Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Temmuz 2012, 00:04
Herkese ii Akşamlar.. Rodajımın Bitmesine Az KaLdı Şu An 966 km'de.. Yağ ve FiLtre Değişimi Yapacağım.. Nasıl Bir Yağ Tercih EtmeLiyim.. Sizce Uygun Olanlar Hangileridir?
Bugün Bir Kaç Yere Sordum 15W 50 MotuLun Litresine 50TL Fiyat Verdiler.. Bide Mobil 15W 50 Litre Fiyatı 22 TL..
10W 40 mı Yoksa 15W 50 mi Yağ Koymalıyım.. Bide Yarım Sentetik ve Tam Sentetik OLanı Var.. Rica Etsem KuLLanan ArkadaşLarın YorumLarını ALabiLirmiyim.. Bu Arada Servisim FiLtre Almana Gerek Yok Ben Onu TemizLerim Dedi ama Ben Değiştirmek İstiyorum.. İLk Değişimde BöyLe Birşey Mümkünmü Herhangi Bir Zararı Olurmu?
Şimdiden Teşekkür Ederim...
Reklamlar
-
03 Temmuz 2012, 02:41
MeLiH YıLmaz adlı üyeden alıntı
Herkese ii Akşamlar.. Rodajımın Bitmesine Az KaLdı Şu An 966 km'de.. Yağ ve FiLtre Değişimi Yapacağım.. Nasıl Bir Yağ Tercih EtmeLiyim.. Sizce Uygun Olanlar Hangileridir?
Bugün Bir Kaç Yere Sordum 15W 50 MotuLun Litresine 50TL Fiyat Verdiler.. Bide Mobil 15W 50 Litre Fiyatı 22 TL..
10W 40 mı Yoksa 15W 50 mi Yağ Koymalıyım.. Bide Yarım Sentetik ve Tam Sentetik OLanı Var.. Rica Etsem KuLLanan ArkadaşLarın YorumLarını ALabiLirmiyim.. Bu Arada Servisim FiLtre Almana Gerek Yok Ben Onu TemizLerim Dedi ama Ben Değiştirmek İstiyorum.. İLk Değişimde BöyLe Birşey Mümkünmü Herhangi Bir Zararı Olurmu?
10W 40 Motul herzaman iyidir pahalıdır ama kaliteli yağdır, hava filtresi değiştirmek ? temizlemek ? dağda bayırdamı gezdinki 1000kmde hava filtreni temizleyeceksin 3.000 4.000 olsun temizlersin hava ile değiştirmen birşeyi değiştirmez boşuna para verirsin.
-
03 Temmuz 2012, 06:33
benim hava filtresi bile 6 aylık motor olmasına rahmen tertemiz geçen çıkarıp baktım hiç hava filtresini elleme temizlenmesine bile gerek yok 1000km nedirki duruma göre min-12.000km gidersin bi hava filtresi ile[COLOR="Silver"]
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
03 Temmuz 2012, 08:56
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Eküründe sattı motoru gitti amerikalara yalnız kaldın tabi değil mi Mustafa :D Gel seni bu tarafa ic güvey alalım :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
03 Temmuz 2012, 11:01
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
benim hava filtresi bile 6 aylık motor olmasına rahmen tertemiz geçen çıkarıp baktım hiç hava filtresini elleme temizlenmesine bile gerek yok 1000km nedirki duruma göre min-12.000km gidersin bi hava filtresi ile[COLOR="Silver"]
Alper zaten hava filtresi 20bin kmde olsa bile dışardan bakınca cillop gibi gözükür Benim garajda eski motordan kalan bir sürü filtre var hepsi sıfır gibi duruyo
ama o bin kmyi çölde kum içerisinde yapmadıysanız değişmek çok gereksiz olur, 7500 bakımında değişiliyor hava filtresi zaten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
03 Temmuz 2012, 11:28
zenon adlı üyeden alıntı
Eküründe sattı motoru gitti amerikalara yalnız kaldın tabi değil mi Mustafa :D Gel seni bu tarafa ic güvey alalım :D
Ne yapalım abi şimdilik tek :D Oralarda bana ters, sizin gezilere katılmayı da çok isterim ama bu yaz olmayacak.Çok km, çok para, viraj tecrübesizliklerini de katarsak zor. Bi de bu tarz uzun yollara da bizimkilerden izin çıkmıyor daha yeni başladık malum seneye bakacaz artık
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
03 Temmuz 2012, 12:20
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
Alper zaten hava filtresi 20bin kmde olsa bile dışardan bakınca cillop gibi gözükür
Benim garajda eski motordan kalan bir sürü filtre var hepsi sıfır gibi duruyo
ama o bin kmyi çölde kum içerisinde yapmadıysanız değişmek çok gereksiz olur, 7500 bakımında değişiliyor hava filtresi zaten
Hava filtresi 11500 bakımında değişiyor 7500 bakımında kompresorle bir hava tutuluyor temizleniyor aklı sıra kabası ;)
-
03 Temmuz 2012, 13:52
Arethnia adlı üyeden alıntı
10W 40 Motul herzaman iyidir pahalıdır ama kaliteli yağdır, hava filtresi değiştirmek ? temizlemek ? dağda bayırdamı gezdinki 1000kmde hava filtreni temizleyeceksin 3.000 4.000 olsun temizlersin hava ile değiştirmen birşeyi değiştirmez boşuna para verirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
Sanırım Yanlış AnLaşıLdı.. Hava DeğiL Yağ FiLtresinden Bahsetmiştim Ben.. Motor Yağ FiLtresinin Temizlenebileceğini Söyledi Servisim.. İLk 1000 km Bakımında BöyLe Birşey Mümkünmü? Değiştirilmesi Gerekmezmi..?
-
03 Temmuz 2012, 14:56
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Ne yapalım abi şimdilik tek :D Oralarda bana ters, sizin gezilere katılmayı da çok isterim ama bu yaz olmayacak.Çok km, çok para, viraj tecrübesizliklerini de katarsak zor. Bi de bu tarz uzun yollara da bizimkilerden izin çıkmıyor daha yeni başladık malum seneye bakacaz artık
Bu yıl kı benim geziler Patates olcak gibi Mustafa ama Celal ler falan giderler aslidna katılabilirsin en azından antalya uzerinden fethiye yapacaklar bir kacamak yapıp antalyada yakala fethiyeye git ordan konyaya geri donersin benim fikrim ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
Sanırım Yanlış AnLaşıLdı.. Hava DeğiL Yağ FiLtresinden Bahsetmiştim Ben.. Motor Yağ FiLtresinin Temizlenebileceğini Söyledi Servisim.. İLk 1000 km Bakımında BöyLe Birşey Mümkünmü? Değiştirilmesi Gerekmezmi..?
Yağ filtresi ozelikle rodaj sonrası capak falan olaylarında dolmuş olabilir 5 tl zaten riske etmeye değmez değiş gitsin icin rahat eder ;)
-
03 Temmuz 2012, 17:55
UNdocab adlı üyeden alıntı
Dikkatli ol ikarus sendromuna yaptığın km ve durumun çok müsait.
Bu 2000km'yi çok dikkatli geçir.Benden uyarması
Farkındayım uyarın için teşekkür ederim zaten bu yüzden motorumla arama mesafe koydum bir süre otoparkta dinlense iyi olacak kullanırken de gazı tam açarken sakin ol erkan diyorum sonra normale dönüyorum
[COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]
-
03 Temmuz 2012, 18:17
O nasıl bir serviski rodajdan çıkan motorun yağ filtresini yıkamayı öneriyor.Orada lastiklerine hava bile basma bence yokmu başka yetkili servis yakınlarda
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
03 Temmuz 2012, 22:37
-
03 Temmuz 2012, 23:13
s.a cümleten motora manifolt buldum sonunda geliyodur herhalde şu an yardım edenlere ( zonta-erhan abi- ve ali feyizoğluna ) sonsuz teşekkürler hyosungun parça sıkıntısı biraz yordu beni her şeyi halloldu ama bi daha tekrarlanırsa yüreğim kaldırmaz o yüzden en az 2008 enjeksiyonlu bi s&t almayı düşünüyorum uygun fiyatlı temiz bi makine göreniniz duyanınız olursa mesajınızı bekliyorum. yazı yarıladım hala binemedim motoruma
-
04 Temmuz 2012, 00:03
-
04 Temmuz 2012, 01:06
bu servisler hep full çekiyor 2 hafta ancak sıra bana geldi oda telefon açarak yer ayırttım 150 tl verdim çıktım ulen ne para yaa ciddi ciddi servis açmayı düşünüyorum. günde 10 kişi gelse 150 tl den 1500 tl paraya bak iyi bir motor ustasına da ver 1500 tl maaş geriye kalan kar valla iyi iş
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
04 Temmuz 2012, 01:45
sekohtc adlı üyeden alıntı
s.a cümleten motora manifolt buldum sonunda geliyodur herhalde şu an yardım edenlere ( zonta-erhan abi- ve ali feyizoğluna ) sonsuz teşekkürler hyosungun parça sıkıntısı biraz yordu beni her şeyi halloldu ama bi daha tekrarlanırsa yüreğim kaldırmaz o yüzden en az 2008 enjeksiyonlu bi s&t almayı düşünüyorum uygun fiyatlı temiz bi makine göreniniz duyanınız olursa mesajınızı bekliyorum. yazı yarıladım hala binemedim motoruma
nerden ve kac tl ye aldın ılan lınkı varsa koyda ilerde birisine lazım olabılır
-
04 Temmuz 2012, 14:07
gugukk adlı üyeden alıntı
bu servisler hep full çekiyor 2 hafta ancak sıra bana geldi oda telefon açarak yer ayırttım 150 tl verdim çıktım ulen ne para yaa ciddi ciddi servis açmayı düşünüyorum. günde 10 kişi gelse 150 tl den 1500 tl paraya bak iyi bir motor ustasına da ver 1500 tl maaş geriye kalan kar valla iyi iş
Ne yaptırdınki 150 lira aldılar ? sadece işcilik ücreti olarakmı aldılar ?
-
04 Temmuz 2012, 15:00
Arkadaşlar aylardır burayı takip ediyorum. Hyosung GT250R almak istiyorum. 3500-4000 arası nakit parayla 2006-2008 arası hasarlı da olsa calısır durumda bir motor almak istiyorum. Suan İstanbul Bahçelievlerdeyim calısma saatlerim cok yogun. Hafta tatilim dahi yok. Motordan anlayan alıp satan bilgi verebilecek bir arkadaş yardım edebilirse cok sevinirim. Telefon numarasını mesaj olarak atarsa ben onu ararım. Şimdiden teşekkürler.
-
04 Temmuz 2012, 19:34
Rüzgarlı_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aylardır burayı takip ediyorum. Hyosung GT250R almak istiyorum. 3500-4000 arası nakit parayla 2006-2008 arası hasarlı da olsa calısır durumda bir motor almak istiyorum. Suan İstanbul Bahçelievlerdeyim calısma saatlerim cok yogun. Hafta tatilim dahi yok. Motordan anlayan alıp satan bilgi verebilecek bir arkadaş yardım edebilirse cok sevinirim. Telefon numarasını mesaj olarak atarsa ben onu ararım. Şimdiden teşekkürler.
Yanlış anlama ama o fiyata alacağın motosiklet sana masraf ve beladan baska birsey getirmeyecektir ondan sonra forumlara girip Hyosung ile ilgili bir sürü kötü şey yazacaksın çünkü canın yanacak.. Biraz daha para bulabilirsen seni memnun edecek bir motosiklet alabilirsin zaten 4000 tl ye aldığın motora yapacağın masraf da en az 1.5 2000 tl yi bulur
[COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]
-
04 Temmuz 2012, 21:41
Arkadaşlar şirketin katlı otoparkına motorumu bırakmıştım akşam iş çıkışı gitmek için motorun yanına gittiğimde vites çubuğunun kırılmış olduğunu gördüm. Hangi hayvan evladı kırdıysa muhtemelen vites değiştirme çubuğunu zorladı yada vites çubuğunun üstüne basarak çıktıki kırılmış aşağıdaki resimde yuvarlak içine aldığım yerin arkadasındaki çubuk ucundan kırılmış. bunun fiyatı nedir nerden bulabilirim. birde kendim yapabilirmiyim malum servise gitme imkanı yok
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler