http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91259446/detay bu motor hakkınnda bilgisi olan varmı arkadaşlar
Fuarda gördüm kesinlikle rezalet birşey. 29 beygir motosiklet ile 210km son hızı varmış hem de 150-60 lastik ile. Küçültülmüş dişli etkisi yapar bu lastik. 150 70 taksanız 225 yapacak arkadaş!!!
Ya %30 sapmalı bi göstergesi var yada sayı saymayı bilmiyorlar
Ama bu motosiklette bile 6 vitesi görünce hyo mühendislerine sağlam bi rahmet okudum. Ne olurdu sanki şu motosiklette 6. vites olaydı
---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Git yakından gör.
Ben fuarda gördüm yontulmamamış demir kütlelerini üzerine koymuşlar. anahtarın takıldığı yer olan üst tablaya bir bakın, kaliperlere bir bakın yeter başka bişeye bakmadan evinizin yolunu tutun.
oradaki hyo değil bumoto http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=75
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Merhabalar, bu günlerde sıfırını almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir kaç konu var. motosikletin kasası yakın bir zaman önce değişmiş sanırım. 2012 ve 2013 kasasının olduğu falan söyleniyor.. 2013 kasası da ne ola ki daha hazirandayız? bir de yeni kasa eski kasa farkları nelerdir?
---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:21 ----------
bir de alırken nelere dikkat etmeliyiz? 2012 model alıyoruz diye kullanılmamış eski bir modeli 2012 diye kakalama söz konusu olabilir mi?
2013 kasa diye birşey yok daha 2012 deyiz 2013 diyen arkadaş kendi kafasına göre 2013 demiş yok öyle birşey 2011 ve 2012 model kasalar aynı sadece resnk opsiyonları geldi gönül rahatlığı ile 2012 alabilirsin 2013 de de aynı kasa farklı renk seçenekleri gelecek yaz geçmeden al bir tane rahatına bak
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
tanıdık geldi mi ?
[B][I][COLOR="#FF8C00"]MOTOR BİR ARAÇ DEĞİL BİR TUTKUDUR... [/COLOR][/I][/B] ::tutkuy:: BİZE DELİ DİYENLER BİNSELER BİR KERE O MOTORA NELER KAÇIRDIKLARINI ANLASALAR OZAMAN BAKALIM NE DİYECEKLER ... ::pokey::
Arkadaşlar bizim jantlara 0.5 cm lik mi 1 cm lik mi jant şeridi daha iyi gider hangisinden alsam??? şu an motor yanımda olmadığı için deneyemiyorum da..
2012 Hyosung GT250R EFI Kırmızı Siyah
arkadaşlar bu moto diye piyasaya çıkan motoru biraz öle üstün körü inceledim. ön farlar filan hoş görünüyor ama tek silindir... son hız 210 km/h filan yazmışlar acaba hyosung kadar kaslı duruyormu?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88990074/detay Egsoz bu hale nasıl gelebilir
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Herkese selamlar arkadaşlar.
670km.'den sonra motorun kendi orjinal lastiğini değiştirmeye karar verdim.
Yardımınızı bekliyorum. Hangi markadan şaşma dersiniz ?
Shinko sadece cok fazla yol yapiyorsaniz iyi cunku eskimiyo 15bin km oldu hala yeni gibi. Ama yere biri tukurse kayip dusme ihtimaliniz var. Yada hava cok isindiginda. Yada soguk oldugunda. Ama eskimiyor
beyler motorun performansını arttırmak için neler yapmak gerekli bilgisi olan varmı şimdi 95 yakıtın üstüne birazda benzin katkısı koyuyorum extradan tiger karbon egzoz aldım türkiyede bu motorun bmc yada k&n hava filtresini satan bir yer varmı, iridyum buji fazla bir işe yaramıyor sanırım deneyip performans alanınız varmı yada arttırmak için daha farklı birşey yapanınız mesela benim aklıma ön dişli 14ten 13e düşültmek var motoru serileştirmek daha çabuk hızlandırmak için bunun dışında ek birşeyler yapanınız varmı ?
2013 Kırmızı Siyah
Benzin katkısı koymak gibi bi hata sakın ama sakın bidaha yapma ! Tiger karbon egzost ile bmc veya kn hava filtresi çok çok az bi performans sağlayabilir.Ben kendi motorumda tiger kullanıyorum memnunum ama alt devirler ölüyo biraz.Sadece egzostla olmuyo filtre şart.Dişlilerle hiç oynama.250 cc için gayet seri motor daha neyi zorluyosunuz aklım almıyo..
valla koyuyorum derken daha koymadım hocam aldım yanide daha kapağı açıp benzini bile koyamadım desem yeridir, drag motoru tarzı yapmak istediğim için dişlilerle oynadım bugün iyide kalkıyor, alt devirler ölüyor derken ?
2013 Kırmızı Siyah
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)