Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Ağustos 2012, 12:31
motosiklet 2010 model ise km de çok ciddi birşey olacağını sanmıyorum. Fakat adam 5950 den fiyat açıp tahminen 5750ye bırakacak. Nekadar acil olursa olsun o fiyata kimse inmez.
Bi halt var kesinlikle. Bir de motosikletinin daha özelliklerini bilmeyen,biliyorsa bile yanıltmak için yanlış yazan adamla ticaret olmaz.
Reklamlar
-
02 Ağustos 2012, 12:44
Arkadaşlar merhabalar
siteye yeni üyeyim. 2 aydır naked modele sahibim. naked başlığına da yazdığım sorunu belki burda cevaplayan çıkar umuduyla yazıyorum
Motorun başlatmasında sıkıntım var. Viteste marşa bastığımda arkadan Trrrr diye bir ses geliyor?!?
ankaradan birileri var mı acaba birde forumda? motor deposundaki göçüğü nereye yaptırabilirim??
-
02 Ağustos 2012, 12:46
Beyler www.racingparts.com sitesinden alışveriş yapan oldumu acaba? Türkiyeye kargo gönderimi açık gözüküyor ama yinede bi sorayım dedim?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
02 Ağustos 2012, 14:45
Merhaba Arkadaşlar.
Aranıza yeni katılıyorum adım Berkay 20 yaşındayım.
Hyosung GT250R motor almayı düşünüyorum en kısa sürede.
Boyum:1.70 Kilom:60 Sizce uygunmudur bunu sormak istemiştim. Bide kullanacağım ilk motor olacak başlangıc motorum onunlada ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Değerli Yorumlarınız için Şimdiden Teşekkürler.
-
03 Ağustos 2012, 02:54
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
03 Ağustos 2012, 03:05
3ry adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar
siteye yeni üyeyim. 2 aydır naked modele sahibim. naked başlığına da yazdığım sorunu belki burda cevaplayan çıkar umuduyla yazıyorum
Motorun başlatmasında sıkıntım var. Viteste marşa bastığımda arkadan Trrrr diye bir ses geliyor?!?
ankaradan birileri var mı acaba birde forumda? motor deposundaki göçüğü nereye yaptırabilirim??
ayaklık müşüründe arıza varsa beyin'in olduğu taraftan ses gelebiliyor.Bende oldu 2 kez hemde[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
-
03 Ağustos 2012, 03:09
tekhancer adlı üyeden alıntı
gt650 ya da gt650r al :D ben 1-2 sene daha bekliyim diyorum, hyo biraz geliştirme değişiklik vs yaparsa 650 liğine geçebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
ya aslında xj6 ya hayran bir insanım ancak öğrencilik durumları ve part time iş ile alabileceğim bir motor değil xj6
bu mt 03'ü şans eseri gördüm ve hayran kaldım... kafamı kurcalayan tek yönü tek silindir olması ama tatlılığı beni bitirdi
Gt650 lerin piyasası yok çok durgun 8-10 tane motor var zaten.Benim de elimde şu an para yok herşey paraya bakıyor.Er-5, Gs500 tarzı cc büyüteyim diyorum onlar da çok tipsiz geliyor yav bide eski sistem motorlar karbüratorlu sonucta 2004-2005 model ya da cc yükseltmeyim hyoyu yenileyim diyorum 1-2 sene daha binerim ne yapcagım belli değil
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
03 Ağustos 2012, 03:35
UNdocab adlı üyeden alıntı
motosiklet 2010 model ise km de çok ciddi birşey olacağını sanmıyorum. Fakat adam 5950 den fiyat açıp tahminen 5750ye bırakacak. Nekadar acil olursa olsun o fiyata kimse inmez.
Bi halt var kesinlikle. Bir de motosikletinin daha özelliklerini bilmeyen,biliyorsa bile yanıltmak için yanlış yazan adamla ticaret olmaz.
sanki gösterge eski model gibi, beyaz tabanlı 2010 göstergesi değil sanırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Gt650 lerin piyasası yok çok durgun 8-10 tane motor var zaten.Benim de elimde şu an para yok herşey paraya bakıyor.Er-5, Gs500 tarzı cc büyüteyim diyorum onlar da çok tipsiz geliyor yav bide eski sistem motorlar karbüratorlu sonucta 2004-2005 model ya da cc yükseltmeyim hyoyu yenileyim diyorum 1-2 sene daha binerim ne yapcagım belli değil
250 yetersiz gelmeye başladıysa ben olsam 2. el gt650 alırdım, açıkçası son zamanlar bana bazen yetersizmiş gibi geliyor ama hem 0 aldığım için biraz kullanayım diyorum hem de bütçe durumundan dolayı acele etmemeye karar verdim... ama 250 idare ediyo diyorsan benim yaptığım gibi sen de yenile, ben memnunum senin de memnun kalacağını düşünüyorum... bu arada kısmet olursa two brothers eksoz alıcam belki o zaman motoru daha çok severim gibime geliyor, çünkü şu an motorda görüntü var, motor devirleniyor bağırıyor hareketleniyor ama ortada ses yok :D kısmet olur da alırsam yakında video felan paylaşırım burada ayrıntıları da yazarım... sonra da bi lastik almak lazım mutlaka, shinkoların nerde ne yapacağı belli olmuyor; sıcak havada bile bazen motor altımdan kayıp gidicek gibi oluyor ya da ben öyle yanlış hissediyorum, korka korka biniyorum değiştiricem mutlaka... olmadı sen de binmeye devam et biraz daha, 1-2 sene sonra birlikte değiştirip büyütürüz :D
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
03 Ağustos 2012, 03:55
1.5 sene olacak nerdeyse hızı ivmelenmeyi seven birisiyim yetersiz geldiği anlar oldu tabi.Belli değil valla benim motorun üzerine para koymadan ya er5 tarzı ya da bir çılgınlıkla chopper bile düsünebilirim tarz degisikliği olsun diye sırf. Çılgınlık dedim hiç tarzım degil çünkü Ya da yeni model hyo bakacaz durumlara göre. Bu sezon olmazsa da seneye kesin birşeyler yaparız inş. Gt650 ye yanasmam temizi hesaplısı bulunamayacak bir motor bence
-
03 Ağustos 2012, 04:39
1.5 sene olacak nerdeyse hızı ivmelenmeyi seven birisiyim yetersiz geldiği anlar oldu tabi.Belli değil valla benim motorun üzerine para koymadan ya er5 tarzı ya da bir çılgınlıkla chopper bile düsünebilirim tarz degisikliği olsun diye sırf. Çılgınlık dedim hiç tarzım degil çünkü
Ya da yeni model hyo bakacaz durumlara göre. Bu sezon olmazsa da seneye kesin birşeyler yaparız inş. Gt650 ye yanasmam temizi hesaplısı bulunamayacak bir motor bence
Kısa bir süre cruiser ikilemini bende yaşamıştım ama gittim sürdüm,bir daha ss harici yüzüne bile bakmam:D
-
03 Ağustos 2012, 06:05
ben de yaşanılan muhite göre ss/naked/enduro tercihinden yanayım ama tabii chopper ya da cruiser da ayrı bir zevk...
-
03 Ağustos 2012, 20:43
Arkadaşlar gt250r için ön arka dişli seçenekleri nelerdir? Hangilerini takinca en yüksek hiz yada tork vs şeylere ulaşabilirz?
-
03 Ağustos 2012, 20:55
arkadaşlar gt 650 r alacağım galiba sıfır.... gt 250 r kullanmış ve sağlamlığını kendime göre görmüş biri olarak.. siz ne dersiniz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Ağustos 2012, 22:04
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gt 650 r alacağım galiba sıfır.... gt 250 r kullanmış ve sağlamlığını kendime göre görmüş biri olarak.. siz ne dersiniz...
18bin tl ye xj divesion lar var derim gt650r türkiyede tutmadı tutmıycak hele sıfır cok zarar edersin bir gün satman gerekirse
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
03 Ağustos 2012, 22:34
Arkadaşlar Kocaeli İzmitte Hyosung satan bildiğiniz bir yer varmı.
-
03 Ağustos 2012, 22:40
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
18bin tl ye xj divesion lar var derim gt650r türkiyede tutmadı tutmıycak hele sıfır cok zarar edersin bir gün satman gerekirse
2 el makine almama yolcusuyum.. ama xj takibindeyim hep
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Ağustos 2012, 22:56
Aynen hele bir de sıfır düsünüyorsunuz zarar edersiniz baya, bence değmez
-
03 Ağustos 2012, 23:11
Aynen hele bir de sıfır düsünüyorsunuz zarar edersiniz baya, bence değmez
ben zevk aldığım şeylerden zarar etsemde binerken aldığım zevk in parasını düşünmem.... 2,5 sene önce hyosung gt 250 r ile yozgat ın tarlalarında gezdim... patlayan amartisör keçelerim oldu ama güzelde bir anı oldu.ç..
-
03 Ağustos 2012, 23:28
-
03 Ağustos 2012, 23:36
ist kayalar motoya gecen gun sordum. 2010 model 0 gt650 naked 14bintl dedi. Aklimi kurcalamiyor degil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler