Şu resim o kadar güzel olmuş ki bir tane cb alasım geldi.Birde motosiklet ustası diye tabir ettiğim kanuni servisine gt250r'yi sordum adam 13 bin kmde motor ölüyor dedi ve bunu söyleyen kanuni servisi imiş adam resmen kawasaki ninja al diye dövecekti beni
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Söz vermiyorum ama bir gelip cay icip kacabilirim. Arka tarafta hemen güzel bir Cafe var motora binmeye bile gerek kalmaz misafirim olcak belki +1 olarak gelip kacarım. +1 olan arkadaş gt250 almak istiyor hem sizinle tanıştırır hemde fikir sahibi yaparız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:14 ----------
Benim motorum 16.500 de saat gibi calışıyor :D direk yalanlarım 13 bin neymiş küsürat verimde inandırıcı olsun mu demiş Forumda Chronix in motoru 65.000 km de Amerikada bir dayı 100.000 km de ve daha motor acılmamış. Kawasaki kadar sağlam değil belki ama bu kadarda degil...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
nedenini söyliyim mi?
büyük ihtimal adamın elinde ölü veya artık kurtulmaya çalıştığı bi ninja motor vardır
bu çakallığı hemen hemen bütün motor tamircisi yapar (arabalarda da aynısı var)
gider 2-3 binliraya hurda bişey alır 1000-1500 e motorun elini yüzünü düzeltir
sonra salağın birine 8-9 bine kitler
bu olaya birebir en az 20 kere şahit oldum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
yok yok rodajı yapıyosun sonra atıyosun çöpe tek kullanımlık mangal gibi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Ben akşam en geç 19:30 da ordayım,gelebilirsen bekliyorum.Ama başka kimler gelecek orası muamma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:24 ----------
[QUOTE=zenon;2859286]Söz vermiyorum ama bir gelip cay icip kacabilirim. Arka tarafta hemen güzel bir Cafe var motora binmeye bile gerek kalmaz misafirim olcak belki +1 olarak gelip kacarım. +1 olan arkadaş gt250 almak istiyor hem sizinle tanıştırır hemde fikir sahibi yaparız.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:14 ----------
Gel gel çay niyetine gel biz onu nargileye çeviririz Arakadaşın da gelebilirse elimizden ne geliyorsa yardımcı oluruz.
Bir gün mutlaka ...
Chronix te gelebilir motorsuz direk metrobusle gelcektir o UNdocab tan ses cıkmadı ama çok yoğun bir durum olmazsa gelir gibi geliyor. Ben 6:30 da eve gecerim ustumu değişir benzin alir gelirim herhalde büfede mi buluşcaz?
Biz bu buluşmayı ömürde Ömür plazanın önünde yapalım ordan gideriz direk oraya gelcekler araba ile gelen olur metrobusle gelen olur zor bulur. biz buluşma yerini ömür plaza önü yapalım.
Bu iyi oldu :D ÖMÜR PLAZA önü Saat 19:30 Gözdeb kacmasın :D gt li görünce yanaşın :D
ARKADASLAR MERHABA BENDEDE 250 GTR ENJEKSIYONLU 2008 BIR ZILLI VAR.1 SENEDIR EVIMIN ONUNDE YATIYOR SADECE HAFTA SONLARI CALISTIRIYORUM KOMPLE BODY KIT VE BOYA UYGULAMASI YAPTIRDIM RENK DUCATI KIRMIZISI STICKER VE KABARTMA DUCATI YAZISI VB DEGISIMLER VAR...RESIMLERI EKLICEM ...COK UYGUN BIR FIYATA YAZICAM MOTORUM ICIN KESINLIKLE MOTOR SOKULMEDI ICI ACILMADI PARCALANMADI YAN YATMADAN GRENEJLARINDA CIZIKLER VARDI KOMPLE SOKULDU TUM GRENAJLAR VE SIMLI 123432134-76KODLU ITALIAN DUCATI KIRMIZI SI RENGINDE BOYANDI DEPO UZERINDE O ST KANUNI YAZISI YOK EDILDI KADRAN ICINDE DUCATI STICKERI VAR.MOTOR AYNI DUCATI KASASI NA SAHIP OLDUGU ICIN BU TARZ BIR UYGULAMA YAPMAK ISTEDIM.ISYEYEN USTASIYLA GELEBILIR BINEBILIR GRENAJLARI SOKUP BAKAILIR...34 FD3870 PLAKAM RUHSAT VESIGORTA BILGILERI RESIMLERINI EN KISA ZAMANDA EKLICEM BU MOTORA GONUL VEREN BIR ARKADASA GITMESINI ISTIYORUM ..BAYADIR FORUMA GIRMIYORUM CUNKU MOTORUMU KULLANMIYORUM DEDIGIM GIBI 1 SENEDIR KAPIMIN ONUNDEKI ACIK GARAJDA SEHPA UZERINDE BRANDALI BIR SEKILDE DURUYOR... MOTORU KOMPLE BOYAMAMIN SEBEBI KAZA BELA VS DEGIL SADECE DUCATIYE BENZETMEKTI BIR EGZOZ BULAMADIM ISTEDIGIM GIBI ONCEKI FORUMLARDAN ILK RESIMLER BOYA ASAMALARI VB SEYLERIDE GOREBILIRSINIZ.EN KISA ZAMANDA RESIMLER BURDA...
---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:55 ----------
BU ARADA BINMEDIGIM ICIN KM DE HATIRLAMIYORUM AMA 6000-7000 KM ARALIGINDAYDI GALIBA BENIM EHLIYETIM YOK BIR HEVES ALDIM ILK ONCE MOTORUMU ALDIM SONRADA EHLIYETI ALIRIM DEDIM AMA ISGUC ALTIMDADA SIRKET ARABASI VAR KENDI ARABAM VAR,AILEMIN VE ESIMIN MOTORA BAKISLARI (BIRCOGUNUZDAKI SORUN GIBI),YAPTIGIM AMA KULLANAMADIGIM BIR SEVDAM OLDU SADECE SESINI DINLIYORUM CALISTIRIP..ISTEYEN ARKASLAR MUHAKKAK USTASINI ALIP GELSIN CUNKU BEN NE YASSAM BOS,,,
SAYFA 812 VE DEVAMINDAN MOTORUMLA ILGILI GORSELLERE ULASABILIRSINIZ YENI RESIMLER DE EKLENECEK ....
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:34 ----------
YA BEN BAYADIR FORUMA GIRMEMISIM MOTORUMU SATMAYA KARAR VERDIM O YUZDEN SAHIBINDEN YERINE FORUMA KOYDUM SATILIK ILANINI FORUMDAN IHTIYACI OLAN YADA MOTORUMU BILEN BIR ARKADASIN ALMASINI ISTIYORUM DUSUNDUGUM FIYAT 6000 TL NE ALTI NE USTU MOTORUMUN KAZASI (YAN YATMASI DISINDA TABII AMA SU ANDA KIZ GIBI CIZIK YOK O BOYA VE BAKIMINDAN SONRA BIRHEVESLE YAPTIGIM)YOK.2008 SON AYI TRAFIGE CIKISLI BU HAFTA VERGI BORCLARINI ODEYECEGIM MALUM 1SENEDIR TRAFIGE CIKMADIM BU MOTORLA ARTIK KAPIMIN ONUNDE CURUMESINE KIYAMAM DEVAMLI YAGLANMIS BRANDA VE SEHPA UZERINDE MOTOR AKSAMI FRENLERI AYNA GIBI HER HAFTASONU ELIMDE BIRAM TOZUNU ALDIM CALISTIRDIM UZERINDE BOSCH MARKA AKU VAR,KM ORIJINAL ZATEN NE OYNAMASI NE INDIRMESINI BILIRIM KOMSULARIMA SORABILIRSINIZ BIR GUN MOTORA BINDIMI GORMEDILER ADAM GIBI..
---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
YA BEN BAYADIR FORUMA GIRMEMISIM MOTORUMU SATMAYA KARAR VERDIM O YUZDEN SAHIBINDEN YERINE FORUMA KOYDUM SATILIK ILANINI FORUMDAN IHTIYACI OLAN YADA MOTORUMU BILEN BIR ARKADASIN ALMASINI ISTIYORUM DUSUNDUGUM FIYAT 6000 TL NE ALTI NE USTU MOTORUMUN KAZASI (YAN YATMASI DISINDA TABII AMA SU ANDA KIZ GIBI CIZIK YOK O BOYA VE BAKIMINDAN SONRA BIRHEVESLE YAPTIGIM)YOK.2008 SON AYI TRAFIGE CIKISLI BU HAFTA VERGI BORCLARINI ODEYECEGIM MALUM 1SENEDIR TRAFIGE CIKMADIM BU MOTORLA ARTIK KAPIMIN ONUNDE CURUMESINE KIYAMAM DEVAMLI YAGLANMIS BRANDA VE SEHPA UZERINDE MOTOR AKSAMI FRENLERI AYNA GIBI HER HAFTASONU ELIMDE BIRAM TOZUNU ALDIM CALISTIRDIM UZERINDE BOSCH MARKA AKU VAR,KM ORIJINAL ZATEN NE OYNAMASI NE INDIRMESINI BILIRIM KOMSULARIMA SORABILIRSINIZ BIR GUN MOTORA BINDIMI GORMEDILER ADAM GIBI..BU ARADA SELCUK SEN YASIYORMUSUN BURALARDAMISIN SENIN COMET NE ALEMDE...
Buluşmaya bir motosiklet tutkunu olarak bende gelmek isterdim ama maalesef zaman yok.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)