi. yani 6000k tam beyaz aşası sararıyo yukarısı mavimsileşiyo daha yukarısı 12000k gibi pembe oluyo yeşili bile var
sözde motosiklet için olan zenonlardan aldım ve aldığım yere de 6 ay da 6 kere gittim herhalde..baktım olmuyor normal ampul taktım oh beee en azından geceleri kendimi belli ettirebiliyorum dedim.yetmiyorsa power led yapın çamurluklarınıza güzel duruyor..hatta ben abarttım sis farı takıyorum yakında..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
motosiklet için özel üretim falan bunlar tamamen hikayedir. mevcut kitler çifttir bunları iki ayrı kutuya ikiye bölüp katakulli yapıyorlar.150tl lik kiti iki ayrı kutuda tanesini 100tlden veriyolar dahada kar ediyorlar. en mantıklısı iki kişi ortak kaliteli bi kit almak. hem daha ucuza hemde kaliteli kit almış olursunuz.
Osram night breaker deneyen oldumu far ampülü olarak ?
bugün zincir dişli bakımı yaptım birazda foto çektim[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]bunlarda xenonun sabit yanan parkların yerine takılmış led gündüz farlarının ve uzun fara taktığım osram night breakerın resimleri.[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 87 kullanıcı var. (0 üye ve 87 misafir)