Bu motorda devir kesici yok arkadaşlar ! ALDanmayın sakın !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
devir kesici elle de çok rahat yapılır ki
yani ibre üzerinden...
facebook.com/kaskafa
Ortaya atmakla olmaz ; iyicene açıklayacaksın konuyu !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yok ben açıp rakamları -2 -1 0 diye değiştiririm diye düşünmüştüm.Redline ı da boyadıkmı tamamdır
ya anlatmak istediğim minik bir devre,+ kısmı ibrenin üstünde - kısmı redline deviri nerde kesmek istiyorsanız oraya.Sonra devre gazın verdiği elektriği kapatacak.Yani o kısımda gaza sonuna kadar kökleseniz de elektrik gitmediği için gaz yemicek motor.+ ile - birbirinden ayrıldığında yeniden gaz alcak olmaz mı
facebook.com/kaskafa
benim motorum yok ki size söylüyom
facebook.com/kaskafa
Sen o motorun elektrik sistemine bir arıza verirsen varya hayatın kayar
Bu arada kimi arkadaşlar bana özelden motor hakkında izlenimlerimi ve de yaptığım yorumlarla ilgili sorular soruyorlar.Bakın arkadaşlar bahsetmiş olduğum scooterdan bu motora geçmek bana göre hakikaten zor geldi.Hani şu an bu motoru görüyorum, biniyorum.Hiç bilmeyen halimle binseydim bir yerlere girmem garantiydi.Ayrıca çok da ağır.Ben açıkcası aldığıma biraz da pişman oldum.Eşşek ölüsü gibi motor.Ben 55 kilo, motor full depo en az 180 kilo.Azcık bir tarafa kaçsa tutmak imkansız düşüyor.Gidin oturun üzerine bir görün.Ben şöyle 2 gün bu motoru kullansaydım açık söylüyorum almazdım!!!Bir hevestir aldım şimdi inş kazasız belasız kullanırım.1-2 aya alışamazsam belli olmaz direk satarım
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
mhyen sana tavsiyem kas çalış herhalde yanlış olmaz motor yattığında falan gayet işe yarar
facebook.com/kaskafa
Oğlum o motor 40-45 derece yatacak hale gelsin herkül bile kaldıramaz
Yanındayken üstüne düşse belki de diğer tarafa ya da adam motor üzerindeyken hakkaten çok acayip ağır...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
valla tahmin edebiliyom ağırlığını da ya koruma demiri ya kas başka şans yok...
facebook.com/kaskafa
Bu motora ha koruma demiri takmışsın ha topcase hiç farketmiyor
son hız kaç bunda
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Hüseyin ben hız taraftarı değilim.Normalde motosikletle hız yapmaktan da acayip tırsarım.Bugün öyle yolu boş buldum kendi kendime şarkı söyleye söyleye gidiyordum.Bir baktım ibreye dediğim gibi 148-150 arası olmuş.Şöyle bir kendime geldim.Motor havalanmaya hazırlanırken hemen yavaşladım da rahat bir soluk aldım
Neredeyse 10 yıldır araba kullanıyorum, hiç motora binmemiştim. Araç BMW biraz hız hastasıyım, bi gün bu forumu okudum, motor konusunda hyo250gtr da karar kıldım. Sıfır bir tane aldım, yarım saat bir arkadaş biraz anlattıktan sonra, trafiğe çıktım. Alalı neredeyse, 2 ay olacak ve yaklaşık 850 km yaptım. Motorun vitesleri ilk başlarda kemikliydi sonraları düzeldi. Yakıt sarfiyatı çok iyi, görüntü on numara. Keyifle sürüyorum, biraz dikkat ettikten sonra gayet güzel bir başlangıç motoru. Bir kaç kez trafikte istop ettirdim, bir de 2 defa tam durduğum yerde motoru zor tuttum, yatıyordu çok ağır meret. Ama 1.90 boy olunca müdahale kolay oluyor Herkese gönül rahatlığı içinde tavsiye edebilirim. bu topiciğin 90 lı sayfalarında ilgili yazılarımı bulabilirsiniz.
Kimse korkmasın keyifle binsin alsın. Ehliyeti de dün aldım. Rodajı da bitiriyorum az kaldı, insanca kullandıktan sonra motorda krankmış mırakmış bir şey olmaz kimse çekinmesin...Sorusu olan olursa erhan2006@hotmail.com msn adresim.
Bu arada Ankara Hyo buluşması çok keyifliydi, katılan herkese tekrar teşekkürler.
alınmaca gücenmece yok ama bu motora çeneden açılır gitmiyor be hocam
Hayırlı olsun kazasız belasız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)