video ekliyedim
http://www.youtube.com/watch?v=vk2tj...ature=youtu.be
arkadaşlar GT250R uyumlu eksoz marka ve modelleri hangileri ve fiyatları nekadar acaba?
benim eksoz yaptığım bi kazada hasar görmüştü şimdi eksperle görüştüm tamir olmuyormuş orjinali de 2500 tl
daha ucuz bi eksoz bulursam onu alıym diyorum daha doğrusu sigortaya böyle bi öneride bulunmak istiyorum
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
saygılar...
sahibinden de arat bulursun. Geçen chronix 150 tl ye mi ne 2009 modelden sökülmüş ama hiç kullanılmamış pırıl pırıl bi egsoz aldı.
O da olmadı hyosungsource.com dan getirtirsin. Yeniden motosiklet mi alıyosun 2500 neymiş.
Hatta bence 1200 ver hemen verir chronix sana egsozu hem de hediye paketi bile yapar :D
Komple orjinal egzoz takımı 2500 tl egzoz susturucu 200 tl yani burda egzoz susturucu diye geçen şey aslında bizim değişimizle egzoz yada egzoz tüpü borusu oluyor.
2013 Kırmızı Siyah
hiç sorma, 636 istiyorum ama tvs apache bile olabilir o derece gel gitlerdeyim Foruma konu açacağım: tvs apache rtr mi? ninja 636 mı? diye.
Tüp 200tl mi? yanlışın olmasın hocam? Kuralkana yakışmayacak kadar uygun bir fiyat bu!En az 1000lira olmalıydı.Ona kendi kar marjlarını eklemeyi unutmuşlar sanırım.
UNdocab tüp fiyatı doğruysa chronix in alışverişi pek karlı olmamış
@merianne
selenin kaplaması orjinal gibi olmuş çok güzel duruyor.Kırmızı siyah motoru olanlara duyrulur bu renkten artçı selesini kaplatırsanız müthiş duruyor.Brezilyaya yollanan motorlarda öyle yapmışlardı.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hasarı sigorta karşılayacak oyüzden sıfır almayı düşünüyorum orjinal dışın da düşünmemin nedenide sigorta işleri yavaşlatıyo önce tamir ettirin dedi tamir olmuyo dedik cevap yok
baktığım kadarıyla tüm markalar orjinalinden ucuz
servise bidaha sordum borusuna 400 demişler yani tüpüde 2100 oluyo
yurtdışından yoshimura getirtsem 1500 e patlar enfazla orjinal niye okadar pahalı anlamadım
bide orjinal egsozlarla performans egsozları arasında niye o kadar ağırlık farkı var p.egsozları orjinalinin 4 te 1 i ağılığın da
malzemeden mi çalıyolar ne yapıyolar
fiyatıda 4 te biri
acaba orjinal isterim diye dayatsam mı napsam
sakata gelmiym sonra :D
Orjinal egzost çiziği bile yok 500 gayme (fatura kesilir)
not:orjinali 2000 kazık..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
yok yanlızca tüpü geri kalanını kuralkandan alırım diye düşünmüştüm
buarada twobrothers olcaktı isimleri karıştırmışım yoshimuranın bizim motorlara uygun ürünü yok :(
neyse zaten twobrothers da alamıyorum mototaşı aradım eylülde getirebiliriz diyo en erken
acaba tiger mı alsam yoksa orjinal mi istesem ?
tiger kullanan varmı ?
yakıt tüketimini arttırır mı ?
daha önemlisi daha rodajdan çıkmadı motor bi sıkıntı olur mu ?
oooffffff çok soru var kafamda :(
egzoz isteyen varsa elmde 2011 model egzoz var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2409081/detay/
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
çizikler sorundan sayılmıyormu ne senin zoruna gidiyor benm dediğime geliyorsn sonuçta o motorda bi eksi bişey var ve fiyatı ona göre yazmışsın yazılarına dikkat et senin yazdığın ve ya başkalarının yazıdığı fiyata karışmıyorum istersen 20 bin lira yaz banane bu arada 12 model akbilimden memnun en azından sizin azınızdan daha az yakıyor
tekrardan iyi geceler arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bende 2007 model gt250r var gösterge panelimin lcd ekranı bozuldu çalışmıyor
çıkmasını aradım bulamadım yanlız birtane buldum oda 2011 modelin beyaz zeminli devir saati deyişik biraz soketleri aynı gibi sizce 2007 ye uyarmı yardım ederseniz mutlu olurum iyi geceler teşekkürler
cvp yazma o zamn
Tamam da biz kimseyi kandırmıyoruz çizik var diye yazmışım bu yüzden de fiyati aşagı cekmisim öyleyken sen kalkıp kimse 2 aylık motoru satmaz sorunu vardır diye yazıyorsun motorumu satmam icin illa bir sorunu mu olması lazım adam alır 1 hafta sonra sıkışır satar kimseyi ilgilendirmez ama kimse de kimseye ön yargılı bir sekilde suçlamada bulunamaz hele de bu forumda ayıp diye birşey var
[COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]
tamam da arkadaşım ben sana kandırıyorsun demedim ben kendi fikrim söyledim alırsam bu model fiyat aralığın alırım yoksa sıfır alrım senin yazdığına bişey demedik tabiki form bilgi paylaşım yeri kimse burda tartışmaya kavga etmeye niyeti yok insanlar burda düşüncelerini yazar neyse bu fiyat model konusu hep tartışılıyor umarım satarsın herkese kazasız belasız günler ...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)