Tartışmanızı bölüyorum ama şu tanıtım videosu benim gördüğüm
Hyosung için yapılan en iyi en kaliteli video
Bu videoyu izledikten sonra gidip bi tane daha alasım geldi
@Arethnia
Hocam benim internetten araştırdığıma göre motor blogu üzerinde bir değişiklik yok,bende daha önce 2008 enjeksiyonlu vardı ondan iyi gidiyor orası kesin ama 3-5beygir daha güçlü demek ciddi bir fark eğer varsa öyle bişey bi kaynak gösterirsen bizde öğrenmiş oluruz.
Videoda bahsi geçen muhabbet; Hintlilerin ingilizce konuşmasını pek hazetmem.(Beceremiyosanız konuşmayın kardeşim :D ) biraz garip gelsede 1kere izledim anladığım kadarıyla özetleyeyim:
1) 250cc segmentindeki en kalıplı en iyi gösterişe sahip motor olarak tanıtıyor.Herşeyin büyüğü daha iyidir diyor
2)titreşimde öncekilerden farklı ,bu motorda eskisi gibi titreşim yok diyor ama bundan kastı, önceki kasa olabilir.
3)Efi sisteminin geliştirildiğinden bahsediliyor (son gelen beyin farkı)
4)hafif bir motor gibi hissettirmesi (yeni kasa ağırlık dengesi) trafikteki avantajı vs.
5)Motorun bir racing ruhu olduğunu, bunu hissettirdiğini
6)Virajlarını çok sevmişler keyif almak için ihtiyacınız olan biraz viraj diyor
7)Yan ayaklığın bulunduğu yerin garipliğinden bahsetmişler (alışmak zaman alıyor)
Tech Talk bölümünde 3şeyden bahsediyor fakat 1.sini anlayabildim sadece;Bu motora egzos takın diyor
Ayrıca bu videonun sonunda öyle bir kalkış yapıyorki hintliler böyle kullanırsa bu motoru ellerinde kalacak
1.viteste 55km hız yapıyomuş
0-100 8.2saniye diye ölçmüşler ama bana fazla geldi :s çünkü tork bitiyo adam hayvan gibi redline a giriyor 11bin devirde değişse vitesi daha hızlı hızlanacak sanki