Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Eylül 2012, 19:42
otopsici adlı üyeden alıntı
aga az paraya kıyıp iyi bir bot ve iyi bir kıyafet on numara
Ya benim ayaklar çok terliyor. Bot giyersem onu akvaryum niyetine kullanırım. İki japon hediye edersin bana :D
Geçen sene revit kış eldiveni almıştım(130tl). Garajda duruyordu.Garaş İşhanının altında 300m2 bize ait.
Babam garajdaki kağıt naylon pislik toplamak için benim eldivenleri kullanmış. Sonuç 2 elde toplam 7 parmak parçalanmış astarı delinen kısımlar bile var.
3tl lik eldivenle yapılacak işi 130tl lik eldivenle yapmaya kalkınca bana girmiş oldu =/
Bu ara ekipmana iyi para verdim.
Shark Speed R kask (650tl)
ixs yazlık mont (400tl)
Şimdi yeniden iyi bir eldiven almam lazım (130tl)
pantolon ve bota birtürlü ısınamadım. Belki havalar soğuyunca alırım.
Reklamlar
-
21 Eylül 2012, 19:56
@UNdocab ;
SHARK Kaskı nerden aldın o fiyata?
Bir de memnun musun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
21 Eylül 2012, 21:35
UNdocab adlı üyeden alıntı
Ya benim ayaklar çok terliyor. Bot giyersem onu akvaryum niyetine kullanırım. İki japon hediye edersin bana :D
Geçen sene revit kış eldiveni almıştım(130tl). Garajda duruyordu.Garaş İşhanının altında 300m2 bize ait.
Babam garajdaki kağıt naylon pislik toplamak için benim eldivenleri kullanmış. Sonuç 2 elde toplam 7 parmak parçalanmış astarı delinen kısımlar bile var.
3tl lik eldivenle yapılacak işi 130tl lik eldivenle yapmaya kalkınca bana girmiş oldu =/
Bu ara ekipmana iyi para verdim.
Shark Speed R kask (650tl)
ixs yazlık mont (400tl)
Şimdi yeniden iyi bir eldiven almam lazım (130tl)
pantolon ve bota birtürlü ısınamadım. Belki havalar soğuyunca alırım.
aga yaz kış hiç üşenmeden uzun bot giyen bir yaratık olduğumdan sana en büyük tavsiyemdir
1 ayakların terliyorsa kesinlikle ve kesinlikle ayağına kına yak
kına kaliteli olmak zorunda yoksa piyasadaki sadece boya olanlar işe yaramıyor
kınayı ayak bileğinde incik kemiğini geçecek kadar yakıyorsun üzerine poşet geçirip akşam uyuyorsun
sabah ayaklarını yıkayıp kurutuyorsun
aynı işlemi 2 gün sonra tekrarlıyorsun ikinci yaktıktan sonra kınanın ayağında koyu kahverengi veya siyaha yakın bir renk aldığını görürsün
1 hafta sonra bir kez daha yap tamamdır
ayağın artık hayatta terleyip kokmaz zaten 3. tekrarı yapmadan görürsün kına ayağında yara kabuğu gibi oluyor
sende tırnakla kopartıp atıyorsun sonra yeşile dönüyor
ben her yaz başında yaparım bu işlemi
bu arada armode markasını dene piyasada satılan marka malzemeler ile nerdeyse aynı kalitede ve yarı fiyatına
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
22 Eylül 2012, 17:53
acil satılık 2011 model sorunsuz tıger egsozlu beyaz renk gt250r ılgılenenlere duyrulurr
son fıyatı 8200dur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9899497/detay/
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
23 Eylül 2012, 22:15
arkadaşlar 2012 gtr var ama satamıyorum. ya fiyattada deli gibi indirime gittim. 2010 2011 fiyatına vereceğim.
bulunduğum şehir itibari ile satılmaması artık canımı sıkmaya başladı...
-
23 Eylül 2012, 23:19
Hadi hayırlısı bu ara herkes satışta
Ben de satıyorum. İlan onay sürecinde.
İlgilenene Beyaz 2011 yeni kasa 7650tl 18500km civarında. Büyük kısmı uzun yollarda yapıldı. CBF150 ile beraber yol yapıldığı için motosiklet genelde 90 110km arasında kullanıldı.
Gt250 ye en az yaktırma rekoru sahibi benim 100km ortalama hızla, 100km de 3lt yaktırmayı başardım.
-
24 Eylül 2012, 00:08
Commander_05 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 2012 gtr var ama satamıyorum. ya fiyattada deli gibi indirime gittim. 2010 2011 fiyatına vereceğim.
fiyat gerçekten çok iyi hatta pazarlık bile var demişsiniz ve güzel renk hayırlı satışlar umarım en kısa sürede satılır sende canını sıkma .....
-
24 Eylül 2012, 02:14
Commander_05 adlı üyeden alıntı
kaça veriyosun? gerçekten merak ettim
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
24 Eylül 2012, 04:13
Ne güzel çatır çatır tertemiz motorlarınızı,gayet uygun fiyatlara satmaya çalışıyorsunuz fakat o fiyatlara şu sıra çıkamadığım için acayip içimde kalıyor:S.Hepinize hayırlı satışlar.
-
24 Eylül 2012, 07:47
her vasıta satmaya kalktığında ölüyor... en güzeli ya satmamak yada sabretmek....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Eylül 2012, 09:24
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
her vasıta satmaya kalktığında ölüyor... en güzeli ya satmamak yada sabretmek....
ramço aldınmı satmak için almayacaksın bak sıfır aldım tamamen kullanılmaz hale gelene kadar kullanır sonra çöpe atarım
yada o zamana kadar param olurda istediğim motosikleti alırsam bunu kardeşime hediye ederim
ama asla satmam
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
24 Eylül 2012, 09:30
otopsici adlı üyeden alıntı
ramço aldınmı satmak için almayacaksın bak sıfır aldım tamamen kullanılmaz hale gelene kadar kullanır sonra çöpe atarım
yada o zamana kadar param olurda istediğim motosikleti alırsam bunu kardeşime hediye ederim
ama asla satmam
Benim CBF in kaderinden bahsettin sanki :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
24 Eylül 2012, 13:21
Yahu şu sahibinden.comda adam gibi güncellemeleri yaptıramadım. Biryerini düzeltiyor bir yerini bozuyor.
Ek yazılarım vardı hiçbiri çıkmamış. İlan tarihi güncellenmemiş =/ tekrardan onay sürecine almak istemiyorum ilanı.
Beni buradan tanıyan biliyor. Tanımayanlar lütfen eski mesajlarımı incelesin zaten motosikletin tüm geçmişini görürsünüz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88481640/detay
-
24 Eylül 2012, 14:17
ARKA MOTOR ÜST KAPAK İSTEĞİ
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL GT250R ARKA MOTOR ÜST KAPAĞINA İHTİYACIM VAR.. İKİNCİ ELDE OLUR SIFIRDA OLABİLİR. BİR DE FİYAT ORTALAMASI NEDİR? YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
-
24 Eylül 2012, 14:39
yurtdışı için
www.hyosungsource.com
yurt içinden
www.kuralkan.net
Bu adreslerden bulabilirsiniz.
-
24 Eylül 2012, 17:01
herkese selamlar motorumda gaz açtığımda ve bıraktığımda hafiften lık-lık ses geliyor boşluk var gibi vites kutusundan veya ön dişli den geliyor olabilir mi düşük devirlerde kullandığımda daha çok farkediliyor 2012 model ilk aldığımda da vardı bu ses
-
24 Eylül 2012, 18:12
Motorlarımızda far ampülleri degısımı kolay mı ? Yoksa kafa grenajını sõkmelimiyiz ? Yapanlar varsa anlatabilirmi nası yaptıklarını
-
24 Eylül 2012, 18:19
Kafa grenajı değil de. Öndeki göstergeyi de çerçeveleyen siyah paneli çıkartırsan değiştirebilirsin. Değiştirmesi bu paneli çıkarttıktan sonra kolay
-
24 Eylül 2012, 19:17
UNdocab adlı üyeden alıntı
Kafa grenajı değil de. Öndeki göstergeyi de çerçeveleyen siyah paneli çıkartırsan değiştirebilirsin. Değiştirmesi bu paneli çıkarttıktan sonra kolay
O paneli çıkardıktan sonra maharetli ve kıvrak eller lazım bi de
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
24 Eylül 2012, 19:25
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
herkese selamlar motorumda gaz açtığımda ve bıraktığımda hafiften lık-lık ses geliyor boşluk var gibi vites kutusundan veya ön dişli den geliyor olabilir mi düşük devirlerde kullandığımda daha çok farkediliyor 2012 model ilk aldığımda da vardı bu ses
bu soruma cevap verebilecek var mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 203 kullanıcı var. (0 üye ve 203 misafir)
Bu Konudaki Etiketler