Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ARCHANGEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Geçen hafta scorpion eldiven aldım,iyi güzel elime tam oturdu derken hevesim kursağımda kaldı.Dün akşam iş dönüşü eldiveni giyerken bilk cırt kısmındaki dikişler attı.1 haftalık eldiven de bu nasıl olur derken işi kökünden çözdüğümü düşünüyorum.Bu gün öğlen gidip eldivenleri iade ettim ve yerine axo marka eldivenlerden aldım.Satıcı arkadaş artık bunuda parçalarsan madalya vercez abi sana dedi ama bakalım.Daha önce bu eldivenlerden kullanan biri var mı aramızda.Doğru mu yanlışmı yaptık bilmiyorum.

Bir gün mutlaka ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunuda parçalarsan madalyayı alırsın hakkatten. sağlam bi eldiven bu

culcu07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Son anda krank kırmaktan ucuz yırrtım arkadaşlar sanırsam tam anlayamadım. Neyse işin aslı motoru bi arkadaşıma verdim 2 saatliğine motorun çalışmadığını söyledi benzini bitmiştir dedim benzin aldırttım motoru çalıştırmış devam etmiş bi 20 km kadar sanırsam. Motor aniden stopmu etmiş ne yapmış motordan inmiş dumanlar yükselmiş çocugun birisi elektrik gibi bişi alev gibi bişi de çıktı dedi ama tam anlayamadım ne dediğini. Neyse burda kanuni servisine sordum 300 küsür lira dedi krank kolu takımını işçilik en aşşagı 150 conta filan 600 700 bulur dedi. Tam olarak bu krank kollarının bilyeleri ezilmiş orda problem dedi. Şuan motor çalışıyor ama tak tuk ses yapıyor. Neyse merkez yedek parçayı aradım krank kolu komple takım 170 lirayamı ne fiyat verdi ordan alıcam krank takımını sanırsam. Tanıdıgım bi usta daha var ona sorucam işçilik kaça yapar fiyat alıcam. bu durumu yaşamış arkadaşlarım bana özelden numaralarını yollayabilirmi ? yardımlarınızı bekliyorum ...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    valla başaranları ben tebrik ederim bu çamur üstünde kaldı motorun
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

ŞeKiL 0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 R
    Alıntı culcu07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son anda krank kırmaktan ucuz yırrtım arkadaşlar sanırsam tam anlayamadım. Neyse işin aslı motoru bi arkadaşıma verdim 2 saatliğine motorun çalışmadığını söyledi benzini bitmiştir dedim benzin aldırttım motoru çalıştırmış devam etmiş bi 20 km kadar sanırsam. Motor aniden stopmu etmiş ne yapmış motordan inmiş dumanlar yükselmiş çocugun birisi elektrik gibi bişi alev gibi bişi de çıktı dedi ama tam anlayamadım ne dediğini. Neyse burda kanuni servisine sordum 300 küsür lira dedi krank kolu takımını işçilik en aşşagı 150 conta filan 600 700 bulur dedi. Tam olarak bu krank kollarının bilyeleri ezilmiş orda problem dedi. Şuan motor çalışıyor ama tak tuk ses yapıyor. Neyse merkez yedek parçayı aradım krank kolu komple takım 170 lirayamı ne fiyat verdi ordan alıcam krank takımını sanırsam. Tanıdıgım bi usta daha var ona sorucam işçilik kaça yapar fiyat alıcam. bu durumu yaşamış arkadaşlarım bana özelden numaralarını yollayabilirmi ? yardımlarınızı bekliyorum ...
    Krank kırdınmı Yoksa Baska bir sorunmu var Eğer Krank kırdıysa Motor 1100-1300 gibi tutarlarla Motoru sıfırlayabilirsin... Tabi yineden ustasından işciliğine göre değişir Ben suan izmirdeyim izmirde bu fiyata toparlıyolar.

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    arkadaşlar yok mu eksoz arayan? sadece 2 ay kullanılmış yeni gibi "two brothers" alüminyum eksozumu (titanyum susturucuyla beraber) acil ihtiyaç sebebiyle satıyorum 600 liraya... yenisini almaya kalksanız 600$/1100 lira gibi bir fiyatı var
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Slm millet. Istanbuldan yola ciktik.kapadokya ya oradan ihlara vadisine sonra 2 gece aladaglar milli parkinda cadir kurup kurtlarla dans ettik. Biraz daga tirmanip treaking yaptik. Konyaya gecip geceledik gezdik heryeri zenon bakima girdi. Tek kontakla konya merkezden antalya sideye indik. Simdi sahilde cadiri kurduk oturuyoruz.buradan antalya fethiye marmaris izmir ayvalik istanbul olacak. Detayli yaziyi donuste yazarim

culcu07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250r
    yok erken farkettim motorcuya kaktım motoru motor çalışıyo şuan ama lap lap vuruyo tamirci bilyeler ezilmiş krankın dedi krank kolu takımı bul dedi. daha motoru açmadık haftaya açıcaz. mesela kranklar sağlam diyelim krank kolu bilyesi ayrı satılıyor mu acaba bilgisi olan varmı ?
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla başaranları ben tebrik ederim bu çamur üstünde kaldı motorun
    motorun üstüne çamur atan yok 2007 kesicisiz bi model böyle durumlarla karşılaşılabiliyo bazen. sonuçta çok sıkıştırınca oluyor ben bunları göz önünde bulundurarak aldım zaten bu motoru yapıcak birşey yok

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı culcu07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. Motoru açmadan şu olmuş bu olmuş denmez. Tahmin üzerine fiyat çıkarana da güvenilmez. 150 tl conta diyenede motor bırakılmaz.
    2. Krank rulmanı bozulduğu an kitler motorun çalışmaz.
    3. Kimseye motorunu verme.
    4. Geçmiş olsun.
    5. Çekişte düşme varsa büyük ihtimal sekman sarmış yada pistonu çevirip eteklerini vurmuştur. Aynı zamanda biraz gaz verince duman atar. Bunu yapıyorsa ddiklerimden birisi yada ikisi aynı anda olmuş olabilir. Bilye ezilmiş diye birşeyde ilk senden duydum. Peynirden rulman yapmamışlarsa ezilmez o. Cam gibi dağılır gider. Kranka baktım rulmanlı ama dediğim gibi ezilme diye bir teşhis hiç duymamıştım. O rulmanın resmini eklersen bizde faydalanalım.
    otopsici bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Dün akşam avcılar motoparkta serviste karşılaştğım arkadaş vardı,motorunu yeni almış GT 250 R motosiklei ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyordu.Acaba bu forumdan birimi.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Bu arada kısa far ampülüm patladı sanırım, sadece park lambası yanıyor kısa far yanmıyor.Sellektör yapabiliyorum ancak anahtardan açınca uzun far da yanmıyor.Sizce sebebi nedir.Ayrıca ampülü temin ettim ama bu kısa far ampülü değiştirmem için grenajı sökmem mi gerekiyor.Biraz farın arka kısmını inceledim ama çok dar bir yer pek bir şey çıkaramadım.Bu işlemi daha önce yapan arakadaşlar yardımcı olabilir mi.
    Bir gün mutlaka ...

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Bi sorun yok. Sag tarafta marsin ustudeki dugmeyi diger konuma getir duzelecek.

Motosikleti
    2013 FAZER 8
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi sorun yok. Sag tarafta marsin ustudeki dugmeyi diger konuma getir duzelecek.
    Problem çözüldü, bu kadar da olmaz demeyin oluyor işte
    Bir gün mutlaka ...

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yok mu eksoz arayan? sadece 2 ay kullanılmış yeni gibi "two brothers" alüminyum eksozumu (titanyum susturucuyla beraber) acil ihtiyaç sebebiyle satıyorum 600 liraya... yenisini almaya kalksanız 600$/1100 lira gibi bir fiyatı var
    hacı iytiyacım var fakat param yok valla yoksa kaçırmazdım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

UNdocab kardeşim nerdesiniz ne yaptınız
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Gerekli malzemeler konusuna yazdim

arkadaşlar bu motoru giderken stop ettiren ayaklık müşürü tam olarak nerede? bulayımda iptal edeyim. yavaşlayıp vites düşürdüğüm anda stop ediyor

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    motorun sol tarafından ön silindire doğru bakarsan bir bağlantı soketi göreceksin. aşağı uzanan kablosunu takip edip ayaklığa gittiğine emin olduktan sonra az önce gördüğün fişi söküp çıplak kablo teliyle kısa devre yapıp fişi tekrar oturtursun. tel kısa devre yapar vaziyette içeride kalacak tabi. ama büyük ihtimalle bu soketi görebilmek için sol grenajı sökmen gerekecektir.
    çelikatlı bunu beğendi.

teşekkürler çok faydalı oldu

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaslar; 2012 Modellerde Herhangi bir Kronik sorun yasayan var mı ?
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar; 2012 Modellerde Herhangi bir Kronik sorun yasayan var mı ?
    abi alalı 3 ay oldu 4 bin e yaklaştım kontağı bir açtım 900 km sonra kapattım herhangi bir sorun yok şimdilik dur daha 3 bin daha yapmayı düşünüyorum tatilim bitene kadar o zaman yazarım
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler