uzun zamandır 250 gtr aşkı benıde sardı bu konunun 300 350 sayfasını hatta daha fazlasını okudum sureklı bılgı paylasımları oluyor genel olarak herkes memnun bu yaza ınşallah bıtanede ben alıp aranıza katılıcam kafamdakı tek sorun motoru alırken ıyı anlıcak bırının olmaması ustalarada pek güvenemıyorum kafam karısık fıkırlerınızı tavsıyelerınızı beklıyorum abilerim kardeşlerim
resim varda yüklemeyi bilmiyorum uzun hikaye resim yüklemek.. önce başka biyere yüklicen sonra buraya kaydırcan can can can. eziyet yani ben beceremiyorum açıkcası
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
[IMG][/IMG]
başardım galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
[IMG][/IMG]
Bu hafta hava güzel,aslında bu aralar bi buluşma yapabiliriz....
Bir gün mutlaka ...
Aklında ne var net konuş :D Cuma Hobbitler vizyona girecek sinem atoplaşması yaparız biz yine bizim ekiple gibi...
PArdon düzeltmee gecim silmiyim :D Hobbit ler 17 Aralıkta vizyona giriyormuş :D
http://www.sinemalar.com/film/1859/h...medik-yolculuk
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Valla ben kuyuyat taşı attım,elbet biri çekip çıkarır.Bekleyelim görelim
Bir gün mutlaka ...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
13/11/2012 Salı günü,saat 19:30' da incirli bahçe büfede buluşuyoruz.http://maps.google.com/maps?hl=tr&ba...sQ_BIwBg.Islak hamburger ve goralısı meşhurdur,ordan da o cadde üzerinde bol miktarda ki cafelerden birine çökeriz.Başka teklifi olan varsa o da değerlendirilir.Katılımcı olmak isteyen herkesi bekleriz.
Bir gün mutlaka ...
İnternette dolaşan kafa tasarımı değişik Hyosung GT250R-GT650R modellerinin 2013 yılında Türkiye' de satılıp satılmayacağını Kuralkan Kanuni' ye mail yolu ile sordum. İşte cevabı:
Sayın Yetkili,
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.
Ekte resimlerini gönderdiğiniz gibi bir değişiklik bulunmayacaktır. Sadece renk değişikliği düşünülmektedir. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
S&T Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 57
Web: www.stkanuni.com.tr
From: Halil Can İŞVARLAR [mailto:halil@isvarlar.com]
Sent: Sunday, November 11, 2012 3:09 PM
To: kanuni@kanuni.com.tr
Subject: 2013 GT250R hakkında
Merhaba,
2013’ de gelecek olan GT250R ve GT650R modellerinin kafa tasarımında değişiklik olacak mı yoksa yine aynı tasarım mı devam edecek ?
İnternette bulduğum bazı resimler ekte
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
o kuralkan dün akşam ne yediğini biliyor mu acaba?
Valla yeni modeli getirmezse parası olan alıcı için ninja300 karşısında hiçbir cazibesi kalmaz. Alan da ekonomik şartlardan alır. Adam üretim bandında yeniliğe gidiyor disbürütör ise zahmet edip getirmiyor. İnsanı enayi yerine koymaya da hiç utanmıyorlar. Şimdi alıcı yeni modeli beklese bir dert eskisini alsa bir dert...
Kuralkan motor mu satıyor yoksa marka mı batırıyor orası meçhul.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)