No_MerCy_, selam. Ben de seninle aynı durumdaydım bu temmuzda. Ama arkadaşların zoruyla bir scooter aldım. Ehliyetim yoktu o zamanlar, vites tecrübem de yoktu. Scooter al dediler, hem motorla hem trafikle boğuşma diye. Scooter'ı aldıktan bir ay sonra satıp hyosung gt250r veya naked almaya karar vermiştim ancak arkadaşlarım, çevremdekiler ve MT forumundakiler beni durdurdular. Seninle aynı şeyleri söylüyordum ben de, scooter beni "kesmiyor", daha hızlı ve büyük bir motor almam lazım vs.
Ama sabrettim, iyi de yaptım bence. Çünkü hyosung 250 gtr dediğin makine saatte 160 yapabiliyor, hiç motor bilmeyen birinin altına vermemek lazım, ben hala arkadaşlarım 250'lik motorlarını verince tırsa tırsa sürüyorum.
Şimdi de hava çok soğudu zaten, geceleri sürerken 90-100 yapmama rağmen, montundan pantolonuna, eldiveninden balaklavasına kadar tam takım giyinmeme rağmen üşüyorum. Ayrıca yağmur yağıyor, yollar kayıyor. Önümüz de kar kış. En iyisi sen de benim gibi yap, küçük bir motor, hatta tercihen scooter al. Trafiği öğren, trafikte motorun durduğu yeri öğren.
Şu videoyu da izle:
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0
Ben mart-nisan gibi, havaların ısınmaya başladığı dönemlerde param olursa honda cbr250, olmazsa hyosung 250 gt naked veya gtr almayı düşünüyorum 2. el. Sen de en azından kışı küçük bir motorla (yineliyorum, tercihen scooter) geçir, yeni sezonda alırsın güzel bir motor.