kasko 600 ytl civarıymış(hyosung kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı)adı altında daha teferruatlı bulabilirsiniz
kasko 600 ytl civarıymış(hyosung kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı)adı altında daha teferruatlı bulabilirsiniz
mrb.ben hyosung gt 250r arıyorum ama bişey soracaktım kullananlara veya bilgisi olanlara.hani büyük motorlar gaz verdiği zaman vuuuvvvvv...diye ses çıkarıyolarya ben bitiyorum o sese herkes gibi.bu hyosung gt 250 r dende bu ve/veya buna benzer sesler çıkıyomu yada ne tür ses çıkıyo???
www.video.google.com veya www.youtube.com dan gt 250 r olarak search yaparsan videolarda ki sesleri mutlak duyarsın o zaman senin istediğin ses mi değilmi karar verebilirsin
burn to be wild than live to ride ride to live
Scooterdan biraz hallice bağırıyor işte
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Forumda açılan başlıklar ilgili bölümlere açılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlık yöneticilerce ilgili bölüme taşınır Tekrarı halinde silinir..
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
GT250R'ın 2007 modelinde değişiklikler olacak mı? Bilgisi olan var mı?
2007 Haziran'a kadar bu makinenin fiyatı nasıl olur tahminen?
Ayrıca HYOSUNG Türkiye sayfası neydi? Bir türlü bulamadım daha önce girmiştim diye hatırlıyorum.
burdan bakabilirsin www.globalmotor.com.tr
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
ya arkadaşlar ben de bu motoru almak istiyorum ama bu motor çin malımı japon mu yoksa
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
Kore malı.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
güzel makine acaba fiyatnı edermi ? onu ıyı gözlemlemek lazım
No China,Made in TURKEY,Made in TRABZON :cat:
arkadaşlar mrb. benim görüşüme göre hyosung gt 250 r rakiplerinin uzak ara önünde olmalı. niyeki derseniz honda cbf 250 9000 ytl yi bulan fi
yatıyla tek silindir , hava soğutma, gelelim yeni çıkacak olan ybr 250'ye oda 8500 ytl civarı olcakmış ve tek silindir, hava soğutma bence bu adamlar motor deil marka satmaya çalışıyorlar. ve körükörüne marka tutkunu olan ülkemizde başarılı olma ihtimalleride yüksek. çünkü ülkemizde KRALDAN ÇOK KRALCI VAR. teşekkürler hoşcakalın..
global motorun sıtesı calısmıyor hala guncellenıyor:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Arkadaşlar 2.el GTR arıyorum, temiz bir tane bilen duyan varsa haber verirse sevinirim.
Motor Kanıma Girdi Bir Kere.... Artık Çok Geç....
http://www.globalmotor.com.tr
site eror veriyor arkadaslar.
izmirdeki bayilerin ve servislerin listesine nerden ulaşabilirim?
ayrıca bir soru ilk olarak başlıcam fazla gelirmi bana boy 1.87 kilo 80 cbr 125 alıcaktım cocuk motoru gibi durdu altımda bu daha iri hiç olmazsa altımda kaybolmaz.
Herkese selamlar...
Arkadaşlar Global Motor'un sitesi Firefox'ta açılmıyor ama Internet Explorer'da açılıyor. Firefox'ta denemeyin.
@Doğan88
Evet arkadaşım bencede cbr sana oyuncak gibi gelir. senin boy 1.87cm miş. Benimki ise 1.91 Sana göre bende CBR 125r nasıl durur?(Nassılım )Ama Hyosung GT250r altımızda tam süper durur kanımca. Saygılar.
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
yapmayın arkadaşlar motordan bahsediyorsunuz ceketten değil. Önemli olan keyifle kullanabilmek altında goldwing olsa ne yazar yada spx. Ama maşşallah gt250 r cılar basketbolcu gibiymiş boylara baksana
Tabiki arkadaşım fikrine saygı duyuyorum ama gerçekten CBR125r'yi çok sevmeme rağmen bana yakışmayacağını düşünüyorum. Hem üstüne bindiğimiz bir motosiklet bize heyecan vermiyorsa, onun ne anlamı kalır ki? Valla bakacaz artık CBR'yi de GT250r'ı da almadan önce test edeceğim. Sonucu bende merak ediyorum. (Gerçi bu test olayı 1.5 ila 2 yıl içerisinde olacak ama neyse... ) Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)