Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ekim 2012, 18:54
Geçen hafta scorpion eldiven aldım,iyi güzel elime tam oturdu derken hevesim kursağımda kaldı.Dün akşam iş dönüşü eldiveni giyerken bilk cırt kısmındaki dikişler attı.1 haftalık eldiven de bu nasıl olur derken işi kökünden çözdüğümü düşünüyorum.Bu gün öğlen gidip eldivenleri iade ettim ve yerine axo marka eldivenlerden aldım.Satıcı arkadaş artık bunuda parçalarsan madalya vercez abi sana dedi ama bakalım.Daha önce bu eldivenlerden kullanan biri var mı aramızda.Doğru mu yanlışmı yaptık bilmiyorum.
Reklamlar
-
17 Ekim 2012, 21:26
bunuda parçalarsan madalyayı alırsın hakkatten. sağlam bi eldiven bu
-
18 Ekim 2012, 19:30
Son anda krank kırmaktan ucuz yırrtım arkadaşlar sanırsam tam anlayamadım. Neyse işin aslı motoru bi arkadaşıma verdim 2 saatliğine motorun çalışmadığını söyledi benzini bitmiştir dedim benzin aldırttım motoru çalıştırmış devam etmiş bi 20 km kadar sanırsam. Motor aniden stopmu etmiş ne yapmış motordan inmiş dumanlar yükselmiş çocugun birisi elektrik gibi bişi alev gibi bişi de çıktı dedi ama tam anlayamadım ne dediğini. Neyse burda kanuni servisine sordum 300 küsür lira dedi krank kolu takımını işçilik en aşşagı 150 conta filan 600 700 bulur dedi. Tam olarak bu krank kollarının bilyeleri ezilmiş orda problem dedi. Şuan motor çalışıyor ama tak tuk ses yapıyor. Neyse merkez yedek parçayı aradım krank kolu komple takım 170 lirayamı ne fiyat verdi ordan alıcam krank takımını sanırsam. Tanıdıgım bi usta daha var ona sorucam işçilik kaça yapar fiyat alıcam. bu durumu yaşamış arkadaşlarım bana özelden numaralarını yollayabilirmi ? yardımlarınızı bekliyorum ...
-
18 Ekim 2012, 19:51
valla başaranları ben tebrik ederim bu çamur üstünde kaldı motorun
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
18 Ekim 2012, 19:55
culcu07 adlı üyeden alıntı
Son anda krank kırmaktan ucuz yırrtım arkadaşlar sanırsam tam anlayamadım. Neyse işin aslı motoru bi arkadaşıma verdim 2 saatliğine motorun çalışmadığını söyledi benzini bitmiştir dedim benzin aldırttım motoru çalıştırmış devam etmiş bi 20 km kadar sanırsam. Motor aniden stopmu etmiş ne yapmış motordan inmiş dumanlar yükselmiş çocugun birisi elektrik gibi bişi alev gibi bişi de çıktı dedi ama tam anlayamadım ne dediğini. Neyse burda kanuni servisine sordum 300 küsür lira dedi krank kolu takımını işçilik en aşşagı 150 conta filan 600 700 bulur dedi. Tam olarak bu krank kollarının bilyeleri ezilmiş orda problem dedi. Şuan motor çalışıyor ama tak tuk ses yapıyor. Neyse merkez yedek parçayı aradım krank kolu komple takım 170 lirayamı ne fiyat verdi ordan alıcam krank takımını sanırsam. Tanıdıgım bi usta daha var ona sorucam işçilik kaça yapar fiyat alıcam. bu durumu yaşamış arkadaşlarım bana özelden numaralarını yollayabilirmi ? yardımlarınızı bekliyorum ...
Krank kırdınmı Yoksa Baska bir sorunmu var Eğer Krank kırdıysa Motor 1100-1300 gibi tutarlarla Motoru sıfırlayabilirsin... Tabi yineden ustasından işciliğine göre değişir Ben suan izmirdeyim izmirde bu fiyata toparlıyolar.
-
18 Ekim 2012, 21:34
arkadaşlar yok mu eksoz arayan? sadece 2 ay kullanılmış yeni gibi "two brothers" alüminyum eksozumu (titanyum susturucuyla beraber) acil ihtiyaç sebebiyle satıyorum 600 liraya... yenisini almaya kalksanız 600$/1100 lira gibi bir fiyatı var
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
18 Ekim 2012, 22:09
Slm millet. Istanbuldan yola ciktik.kapadokya ya oradan ihlara vadisine sonra 2 gece aladaglar milli parkinda cadir kurup kurtlarla dans ettik. Biraz daga tirmanip treaking yaptik. Konyaya gecip geceledik gezdik heryeri zenon bakima girdi. Tek kontakla konya merkezden antalya sideye indik. Simdi sahilde cadiri kurduk oturuyoruz.buradan antalya fethiye marmaris izmir ayvalik istanbul olacak. Detayli yaziyi donuste yazarim
-
18 Ekim 2012, 22:16
yok erken farkettim motorcuya kaktım motoru motor çalışıyo şuan ama lap lap vuruyo tamirci bilyeler ezilmiş krankın dedi krank kolu takımı bul dedi. daha motoru açmadık haftaya açıcaz. mesela kranklar sağlam diyelim krank kolu bilyesi ayrı satılıyor mu acaba bilgisi olan varmı ?
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
valla başaranları ben tebrik ederim bu çamur üstünde kaldı motorun
motorun üstüne çamur atan yok 2007 kesicisiz bi model böyle durumlarla karşılaşılabiliyo bazen. sonuçta çok sıkıştırınca oluyor ben bunları göz önünde bulundurarak aldım zaten bu motoru yapıcak birşey yok
-
19 Ekim 2012, 00:29
culcu07 adlı üyeden alıntı
1. Motoru açmadan şu olmuş bu olmuş denmez. Tahmin üzerine fiyat çıkarana da güvenilmez. 150 tl conta diyenede motor bırakılmaz.
2. Krank rulmanı bozulduğu an kitler motorun çalışmaz.
3. Kimseye motorunu verme.
4. Geçmiş olsun.
5. Çekişte düşme varsa büyük ihtimal sekman sarmış yada pistonu çevirip eteklerini vurmuştur. Aynı zamanda biraz gaz verince duman atar. Bunu yapıyorsa ddiklerimden birisi yada ikisi aynı anda olmuş olabilir. Bilye ezilmiş diye birşeyde ilk senden duydum. Peynirden rulman yapmamışlarsa ezilmez o. Cam gibi dağılır gider. Kranka baktım rulmanlı ama dediğim gibi ezilme diye bir teşhis hiç duymamıştım. O rulmanın resmini eklersen bizde faydalanalım.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
19 Ekim 2012, 10:33
Dün akşam avcılar motoparkta serviste karşılaştğım arkadaş vardı,motorunu yeni almış GT 250 R motosiklei ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyordu.Acaba bu forumdan birimi.
-
19 Ekim 2012, 14:22
Bu arada kısa far ampülüm patladı sanırım, sadece park lambası yanıyor kısa far yanmıyor.Sellektör yapabiliyorum ancak anahtardan açınca uzun far da yanmıyor.Sizce sebebi nedir.Ayrıca ampülü temin ettim ama bu kısa far ampülü değiştirmem için grenajı sökmem mi gerekiyor.Biraz farın arka kısmını inceledim ama çok dar bir yer pek bir şey çıkaramadım.Bu işlemi daha önce yapan arakadaşlar yardımcı olabilir mi.
-
19 Ekim 2012, 15:07
Bi sorun yok. Sag tarafta marsin ustudeki dugmeyi diger konuma getir duzelecek.
-
19 Ekim 2012, 20:01
UNdocab adlı üyeden alıntı
Bi sorun yok. Sag tarafta marsin ustudeki dugmeyi diger konuma getir duzelecek.
Problem çözüldü, bu kadar da olmaz demeyin oluyor işte
-
19 Ekim 2012, 20:31
tekhancer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yok mu eksoz arayan? sadece 2 ay kullanılmış yeni gibi "two brothers" alüminyum eksozumu (titanyum susturucuyla beraber) acil ihtiyaç sebebiyle satıyorum 600 liraya... yenisini almaya kalksanız 600$/1100 lira gibi bir fiyatı var
hacı iytiyacım var fakat param yok valla yoksa kaçırmazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
UNdocab kardeşim nerdesiniz ne yaptınız
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
19 Ekim 2012, 21:33
Gerekli malzemeler konusuna yazdim
-
19 Ekim 2012, 21:40
arkadaşlar bu motoru giderken stop ettiren ayaklık müşürü tam olarak nerede? bulayımda iptal edeyim. yavaşlayıp vites düşürdüğüm anda stop ediyor
-
19 Ekim 2012, 22:38
motorun sol tarafından ön silindire doğru bakarsan bir bağlantı soketi göreceksin. aşağı uzanan kablosunu takip edip ayaklığa gittiğine emin olduktan sonra az önce gördüğün fişi söküp çıplak kablo teliyle kısa devre yapıp fişi tekrar oturtursun. tel kısa devre yapar vaziyette içeride kalacak tabi. ama büyük ihtimalle bu soketi görebilmek için sol grenajı sökmen gerekecektir.
-
19 Ekim 2012, 22:41
teşekkürler çok faydalı oldu
-
20 Ekim 2012, 00:18
Arkadaslar; 2012 Modellerde Herhangi bir Kronik sorun yasayan var mı ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Ekim 2012, 09:49
cakalaz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar; 2012 Modellerde Herhangi bir Kronik sorun yasayan var mı ?
abi alalı 3 ay oldu 4 bin e yaklaştım kontağı bir açtım 900 km sonra kapattım herhangi bir sorun yok şimdilik dur daha 3 bin daha yapmayı düşünüyorum tatilim bitene kadar o zaman yazarım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler