Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Dediğin olmuyor ki adam ss seviyor sen ona enduro aldırırsan içinde hep bir ss dolaşır hep.Sadece zor olduğunu bilsin yeter.Herkes istediği zorluğu kendi seçebilir
    facebook.com/kaskafa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ben kendi deneyimimi anlatıyorum zaten arkadaşa.Ben de onun gibi scooterdan ss'e geçtim ama aklımda alırken öyle uzun yol yaparım düşüncesi yoktu.Bugün neredeyse 125-150 km yol yapmışım yanılmıyorsam.O bile bayağı yordu.Hani uzun yol için bunları düşünmesini istedim.Sonradan pişman olmasını tabi istemem...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    deneyimli olan sizsiniz, sizde bilirsiniz ülkemize küçük cc motorlar girmiyor, girenlerde ss tipi motorlar 125 ve 250 cc bulmak mümkün fiyatlarıda pahalı değil enduru tipi motor çok iyi olur ama hep 600cc veya üzeri ben yeni başlayacak biriyim 600 cc hakkını veremem hakim olamam fiyat olarakta beni baya aşıyor. ben
    saten inceleme aşamasındayım yeni modelleri bekliyorum

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı tubejh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar uzun yola çok çıkan biriyim, bu nedenle çanta şart tamam sırt çantası filan biraz olur ama ne konur içine ufakta olsa yançantalar koymak zorunda kalacam diyer motorlarada baktım ama çok pahalılar hemde cc olarak çok büyükler, yolda saten gördüm arkaya çanta koyanları o kadarda düşünüldü gibi kötü değil. gt 250 var bu motorun çıplak olanı onada bakıyorum.
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tubejh bu motorla hep uzun yol yapmayı düşünüyorsan zaten biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.Racing türü olduğundan belli bir süre sonra kollar, bacaklar, sırt hissetmiyorsun neredeyse.Ayrıca topcase ile cidden çok kötü olur.Hani insanlar ne der demicem -büyük alay konusu olursun onu geçtim de- dengeye de etkisi çok kötü olur bence
    zaten arkadaş mesajının en sonunda gt250 çıplak olanı diye naked modelini belirtmiş neden bu kadar üstüne gittinizki gt250'de r modeline göre daha dik duruyorsun

Alıntı yuxexeselim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arakdaşlar ben yenı motorcu sayılırım yanı bu tarz bı motor alıcam scooter kullana kullna bıktık gusel kaslı bı motor almayı dusunuyorum ama fıyat performans ve gosterıs acısından bu motordan baska bı secenek cıkmıo karsıma ya bıde kawasakı nınja var sızın aklınızda bı model var mı bu gercı baya hosuma gıttı yaw..ama tuzlu gıbı sankı
    fiyatı tuzlu değil 250 cc'lik racing bir makina alıyorsun diğer cc'lerde markalara bi bak derim şu ana kadar baktığın modellerde fiyatlar neler sende gör..

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yooo ; Ben cbr 125 ile bile yol yapabiliyorum! bence biraz bel ve boyun ağrıttığı doğru ama insan alısyor... cok yorucu olmamaya baslıyor ! Benim tarzım S.S. diyorsan her yola gidersin
    Cbr125 ile hyosung gt250r aynı değil sanırım değil mi?
    Eğerki içinde ss ruhu varsa illa da öyle olacak diyorsan zaten yol dayanmaz bu ayrı mesele.R1 ile dünyayı 7 kere dolaşan ve hala da dönen adamdan da bahsetmiyorum.Ama teorik olarak racing bir makine ile uzun yol yapılmaz.Bir enduro ya da naked alıp uzana uzana gitmek varken neden o kadar ağrı sızı içinde gidesin ki?
    bu motoru daha yeni kullanmaya başladın racing motorda kullanacağın kasların scooter'daki çalışan kaslarına göre farklı doğal olarak kasların gelişene kadar daha çok yoruluyorsun ve ağrı yapıyor vücudun bi süre sonra 100 150 km fazla bişe olmayacak senin içinde

arkadaşım kısaca gt 250 modelini beğendiysen alabilirsin r modeline göre daha temiz kullanılan bir motor kuyruk kısmına top kase yapanlar war ama çokta hoş olduğunu söyleyemem endurolardaki gibi aliminyum çantalar nasıl durur bilmem ama o tarz bişeler düşünüyorsan güzel durabilir bi ihtimal... çantayıda dert etme arkana as depo üstü çanta al sırtında taş ıistersen hepsinden al kullan bu sana bağlı bir durum sadece...

alıcaksanda şimdiden hayırlı olsun ama motorunu mutlaka yetkili servise götürüp baktırt alıncada limitleri zorlamaya kalkma zorlamada sorun yaratan bir motor yüksek devirlerde gt 250'lik modelleri...
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Alıntı yavrumalikem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yavru değil yavrum hiç dil bilgin yok arkadaş hece bölünemez bütünüyle okunur yavrum diyelim şuna
    senden cok yok bu dunyada kendını koru amaaan.. yavru.... dılbılgısymıs.... ne alakası var bea krdsm ben bıldıgım bırseyı paylastım sen saol yada haa dıyecegıne.... yavru deeel yavrum olceak........ ;D komedı senı........ az kaldı dedım ya senden

(ayrıca alınacak bı durum , ozel bı sebebın varsa ozelden dersın krds saplantılıyım nıkımle aynen yazılmasını yada şu heceye kadar yazılmasını arz ederım dersın edıt(duzeltme ) yaparım
    oldumu 'yavrum'
    [B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    oldu be kardeş
    [B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]

İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı BERGX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senden cok yok bu dunyada kendını koru amaaan.. yavru.... dılbılgısymıs.... ne alakası var bea krdsm ben bıldıgım bırseyı paylastım sen saol yada haa dıyecegıne.... yavru deeel yavrum olceak........ ;D komedı senı........ az kaldı dedım ya senden

(ayrıca alınacak bı durum , ozel bı sebebın varsa ozelden dersın krds saplantılıyım nıkımle aynen yazılmasını yada şu heceye kadar yazılmasını arz ederım dersın edıt(duzeltme ) yaparım
    oldumu 'yavrum'
    çok güzel hareketler bunlar
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    ben motorsiklet istiyorum artık iyicene bole işin ... :D

blackberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı Şeytan...
    hyosung a çanta takmak istiyorsanız bence yumuşak yan çantalar var .hoş duruyor...
    Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....

Motosikleti
    Alıntı blackberry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosung a çanta takmak istiyorsanız bence yumuşak yan çantalar var .hoş duruyor...
    gt 250 r'da fileyle koltuk arasına çanta sıkıştırılabilir ama yan çanta gitmez gt 250 naked olan modelinde durum farklı tabikide hiç görmedim ama öyle motorda merak ediyorum acaba nasıl olabilir diye

full gezi full için çantayla donanırsan 4 5 adet kadar motorun yanı üstünde ve depo üstü güzel görünebilir ama sadece yan çantalar hoş olmayacaktır...

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    oh oh ne gusel forum cosmus gıtmıs ....bende bılgısayarı bı yaptırıyım hemen aranıza gelıcem....bu arada oncekı sayfalarda aprilia rs 125 ın cok torklu bı makına oldgu solenmıs herhaldec bg lı oldgu solenecekmısanlıs olmus....rs 125 kesınlıkle bı cadde motoru deıldır eger caddede kullanıcaksanız hıc almayın devamlı yuksek devr ısteyen bı makınadır caddedeo devırı yakalamk mumkundeıldr ayrıca 2 zamanlı oldugundan motorun omru c kısadır...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Yan çanta bence çok kötü durur.Bu chopper tarzı bir motor değil.Onun haricinde büyükçe bir sırt çantan bile olsa yukarıda da dediğim gibi file ile artçı koltuğuna bağlayabilirsin.
    Örneğin...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Mehmet, "GPR125 Hyosung'u kalkışta ayıklıyor" diyip ortalığı karıştırayım mı?

Şaka arkadaşlar, kimse alınmasın lütfen. Çok güzel, oturaklı bir motor bu. Yüksek hacimli olması yüksek hızlarda büyük avantaj. Güle güle kullanın motorlarınızı, kazasız belasız.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Orhan abi sen beni kalkışta ayıklamış olabilirsin.Ben zaten acemiyim korka korka sürüyordum
    Bu arada sen de arkadaşlara 125-130'dan sonra hyo bizi toza dumana boğup gidiyor dersen sanırım yanlış olmaz
    Her iki motor da çok iyi cidden abi ne yalan söyleyeyim.Hyosung'u sizlerle o kadar süre kullanıp biraz zaman geçtikçe dikkat ettiyseniz virajlarda yatmaya, hızımı artırmaya, yüksek devirlerde kullanmaya başladım ve büyük keyif aldım.
    Hoş bir girdiğim yerden geri çıkamıyorum moralimi bozuyor ama bu sorunu da inşallah aşacağım

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Orhan abi sen beni kalkışta ayıklamış olabilirsin.Ben zaten acemiyim korka korka sürüyordum
    Bu arada sen de arkadaşlara 125-130'dan sonra hyo bizi toza dumana boğup gidiyor dersen sanırım yanlış olmaz
    Her iki motor da çok iyi cidden abi ne yalan söyleyeyim.Hyosung'u sizlerle o kadar süre kullanıp biraz zaman geçtikçe dikkat ettiyseniz virajlarda yatmaya, hızımı artırmaya, yüksek devirlerde kullanmaya başladım ve büyük keyif aldım.
    Hoş bir girdiğim yerden geri çıkamıyorum moralimi bozuyor ama bu sorunu da inşallah aşacağım
    Yavaş yavaş alışacaksın Mehmet. Ama sakın "İkarus Sendromu"na kapılma.
    Herşey zamanla. Yine bekleriz buluşmalara.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Her zaman abi
    Şimdiye kadarki en keyif aldığım grup ve geziydi diyebilirim

Motosikleti
    Her zaman abi
    Şimdiye kadarki en keyif aldığım grup ve geziydi diyebilirim
    kıskanmadım değil diyebilirim

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    arkadaşlar yaklaşık bi aydır sürekli kullandığım ve arkadaşımn olan hyo bugün iftardan sonra krank kırdıallahtan bende patlamadı.iftardan sonra arkadşlarla bi yerde oturmaya gittik.bu arkadşta yanımıza geldi.bizde araba vardı.tam köşeyi döndü bire çekti motoru ve orda kaldı.yanına gittik.belki başka bi sorun var ama yüksek ihtimal krank pertyarın servise gitcek bakalım.telefonda da dalga geçiodu kafeslemi çıktın lan die.krankı eline aldı.hayırlısı artık
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yaklaşık bi aydır sürekli kullandığım ve arkadaşımn olan hyo bugün iftardan sonra krank kırdıallahtan bende patlamadı.iftardan sonra arkadşlarla bi yerde oturmaya gittik.bu arkadşta yanımıza geldi.bizde araba vardı.tam köşeyi döndü bire çekti motoru ve orda kaldı.yanına gittik.belki başka bi sorun var ama yüksek ihtimal krank pertyarın servise gitcek bakalım.telefonda da dalga geçiodu kafeslemi çıktın lan die.krankı eline aldı.hayırlısı artık
    iyi en azından yolda giderken bi sorun yapmadı lastikler kilitlenip büyük bi kaza geçirebilirdi....
    hayırlısı olmuş bencede böylesi... motoru zorlayarakmı kullanıyordu arkadaşın?

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi en azından yolda giderken bi sorun yapmadı lastikler kilitlenip büyük bi kaza geçirebilirdi....
    hayırlısı olmuş bencede böylesi... motoru zorlayarakmı kullanıyordu arkadaşın?
    aslında peq zorladığı söylenemez.zaten o tatildeydi uzun bi süre kaldı bende.çok yumuşak kullanıyodum bende.gözüm hep göstergede oluyodu.ben 167 görmüştüm.arkadaşım o hızı bile görmedi.evden çıkmış.motoruda ısıttım dedi.1 viteste 10bin devir görmüş sadece yanımıza gelirken.yarın daha net anlıcaz.bakalım nemiş sorun.ama krank büyük ihtimalle.ses geldi dedi.
    Orgazma Dudak Büktürür

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler