Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    bence st lerin 2. elinin çıkmasını bekle hem garanti hemde enjeksiyonlu olsun,enjeksiyonlu olması daha güzel,yakıt tüketimi,hız,rolantide çalışması,gaz hareketini çabuk algılaması,bunlar önemli şeyler,2.si bu 6500 edermi demişsin motoru nasıl acaba 3binde tamam ama geçen gün dediğim bi mesele vardı yani bunu çok sıkıştırdılarmı,mesela benim dediğim 180 km hıza çıkıyorum diyordu her beni görmeye ama bir hafta sonra gördü ebesinin......... şimdi eğer motor temiz hırpalanmamışsa 5500 5750 ye kadar al derim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    @ Vasco :

Bu motor temize benziyor ; sıfırını düşünürsek 3000 km hiç bişi diel.. sıfır ayarında ve fiyat iyi gibi..
    Ama ikinci elleri 4000 e kadar düştü... Buna bakarsak da pahalı geliyor.. Ordu da 4250 YTL ye bu hafta satıldı 3500 km de Siyah hyosung
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    st ıkıncı el bulamıyorum izmirde de yok uzaklarda da 6 bıne yok..

hyo ya razıyım adam 7 bın ytl yazmıs 6,500 den 1 kurus asagı olmaz dıyor.. 6 bin vereyım dedim onada razı degıl... beklemedeyım dahala kış gelsin hele yada 1 2 ay ılanda asılı kalsın motor 6 bine verecektir..

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ Vasco :

Bu motor temize benziyor ; sıfırını düşünürsek 3000 km hiç bişi diel.. sıfır ayarında ve fiyat iyi gibi..
    Ama ikinci elleri 4000 e kadar düştü... Buna bakarsak da pahalı geliyor.. Ordu da 4250 YTL ye bu hafta satıldı 3500 km de Siyah hyosung

3 ekmek parası abi bu piyasa ne böyle ya milletinde malı kııymetli yok pahasınada vermek istemiyor ancak çok çok sıkışmış adam bulmak gerek..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    VALLA iyi para vermişin sen hiç arama o adam seni arar verir,arkadaşın dediği doğru 4bine 2. el var ama 2006 2007 temiz 3bin 4binde motoru 5500 6000 e rahat alırsın,sahibinden.coma bakma sen hep hikaye dediğin gibi vermeyipte 2 yıldır satılmayan motorlar var orada,sen 1 2 ay bekle kışın taban yapar fiyatlar,ben sana ayarlarım ucuz düşerse özelden mesaj atarım

haklısın abi bekleyelim bakalım mevlam neyler

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    kışa bende bi motor alıcam az para atıcam bayramdan sonra ayın 3ünde işe başlıyorum kısmetse deneme süresinide iyi geçirecez biriktirebildiğim kadar biriktirip üstüne kredi çekmeyi düşünüyorum artık...

bilmiyorum ne diyorsunuz 2 3 bin biriktirsem bi 3 binde kredi çeksem çok büyük bi miktar değil esasında aylık 320 320 ödenebilir rahat bir şekilde
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    sıfır al ozaman en güzeli kafan rahat olur 3bin 4bin verdikten sonra 4binede kredi çek 200 250 ayda öder bitirirsin

Motosikleti
    ama arada 2 katı bi fark var nerdeyse fiyat açısından
    hem o parayı biriktirebileceğimde biraz meçhul ole bi durum war..
    artı ben o fiyatı biçerken üst baş koruma masraınıda saydım sonuçta hiç bişeyim yok şu an...

hemde şu war onun 0'ını alana kadar 2. elden temiz bi er-6 f te alınabilir 9 milyara daha dayanıklı ve sağlam bir motor ama oda pek hoşuma gidiyor denemez nedense koltuk tasarımı hiç hoşuma gitmiyor... yada cbf 600'de olabilir er-6'larla aynı fiyatlarda... en azından benim düşüncelerim bu ama hyonun görünüşü gerçekten hoşuma gidiyor diğer motorlara göre

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yardın beni abi =))))))

abi sana sorayım 2008 model simsiyah 3000 kmdeki hyosung 6,500 e alınırmı temiz çizik yok ?

ilan http://www.sahibinden.com/3000_km_ya...XQQdisplayitem
    adını bilmiyorum ama sitede bole bi ilan wardı bence bu adamla konuşsan sana 6000'ne bırabilir diye düşünüyorum yada 6500 bile kötü bi rakam değil bu motor için ben ole düşünüyorum

http://www.motosiklet.net/forum/satm...r-2-300km.html
    ole değilmi karağ abim yoksa benmi yanlışım

yani biraz pazarlıkla zorlasan nakit 6000bin vericeksin nede olsa banka kredi derdinde yok adam parasını vs beklesin bi süre...

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama arada 2 katı bi fark var nerdeyse fiyat açısından
    hem o parayı biriktirebileceğimde biraz meçhul ole bi durum war..
    artı ben o fiyatı biçerken üst baş koruma masraınıda saydım sonuçta hiç bişeyim yok şu an...

hemde şu war onun 0'ını alana kadar 2. elden temiz bi er-6 f te alınabilir 9 milyara daha dayanıklı ve sağlam bir motor ama oda pek hoşuma gidiyor denemez nedense koltuk tasarımı hiç hoşuma gitmiyor... yada cbf 600'de olabilir er-6'larla aynı fiyatlarda... en azından benim düşüncelerim bu ama hyonun görünüşü gerçekten hoşuma gidiyor diğer motorlara göre

adını bilmiyorum ama sitede bole bi ilan wardı bence bu adamla konuşsan sana 6000'ne bırabilir diye düşünüyorum yada 6500 bile kötü bi rakam değil bu motor için ben ole düşünüyorum

http://www.motosiklet.net/forum/satm...r-2-300km.html
    ole değilmi karağ abim yoksa benmi yanlışım

yani biraz pazarlıkla zorlasan nakit 6000bin vericeksin nede olsa banka kredi derdinde yok adam parasını vs beklesin bi süre...
    bu ılandakı truncu satıldı 6,250 son dedı ama ıstanbula gıtmek yemedı beni :D

cumaya kadar satılmazsa cuma gunu motosıkletı alıcam hayırlısıyla.. 6 bın teklıf ettım ben pesın dedım ama ınan 3 hafta once falan aldım dedı o fıyata olmaz 6,500den 1 kurus asagı olmaz dedı ama bende de para yok o kadar 6,250 teklıf edıcem artık gene olmadı bi şekilde halledicez ruhsat işlerini uzatıcaz

Motosikleti
    satıldımı satılmadımı neyse aslında admla yüzyüze görüşsen görüşebilsen yada motoruda görsen çok sıkı bi pazarlıkla birazda acıtasyonla istediğin fiyata çekebilirsin bence motoru...

senın verdıgın ılan satılcı o cemcos arkadas turuncu olan benım alacagım sıyah olan. bakalım cuma olsun gorecez

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    abi herşey güzelde egsoz kötü grünüş olarak ön grenajdan bir başlıyo arka tekerin son santimine kadar daa abiler bişey sorcam güç olarak nasıl tatmin edermi adamı bir de son hız olarak kaçdır teşekkürler
    [B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]

İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN

Motosikleti
    egsozu bence kafana çok takma derim son hız olarakda 185 görüyor üstünde 50 kg civarında biriyle ama redline'da görüyorsun bu hızı ve motoruna inanılmaz yük bindirip zarar veriyorsun hiç gerek yok yani ort 160 de
    performansıda bende gayet yerinde bir motor başlangıç için insanı tatmin ediyor çok yüksek hızlara gerek yok risk sonuçta az yakan görünüşü olan bir motor yeterince tatmin edici anlayacağın sadece egsozunda ses beklemiyeceksin ole çok fazla sıralı 4 baca motorlardan değil neticede ama 2 bacalıda olsa ses istiyorum dersen ercan egsoz war bilmem biliyormusun yada bileniniz warmıdır el yapımı egsozlar yapıyor ve işçilik kalitesi performans ve ses olarak gayet süper olduğu söyleniyor ki busa üzerinde takılan egsozları two brothers'tan daha güzel ses veriyordu...

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    peki bu S&T kanuni ile ne alakası var hyosungun

Motosikleti
    Alıntı yavrumalikem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki bu S&T kanuni ile ne alakası var hyosungun
    eskiden hyosung diye bildiğimiz markanın satışı daha doğrusu distribütörü globel diye bir şirketteydi ama bu senenin başında kanuni koredeki S&T firması ile anlaşınca distrübütörlük kanuninin oldu ama ortak üretim ortaklığıda diyorlar buna tek farkı bu motor aynı ama sana satışı yapan ve garanti veren firma başka o kadar bide yeni modellerinde enjeksiyon sistemi war devir kesici var olsada kullanan arkadaşlar ole birşey yok diyorlar eskilerden bir farkı yokmuş...

bu kadar kısaca

neyse yattım ben yarınki buluşmaya gidicem (= sanada iyi geceler

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    2008 i 9.200ytl 2009 ü 8.750 indirim yapmışlar

Alıntı yavrumalikem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2008 i 9.200ytl 2009 ü 8.750 indirim yapmışlar
    hade yaw ;D

o senın sahıbınden.com da gordugun 9200 ve 2008 model olan ST KANUNİ DEGIL HYSOUNG hysoung 2008 modellerı 2008den ıtıbaren globel motorla st kanuni adını alıp gelmeye basladı ama COK ENDER BIRKAC KISI HALEN ORJINAL ADIYLA OZEL OLARAK GETIRTIYOR 2008 model hysoung u oyuzden fıyatı 9200ytl marka halen orjınalını korudugu için..

anlıyacagın yavru düşen kaçan fiyat yok
    ama umarım kışa dogru ozellıkle 2009 yılında 2. el pazarında dusus olur..
    [B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    yavru değil yavrum hiç dil bilgin yok arkadaş hece bölünemez bütünüyle okunur yavrum diyelim şuna

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    arkadaşlar ben de gt 250 r almayı düşünüyorum tabi ehliyeti aldıktan sonra genelde uzun yolda kullanacağım bu motor dayanırmı( ayda 1000 km kadar şehir dışı sürüşü yapcam), motor hava ve yağ soğutmalı oldu verilmiş soğutması iyimi (fan bulunuyormu ekstra soğutmak için motoru yakından hiç incelemedim o yüzden hiç bişey bilmiyorum )fazla hız meraklısı değilim 90-100 anca yaparım ( arabada o kadar yapıyorum) arkaya yanlar da dahil olmak üzere çanta ekletebilirmiyim yeni başlıyacak biri için çok mu ağır gelir ( sürüş yönünden) sayfanın çogunu okudum başlangıç motoru deniyor ama bu makina ile başlangıç yapanların zorlandılarmı merak ediyorum.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı tubejh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de gt 250 r almayı düşünüyorum tabi ehliyeti aldıktan sonra genelde uzun yolda kullanacağım bu motor dayanırmı( ayda 1000 km kadar şehir dışı sürüşü yapcam), motor hava ve yağ soğutmalı oldu verilmiş soğutması iyimi (fan bulunuyormu ekstra soğutmak için motoru yakından hiç incelemedim o yüzden hiç bişey bilmiyorum )fazla hız meraklısı değilim 90-100 anca yaparım ( arabada o kadar yapıyorum) arkaya yanlar da dahil olmak üzere çanta ekletebilirmiyim yeni başlıyacak biri için çok mu ağır gelir ( sürüş yönünden) sayfanın çogunu okudum başlangıç motoru deniyor ama bu makina ile başlangıç yapanların zorlandılarmı merak ediyorum.
    ben cbr 125 ile bi ayda 3500 km yaptım,onun çinlisiylede ayda 2000km yapıorum.yani gt 250r için bişey değil 1000km yol.ayrıca çanta olayı.race de nasıl olacağını sen düşün yorum yapmayayım ben
    Orgazma Dudak Büktürür

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler