umarım sadece bu değişiklikler değil de başka güzelleştirmeler/iyileştirmeler de yaparlar... belki o takdirde 4 silindir japonlardan vazgeçip GT650R da alabilirim, şimdilik bekleyip para biriktirmeye devam... acele yok ;)
umarım sadece bu değişiklikler değil de başka güzelleştirmeler/iyileştirmeler de yaparlar... belki o takdirde 4 silindir japonlardan vazgeçip GT650R da alabilirim, şimdilik bekleyip para biriktirmeye devam... acele yok ;)
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Valla o parcaları alıp takmaktansa, motoru satıp 0 ını almak daha karlı olabilir. Parca fiyatları ortada, hemde model yenileyip 0 motora binmiş olursunuz.
650 R da alınmaz be hocam, cift silindir motor sonucta ivmelenmesi noolcakki onun :S Bi 4 silindirin tırnağının kiri olamaz bence.
Birde elince kalcak, hayatta satamassın.. İlanlara bakıyorum tek sayfa oda 2 yıldan beri aynı motorlar hep... :D
hayırlısı artık, alıcaz inş güzel bişeyler duruma göre sadece acele yok bu arada damping yaptım benim ilanda two brothers eksozu da dahil ettim fiyata... satıyorum satıyoruuum saaattt...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
ilanı güncelledim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9142879/detay/ şu sıralar motor almayı düşünen varsa kaçırmasın işim acele, tren kalkmak üzere...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
altın elbiseli adam da 2008 modelini tanıtıyor ön firenlerin yetersiz arka fireninde ufak dokunuşlarda kitleme yaptığını virajlarda amortisörlerin yetmediğini ve orjinal lastiklerinin berbat olduğunu söylüyor 2011-2012 modellerde bu sorunlar ne kadar giderildi
cevaplıyayım ben aldım yeni model stkanuni frenlerde sıkıntı yok bomba gibi tutuyor krank olayını çözmüş degilim kesici var diyorlar ama hangi insan oglu onu son devirde okadar zorlar bilememekteyim 2011 2012 de amortisörlerde benim begenimi aldı tek sıkıntı lastikler vasat tek kelime firelli yada michellen
hala 2008 de kullanılan lastikler var motorda, iş görüyo mu görüyo ama sınırları zorlamaya gelmeyen her an sürpriz yapabilecek bir lastik, yağmurda da aynı şekilde iş görüyo sadece sınırları bilin pistteymiş gibi kullanmaya kalkmayın... ama racing motora binince de ister istemez sınırları zorlayası geliyo insanın yoksa racinge binmenin pek de bi esprisi kalmamış oluyor öyleyse ne yapıyoruz yumuşak hamurlu yola yapışan pist ya da sport lastik takıyoruz tabii paramız varsa ben 2010 ve 2012 kullandım çok şükür öyle ufak dokunuşlarda arka teker kitleme yapmıyor, bu kitleme olayı 2008 modellere mi özgü bilemiyorum... fren konusuna gelince, biraz motor ağır olduğundan belki biraz lastiklerden biraz da belki orjinal balataların vasat olmasından dolayı frenler çok iyi değil ama kötü de değil 4 üzerinden 3 diyebiliriz aşağı yukarı... balatalar ve lastikler değişirse bu oran 3.5 gibi birşey olur sanırım yani o kadar da kötü değil frenler... ön amortisörler haddinden fazla yumuşak bu çok canımı sıkan bir mevzuu, biraz daha sert olması lazım sonuçta racing motora biniyoz cross motora değil, bir de arka amortisörün geri itmesi (rebound mu ne diyolar o olay sanırım) sanki iyi değil gibi ya da bana öyle geliyor bilemiyorum artık diğer arkadaşların fikrini ben de merak ediyorum bu konuda...
Evet arkadaşlar motorumu bugün sattım, moralim baya bi çöktü ama neyse hayırlısı olsun, 2008 model 15265 km.de idi, zincirini, arka balatalarını, hava filtresini, yağını yeni değiştirmiştim. 5500 tl.ye anlaştık ve verdim bugün. Alan arkadaş kazasız belasız kullansın inşallah
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bende fiyatlar hep uygun :D bu arada alpere katılıyorum...
aynen kardeş adam 2006 -2007 modele 6500-7000 yazmış yok deve adam 2010 modele istiyor o fiyatı ...neyse bugün yine bir ölçüm yaptım kapağa kadar fulledim 271 km yol gittim sonuç 43,01 tl yani 9,35 lt benzin aldım benzinin litresi 4,60 idi bana göre iyi bir değer işe gidiş gelişde kullanıyorum genelde şehir içi ama çevre yolu yani düz yolda var bunun içerisinde yanlış hesaplamadıysam 158 kuruş yapıyor bence hyoya da çok değil
uygun fiyatlar rafa kalktı :D artık neyse o fiyat, gazlamaya devam
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
http://yesilyurtmotor.com/ buradan bulabilirsin
Foruma yazmışmıydım hatırlamıyorum. Geçen hafta rekor denemesi yaptım.
90-110km arasında uzun yolda ölçüm sonucunda. 3lt/100km yol yaptım.
Yakıt CBFlerle yarışıyor resmen
KM olarak söylemek gerekirse bir depo ile 565km yapar. Ohannes :S
Agresif kullanımlarda bir depo ile 420km yaptığımda oluyor.Hatta daha azı bile.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)