guzel bır soru daha demın bı sıtede bunun cevabını okumustum lınkını yollyyım.http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/zincir-dosyasi. bırde arkadaslar bu aldıgım zıncırın bakımını nasıl yaparım :D bılgı verırmısınız.?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
xrıng ıle orıng arasında kullanım omru , asınma , bakım gıbı farklar oldugunu yazıyor.. ayrıntılı olarak bılgım olursa yazarım
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
İspanyolca konuşan bazı adamlar arka amortisör bağlantı noktalarına aparat takıp kuyruk yüksekliğini arttırmışlar. Görüntüyü bayağı bir değiştirmiş. İyi midir, kötü müdür orası ayrı konu.
http://www.youtube.com/watch?v=BfJQL...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
Benim bildiğim kadarıyla,
o ring'de baklaların birleşme noktalarında "O"şeklinde keçeler var. X ring de ise bu keçeler, tam olarak benzemese de yamuk yumuk "X" ile tarif etmesi daha kolay bir şekilde. "X" şekilli olanlar "O" şekilli keçelere göre daha girintili çıkıntılı olduklarından köşelerinde daha iyi yağ tutuyor daha uzun ömürlü oluyor.
Birde tam olarak resmi bir ifade olmasa da X*2 Ring zincirler var. Bu zincirlerin yapısı X ring zincirler ile büyük ölçüde aynıdır. Farkı ömürlerinin X Ring zincirlere göre daha uzun olmasıdır.
Arkadaşlar ön fren hidroliği rezervuarı kapağını nerden bulabılırım acıl yardım lutfen!!!
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Arkadaşlar motorumu satıcam galiba istanbulda gt250r ile hergün işe anadolu yakasından avrupa yakasına gidip geliyorum ve çok yoruyor özellikle debriyaj manetini sıkmaktan ellerimi hissetmiyorum. Galiba scooter alıcam sadece işe gidip gelmek için kullanıyorum yormayan motor en iyisi gibi geldi ama motorumuda çok seviyorum bakalım şeytan fena dürtüyor. sym evo 250 şık duruyor heran delilik yapabilirm
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
selam arkadaslar ön fren hidroliği rezervuarı kapagını arıyorum. sıfır veya 2. el olabılır .. nerden bulabılecegımı bılen arkadaslar lınk veya telefon numarası olarak cevap yazarlarsa cok sevınırım.. yardım lutfen .
EK yı biliyorum hatta Xringi bulan firma ama RK'yı duymadım daha önce.
Tercihine göre yağ kullan bazısı normal zincir yağı kullanırken bazıları da teflon bazlı yağ kullanır.
Ben teflon bazlı yağ tercih ediyorum. jantın orasına burasına yayılıp batırmıyor.
D.I.D markasının türkiye disbritörü var entelenerji onların internet sitesinden aldım. Sitedeki fiyattan %15 indirim yapıyorlar.
benim aldığım ürün budid adlı üyeden alıntı
http://magaza.entelenerji.com/520-vm-112-x2-ring.html
Yeri perpa'da eğer kendiniz gidip alırsanız kargodan da kurtuluyorsunuz. Benim ofisim zaten mecidiyeköyde stajeri gönderip aldırttım
zor biraz bulman. Fren merkezi almak zorunda kalabilirsin
firen hidrolik kutusunu satıyorlar nette gördüm ama fiyat 200-300 tl civarı,benim gördüklerim renkli sportif görünümlü
Bu servis iyice canımı sıkmaya başladı.Nisan ayında sıfır motor aldım,benden 350 tl plaka-vergisi-sigortası için para aldılar.Az önce Temmuz mtv ödemek için gittim ocak ayına ait borç gözüküyor,ödenmemiş.Ben motoru nisanda aldım ocak vergisi banamı ait oluyor ? Öyle olsa bile neden vergi ödeyeceğiz diye benden para istiyorlar ki.Ankara ''başkentte'' adam gibi bir servisi yok şu motorun.Yazıklar olsun ya
abı buldum bı kapak yurt dısında fıyatı 83 tl ye gelıyor e buna vergı gumruk ıvır zıvır kargoda ekledın mı 100 tl yı bulur gıbı geldı sence almalımıyım ?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
HYOSUNG GT250R için bakım , tamir, yedek parça, alım satım ,hyo sohbet, hyo soru-cevap, adında bırcok konu baslıgı olsa ne kadar ıyı olacaktı suan.. boyle bırsey yapamaz mıyız yahu?
Çok sey istiyorsunuz boyle bir istege gerek yok bence Zaten burda herşey tartısılıyor oneriler veriliyor alım satım muhabbetleri yapılıyor. Ama farkettim de onceki mesajlarınızı okudum biraz aceleci gibisiniz. Arkadaslar acil lazım gibisinden herkes burda elinden geldigince cevap vermeye çalışıyor . Mesajlarınıza bir bilen tarafından hemen cevap verilemeyebilir çünkü sezondayız herkes geziyor tozuyor foruma giren sayısı düşer normal olarak.
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
MF-Hyo ya katılıyorum; tek başlık altında olması daha derli toplu oluyor ve sanırım yeterli gibi...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
tamam abı kızmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4845024/detay/
Forumdan arkadaşlar ufak bi ikramım olur
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
benım motor sanayıden cıkmıyor bugunlerde. granej tamırı boya cantlar derken bıton ıs cıktı basıma ama kendı motorum oldugu ıcın cok zevklı bunu ıtıraf etmelıyım.. ıste bazı parcalar bulmakta zorlanıyorum o kadar mesela on fren hıdrolık rezervuar kapagı halen bulamadım. satılıyor satılmasınada ıste 100 tl verecek kadar zengınde degılım motoru 2. el aldıgım ıcın eskı sahıbı motorun hıcbıseyıne bakmamıstı iş bıze kaldı tabıkı olsun zevkli ama bıraz masraflı oluyor ama cok guzel bı motor cıkaracagız ortaya ınsallah. grenaj tamırı bıraz masraflı ış miş onu anladım :D fren dısklerınden zıncırıne manetlere kadar herseyını degıstırdım. boyasınıda bmw safır metalık sıyah,bmw tıtanyum grı yapıyorum. vidalarına kadar degıstırecem motorun karar verdım eskı sahıbınede motorun bı fotosunu gonderecem kararlıyım :D bıraz bılgı eksıklıgı var aslında bakımdan anlasam on maşayı felan temızlıcem ne bılım yapacam bıseylerde pek fazla anlamıyorum dedıgım gıbı bakım ve motor ısınden ınsallah onuda ogrenecem zamanla... sızlerle paylasmak ıstedım.
motor bakımı ve temızlıgı konusunda benımle bıldıklerınızı paylasırsanız cok cok cok cok sevınırım.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)